• امروز : سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 20 May - 2025
کل اخبار 1856اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

قطعیِ سامانه ایرانیان اصناف، هزینه های سرباری برای واحدهای صنفیِ پایتخت تراشید/ عدم تمدیدِ جواز یعنی اجازه بهره برداریِ سوخت نداشته و باید با قیمت آزاد تهیه کنی برخی مالکین هیچ گونه برگه یا سندی مبنی بر پرداخت در اختیار مستاجرین قرار نمی دهند/۹۰ درصد واحدهای خشکبار بازار به صورت مالک و مستاجر سرقفلی اداره می شوند شرط متاهل بودن برای کار؛ شرط کار برای تاهل!/ جلسه ای ۳۷۰ هزار تومان خیلی رقم بالایی ست؟/ موازی کاری بنگاه های دولتی ادامه دارد و طرح اصلاحیِ اتحادیه روی میز است همایشِ«تاثیر دیجیتال مارکتینگ در تحول کسب و کار»/ اسفندیار: همسو با تغییرات روز دنیا و در راستای بهبود فضای کسب و کار و ارتقاء واحدهای صنفی خود گام برمی داریم برنج پاکستانی در کیسه های طارم و هاشمی!/ کالای وارداتیِ صددرصد رانتی با ارز ترجیحی/ فوریتِ تک نرخی شدن کالا، برداشتن محدودیت واردات و رفع انحصار آن فلافلی های فوق لیسانسه و مردمی که وسعشان فقط به غذاهای ضعیف می رسد/ چه کسی مسئول قربانیانِ صدور جوازهای سامانه نوین اصناف است؟ خیزِ بلند صنف خرازی در توسعه کسب و کار با بهره گیری از هوش مصنوعی/ تجهیز اعضاء به ابزارهای نوین تخصیص ارز به شرکت های محدود یعنی غلبه رانت و انحصارگرایی بر رقابت سالم، اشتغال و کارآفرینی روند کاهشی قیمت حبوبات در بازار/ قیمت لوبیا چیتی به ۲۴۵ هزارتومان رسید مهلت استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تمدید شد قدرت صنوف می‎تواند اقتصاد را راهبری و هدایت کند/ لازم است مسیر اقتصادی کشور از طریق اصناف و بخش خصوصی دنبال شود طرح‌های حمایتی، پیوند مردم با کتابفروشی‌ها را تقویت می‌کند

11
علی بهره مند، رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادیِ تهران:

چوب شرکت های تولیدکننده «خامه» لایِ چرخ قنادی هایِ تهران

  • کد خبر : 5854
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۹
چوب شرکت های تولیدکننده «خامه» لایِ چرخ قنادی هایِ تهران
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران، ماه های گذشته به ویژه همزمان با گرمای هوا، روزهای خوبی را برای شیرینی فروشی های شهر رقم نزد؛ کسب و کارِ کسادی که با افزایش قیمت های متاثر از مواد اولیه خصوصا «خامه» بیشتر تحت تاثیر قرارگرفت.

رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادیِ تهران، می گوید که این صنف در شرایطی بحران زا برای تامین مواد اولیه قرارگرفته. به گفته علی بهره مند، در روزهای اخیر، شرکت های تولیدکننده خامه های تهران به صورت بی رویه دست به افزایش قیمت ها زده و مشکلاتی را برای صنف و واحدهای صنفی ایجاد کرده اند که واقعا توجیه ناپذیر است.

او  ضمن بیان شرایط قنادان تهران و در مضیقه قرارگرفتن آن ها، توضیح می دهد که « قیمت های سرسام آور و خودخواسته تولیدکننده های خامه کار قنادی را با چالش جدی روبرو  و قنادان را مستاصل کرده.»

بهره مند ضمن اشاره به وضعیت نرمال شکر در زمینه فعالیت شیرینی فروش های تهران، علاوه بر تاثیر بالارفتن قیمت خامه در کاسبی واحدهای صنفی، به این نکته هم اشاره می کند که «طی چند ماه گذشته و همزمان با ایامِ محرم و صفر و نیز تحت تاثیر شرایط آب و هوایی و گرمای تابستان، کار و کاسبی قنادان تا حدی کساد بوده و در این ماه ها خیلی بازار پررونقی نداشته اند.»

او اظهار امیدواری می کند که با نزدیک شدن به در برگیری روزهای سرد، وضعیت کار بهتر شده و رونق بیشتری پیدا کند. بنا به اظهارات رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادیِ تهران: این طبیعی است که افزایش قیمت مواد اولیه بر قیمت محصول نهایی تاثیر بگذارد.» به گفته او: با وضعیتی که تولیدکننده های ما دارند، فروش با قیمت ثابت اصلا مقرون به صرفه نیست.

 

 

 

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=5854
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 277 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.