• امروز : شنبه, ۱۶ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 5 April - 2025
کل اخبار 1731اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

فراز و فرودهای اتحادیه، تلاش یک صنف بزرگ و امید به سالی بهتر برای چاپخانه داران پایتخت روغن همچنان مشکل اصلی شیرینی فروشی های پایتخت/ اتحادیه قیمت ها را در شب عید ثابت نگه داشته تلاش تمام قدِ اتحادیه برای خالی نماندن سفره های شهروندان از فرآورده های گوشتی/ این محصولات را از فروشگاه های پروتئینی تهیه کنید نرخِ گل های بهاره اعلام شد/ از غیرمجازها خرید نکنید دریافت مجوز از کلانتری برای حمل و نقل بار در ایام عید الزامی ست/ ماشین های حمل بار باید تابلو داشته باشند ظن قاچاق رسما بستر راهزنی شده!/آن ها که به عدم جایگزینی کالا اعتقادی ندارند تورم و مالیات هم ندارند بهبود وضعیتِ بازار در روزهای پایانی سال بعید است/ شرایط بحرانی و بازار التهابی در ۱۴۰۳ و اظهار امیدواری برای نشاط اصناف در ۱۴۰۴ هیچ کمبودی در عرضه خشکبار و آجیل نداریم/ تورم حداقلی، نهایت مشتری مداری و مُدارای اهالی این صنف با شهروندان رکود مسکن در سال آینده ادامه دار خواهد بود/ دهک های ۶ تا ۱۰ توان خرید خانه ندارند/ نقش شرکت های خصوصی را جدی بگیریم آغازی دیگر با برنامه های مُتقن/ برای صنفی که قاعده بازی را بلد باشد همیشه شب عید است نرخ خدمات آرایشگاه مردانه تغییر نکرده است/ تزریق ژل و بوتاکس ممنوع! تغییر الگوی مصرف مشتریان؛ تعمیرات موبایل جایگزین خرید شد اعتقادی به ذخیره‌سازی و تنظیم بازار به این شکل نداریم رکوردی دوباره از قیمت طلا و سکه/ پیش‎بینی بازار فردا ۲۸ اسفندماه نظارت بر بازار در آستانه چهارشنبه‌سوری/ فروش مواد محترقه ممنوع است مشکل اصلی به دست مجلس حل می‎شود/ گرانی ۱۰۰ درصدی کالاهای اساسی و گرایش مردم به غذاهای فوری و آماده!

20
با حضور معاون وزیر صمت، رئيس، هيئت رئيسه اتاق اصناف و اکثريت روساي اتحاديه هاي صنفي تهران؛

یازدهمین اجلاس ماهانه اتاق اصناف تهران برگزار شد/ برخی می خواهند چالش‎های اصناف در کف خیابان حل شود و ما اجازه نمی‌دهیم

  • کد خبر : 2703
  • ۲۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۲
یازدهمین اجلاس ماهانه اتاق اصناف تهران برگزار شد/ برخی می خواهند چالش‎های اصناف در کف خیابان حل شود و ما اجازه نمی‌دهیم
یازدهمین اجلاس ماهانه اتاق اصناف تهران با حضور علیرضا شاه‎میرزایی، معاون تجارت و خدمات وزارت صمت، ولی‎الله جعفری، رئیس اداره امور اصناف و حسن میرزایی معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صمت استان تهران، حمیدرضا رستگار، رئیس و هئیت رئیسه اتاق اصناف و اکثریت روسای اتحادیه های صنفی تهران با محوریت بررسی مسائل مبتلابه صنوف مختلف و ارایه گزارش هیئت رئیسه اتاق از عملکرد و اقدامات انجام شده، امروز دوشنبه 25 دی 1402 در سالن همایش های این اتاق تشکیل شد.

در ابتدای این اجلاس حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران در ارایه گزارشی از اقدامات یکماهه هیئت رئیسه با اشاره به برخی چالش‎‎های پیش آمده در خصوص اجرای قانون پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان مالیاتی برای برخی از اتحادیه‎ها گفت: در هفته‎های گذشته با توجه به اجرای قانون اجرای پایانه های فروشگاهی و سامانه مودیان مالیاتی در صنف طلا با چالش بزرگی روبه‎رو شدیم که منجر به اعتراض و تعطیلی این واحدها در برخی شهرهای بزرگ از جمله تهران شد. در جریان رسیدگی و پیگیری این موضوع مشخص شد که مشکل اصلی صنف طلا به سامانه جامع تجارت برمی‎گردد.

