داود عبداللهی فرد، رئیس اتحادیه سمساران و امانت فروشان تهران گفت: به طور کلی زمانی که کالای نو گران می شود، مردم بیشتر به کالای دست دوم رجوع می کنند ؛ اما با توجه به اینکه اختلاف قیمت بین کالای نو و دست دوم زیاد شده، افراد سعی می کنند تا زمانی که کالای شان فرسوده نشده از وسایلی که دارند بهره برداری کنند. تا وقتی کالا فرسوده می شود چاره ای نیست و مجبورند به دنبال جایگزین باشند.
وی با بیان اینکه تقاضای کالای دست دوم به فصل هم بستگی دارد، گفت: در فصل تابستان معمولاً تقاضای کولر و یخچال و فریزر دست دوم بیشتر است. به طور کلی تقاضا برای کالای برقی دست دوم بیشتر است؛ اما در آستانه شب عید و پایان سال بیشتر لوازم چوبی، ویترین، مبلمان و لوازم مشابه دست دوم تقاضا دارد.
رئیس اتحادیه سمساران و امانت فروشان با اشاره به کاهش قدرت خرید مردم، گفت: به همین دلیل نمی توان گفت تقاضا برای کالای دست دوم هم خیلی زیاد شده است. برآوردها و مشاهدات میدانی نشان می دهد نسبت به سال گذشته حدود ۱۰ درصد تقاضای این صنف بیشتر شده است.
وی افزود: صنف امانت فروشان هم تحت تاثیر مشکلات معیشتی قرار گرفته و مشکل دوم این صنف هم فروش کالای دست دوم در شبکه های اجتماعی است. طوری که بعد از ظهور این سایت ها حدود ۲۰ درصد اعضای صنف امانت فروشان ریزش کردند.