رئیس اتاق اصناف تهران ادامه داد: بر مبنای قانون تمام کسب و کارهای توزیعی از جمله صنف طلا ملزم به ثبت اموال خود در سامانه جامع تجارت هستند؛ که در این خصوص طلافروشان به دلیل نگرانی از تامین امنیت اموال و اطلاعات خود و پیامدهای ناشی از آن به این قضیه معترض بودند.

بجد پیگیر مطالبات بحق اصناف هستیم

رستگار افزود: البته در این خصوص نکاتی هم از سوی مجلس شورای اسلامی و دولت مبنی بر بحث پولشویی و قاچاق طلا عنوان می‎شود که متاسفانه در کشور اتفاق می افتد. بر این اساس برای رفع مشکلات این صنف و برخی صنوف دیگر از جمله صنف کفاشان دستدوز بجد پیگیر مطالبات بحق اصناف هستیم.

ضریب کاهشی مالیات ارزش افزوده برای صنوف اعمال نمی‎شود

وی مشمولیت ۲۳ صنف در اعمال ضریب کاهشی مالیات ارزش افزوده را یادآوری و تاکید کرد: سازمان امور مالیاتی کشور می ‌تواند مالیات بر ارزش ‌افزوده گروه‌‎هایی از مؤدیان ‌مشمول قانون مالیات بر ارزش‌ افزوده را با اعمال ضریب کاهشی ارزش ‌افزوده فعالیت آن بخش تعیین نماید که ۲۳ صنف شامل این موضوع می‎شوند. متاسفانه این موضوع رعایت نمی شود؛ لذا جهت اطلاع‎رسانی، این موضوع و مشکلات مربوط به سامانه جامع تجارت طی نامه‎ای به مجلس شورای اسلامی، ریاست جمهوری و ارگان‎های مرتبط ارسال و پیگیری خواهد شد.

تعطیل هر صنفی برای صاحبان آن به مثابه خسارت و آسیب به معیشت و زندگی آنهاست

رئیس اتاق اصناف تهران با تاکید بر همت و اصرار هیئت رئیسه اتاق در راستای پیگیری چالش‎های متعدد اصناف گفت: امروز کسب و کار ما برایمان واجب است و تعطیل شدن هر صنفی برای صاحبان آن به مثابه خسارت و آسیب به معیشت و زندگی آنهاست؛ لذا برای پیگیری مشکلات‎مان پافشاری کرده و مصر هستیم.

رستگار با انتقاد از عملکرد ناشایست برخی در قبال اصناف تصریح کرد: متاسفانه برخی می‎خواهند مشکلات و چالش‎های اصناف در کف خیابان حل شود که این موضوع به مسئولان امنیتی و مراکز ذیربط اطلاع‎رسانی شده است.

رئیس اتاق اصناف تاکید کرد: اینکه گفته می شود اصناف ۵درصد یا ۶درصد مالیات کشور را می‎دهند را روشن می‎کنیم. باید مشخص شود این آمار را از کجا آورده و اعلام می‎کنند.

ضرورت بهره‎مندی از ظرفیت اصناف در بازار شب عید

رستگار در بخشی از صحبت‎های خود به بازار شب عید هم اشاره کرد و اظهار داشت: تامین اقلام و کالاهای مربوط به شب عید نیاز جامعه است و باید انجام شود. یکسری از صنوف، ظرفیت بالقوه‎ای در این خصوص دارند که باید از آنها به شکلی بهینه استفاده کنیم و خدمات خوبی به مردم ارایه دهیم؛ لذا به مشاور ارشد وزارت صمت پیشنهاد دادیم با در نظر گرفتن گستردگی اصناف و آمادگی صنوف، شرایط خاص و ویژه‎ای به مانند سراها و فروشگاه های بزرگ در اختیار اصناف قرار گیرد.

بیشترین بار بر دوش اتاق‎های اصناف تهران و شهرستانهاست

در ادامه این اجلاس علیرضا شاه‎میرزایی، معاون تجارت و خدمات وزارت صمت طی بیاناتی گفت: استان تهران به نسبت جمعیت، مرکزیت، پتانسیل ها و ظرفیت های موجود اقتصادی و دیگر موارد جایگاه خاصی دارد و در این میان اتاق های اصناف تهران و شهرستان‎ها هستند که بیشترین بار بر دوش آنهاست.

وی با اشاره به اتفافات اخیر در خصوص صنف طلا و برخی صنوف دیگر بیان کرد: در وقوع این گونه اتفاقات، علاوه بر برخی موضوعات، وجود برخی ناهماهنگی‎ها در بین دستگاه‎های دولتی تاثیرگذار است؛ اما اعتقاد خاص رئیس جمهوری بر این است که کل مسائل مربوط به اصناف باید از طریق تشکل‎های صنفی( اتحادیه های صنفی و اتاق های اصناف) حل و فصل شود.

ضرورت رفع ناهماهنگی های میان مراکز دولتی

شاه‎میرزایی تاکید کرد: باید ناهماهنگی‎های موجود بین مراکز دولتی از بین برود. اینتا کدها نباید بیش از چیزی باشد که سازمان حمایت تعیین کرده و در صورت وقوع این اتفاق باید گزارش شود.

وی اظهار داشت: صنف طلا شامل سامانه جامع انبارها نیست؛ ضمن اینکه یکسری سوءتفاهم‎ها در حوزه طلا وجود داشت که رفع شده است.

برگزاری هر گونه نمایشگاه و فروش فوق‎العاده با محوریت اصناف انجام می شود

شاه‎میرزایی در خصوص بازار شب عید گفت: به طور کلی محوریت برگزاری هرگونه نمایشگاه و فروش فوق‎العاده در این ایام با مدیریت تشکل‎های صنفی و تقویت بازرسی‎ها از سوی اصناف است؛ حتی مقرر شده است که وزارت جهاد هم با هماهنگی و هدایت سازمان حمایت در این موضوع ورود کند.

وی ضمن اشاره به انجام مذاکرات وزارت صمت با بانک‎ها در خصوص ارایه تسهیلات به اصناف گفت: بر این اساس در نمایشگاه‎ها و فروش‎های فوق‎العاده که امسال با محوریت و مدیریت اتاق اصناف برگزار می‎شود طرح ارتقای خرید با پشتوانه بانک اجرا می شود. بر اساس این طرح شرایطی فراهم کرده‎ایم تا کسانی که اعتبار خرید دارند از اصنافی خرید کنند که مجوز فروش فوق‎العاده دارند.

معاون تجارت و خدمات وزارت صمت با اشاره به چالش‎های ابراز شده از سوی اصناف در خصوص سراهای ایرانی و فروشگاه‎های بزرگ گفت: اعتقاد وزارت صمت به بزرگ شدن و گسترش این فروشگاه‎ها نیست؛ بلکه بر این نظر است که مزیت‎های موجود در این مراکز با همین ترکیب صنفی خودمان ادغام شود. اعتقاد ما بر این است که  اصناف می توانند به روش های مختلف از مزیت‎های کسب و کار نوین بهره‎مند شوند.

لزوم تعامل و همکاری میان اصناف و مراکز دولتی

شاه‎میرزایی در پایان بر تفاهم و همکاری میان دولت و اصناف تاکید کرد و افزود: بدون تردید افزایش این تفاهم و هم‎اندیشی به نتایج و پیامدهای مثبتی منتهی می‎شود که از آثار آن کل جامعه منتفع خواهند شد.

در این اجلاس همچنین برخی از روسای اتحادیه‎های صنفی به بیان مشکلات و چالش‎های خود در خصوص وجود سامانه‎های مختلف و برخی تصمیمات دولتی بدون نظر خواهی کارشناسانه از اصناف پرداختند.

محمدرضا فرجی، نایب رئیس اتاق اصناف تهران گفت: وزارت صمت و سازمان صمت متولی اصناف هستند؛ اما متاسفانه محل رفت و آمد روسای انجمن‎های صنفی شده است. بدون هماهنگی اتحادیه‎های صنف و در راستای اهداف انجمن‎ها تصمیم‎گیری می‎شود.

وی خواستار ورود وزارت صمت و رصد آثار و پیامدهای دخالت انجمن های صنفی و مراکز دولتی بر کار اصناف مختلف شد.

در پایان یازدهمین اجلاس ماهانه اتاق اصناف تهران، روسای اتحادیه صنفی پس از بررسی دستور کارهای مورد نظر و بیان نظرات موافق و مخالف تصمیمات لازم را اتخاذ کردند.

یادآوری می شود در جریان این اجلاس، مجتبی جعفری، رئیس اتحادیه پارچه‎فروشان تهران، سیداحمد حسینی، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم یدکی خودرو و ماشین‎آلات تهران و حسین ناظم‎زاده رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم بهداشتی ساختمان‎ تهران به عنوان ناطقین پیش از دستور به بیان برخی مشکلات و مطالبات اصناف و صنف متبوع خود پرداختند.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=2703
  • نویسنده : مولائی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع ‎رسانی اتاق اصناف تهران
  • 915 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.