• امروز : سه شنبه, ۲۶ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 15 April - 2025
کل اخبار 1774اخبار امروز : 3

اطلاعیه ها

به منظور استفاده از ظرفیت های موجود در صنعت پوشاک وهم افزایی موثر در راستای تحققِ شعار سال با پیگیری های رئیس اتاق اصناف تهران همکاری های مشترک صنوف با ازبکستان رقم می خورد/ رایزنی با نمایندگان سایر سفارتخانه ها در دستورِ کار تجمع حماسی اصناف، کسبه و بازاریان تهران در حمایت از مردم مظلوم غزه مذاکرات تاثیر گذاشت/ بازار یکباره کاهشی شد/ نسبت به بازار جهانی حباب نداریم و مردم می توانند مبادلات خود را به راحتی انجام دهند اولین جلسه هم اندیشی و همفکری/ بررسی عملکرد کارگروه های اصناف و بازار در سال ۱۴۰۳ و برنامه‌های پیش رو در ۱۴۰۴ وقتی یک سرویس چُدن با حقوق یک ماه برابری می کند/ کجای دنیا چنین تورمی را سراغ دارید؟ نوسانات نرخ ارز عامل اصلی افزایش قیمت‌ طلا و سکه/ پیش بینی بازار فردا ۲۷ فروردین ماه بازار خودرو همچنان راکد و بدون مشتری/ قیمت تمامی خودرو‌ها دارای حباب است پلمب واحدهای تجاری بدون حکم قضائی/ کلاف سردرگم قانون و اجرا چرا با تعمیرکاران متخلف صنایع برودتی برخورد نمی‌شود؟/ روزانه ده‌ها شکایت دریافت می‌کنیم کاهش ۵ تا ۱۰ درصدی قیمت گوشی در صورت ثبات کاهش قیمت ارز ناشی از مذاکرات کاهش سهم تاکسی تلفنی‌ها از بازار/ تپسی و اسنپ تهدیدی برای تاکسی سرویس‌ها

0
گلایه رئیس اتحادیه تعمیرکاران صنایع برودتی از فعالیت‌های بدون مجوز در فضای مجازی:

چرا با تعمیرکاران متخلف صنایع برودتی برخورد نمی‌شود؟/ روزانه ده‌ها شکایت دریافت می‌کنیم

  • کد خبر : 8688
  • ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۸
چرا با تعمیرکاران متخلف صنایع برودتی برخورد نمی‌شود؟/ روزانه ده‌ها شکایت دریافت می‌کنیم
محمدسعید عنصری، رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران صنایع برودتی، تهویه مطبوع، لباسشویی و قطعات یدکی تهران از مشکلات عمده این صنف و عدم کنترل فعالیت‌های بدون مجوز در فضای مجازی گلایه کرد.

 رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران صنایع برودتی، تهویه مطبوع، لباسشویی و قطعات یدکی تهران از انباشت مشکلات این صنف در سال‌های اخیر صحبت کرد و اظهار کرد: اگر بخواهم همه مشکلات را توضیح دهم، واقعاً می‌توان یک کتاب مفصل نوشت. اما مهم‌ترین معضل فعالان این صنف نوسانات شدید قیمت و عدم اختیار اتحادیه در تعیین نرخ خدمات است و اینکه قیمت‌ها را ما تعیین نمی‌کنیم و تغییرات لحظه‌ای دلار و شرایط اقتصادی، ما را با مشکلات جدی روبرو کرده است، در حالی که هیچ ابزار قانونی برای تنظیم نرخ‌ها در اختیار نداریم.

فعالیت گسترده تعمیرکاران بدون مجوز در فضای مجازی

او به فعالیت گسترده تعمیرکاران بدون مجوز در فضای مجازی اشاره کرد و ادامه داد: در حالی که حدود ۱۶۰۰ نفر در این اتحادیه عضویت رسمی دارند، نزدیک به ۱۸ هزار نفر بدون مجوز در سایت‌هایی مانند دیوار و پلتفرم‌های مشابه فعالیت می‌کنند که این افراد هیچ نشان هویتی یا پاسخگویی مشخصی ندارند و با دریافت مبالغ غیرمتعارف و خدمات غیراصولی، باعث نارضایتی گسترده مردم می‌شوند.

رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران صنایع برودتی تهران با اشاره به نمونه‌ای از این تخلفات گفت: یکی از اعضای خانواده، پیرزنی ۸۰ ساله را برای شکایت نزد ما آورد، چون تعمیرکاری بدون انجام هیچ کاری، با تهدید از او پول گرفته بود. وقتی چنین افرادی شناسنامه کاری ندارند، نه می‌توان آن‌ها را ردیابی کرد و نه امکان پیگیری حقوقی دقیق وجود دارد.

نبود چارچوبی مشخص برای فعالیت پلتفرم‌ها و اپلیکیشن‌های خدماتی

عنصری با انتقاد از نبود چارچوبی مشخص برای فعالیت پلتفرم‌ها و اپلیکیشن‌های خدماتی گفت: متاسفانه قانون مشخصی برای نظارت بر این فضا وجود ندارد و ما حتی پیگیری‌هایی از طریق پلیس فتا و مقامات مسئول انجام داده‌ایم اما عملاً نتیجه‌ای نگرفته‌ایم.

او همچنین با انتقاد از پلتفرم‌هایی مانند سنجاق و آچاره گفت: از بین ۱۸ هزار نفری که در این فضا فعالیت می‌کنند، شاید فقط ۱۰۰ نفر مجوز داشته باشند و بقیه بدون نظارت مشغول فعالیت هستند. حتی برخی که مجوز دارند هم به دلیل هزینه‌ها، ترجیح می‌دهند به صورت آزاد و بدون حساب‌ و کتاب کار کنند.

او با تأکید بر اینکه این وضعیت، هم مردم و هم صنف رسمی را دچار چالش کرده است افزود: ما روزانه ۳۰ تا ۴۰ مورد شکایت از این موارد داریم و اگر دولت چاره‌ای برای آن در نظر نگیرد، این هرج‌ و مرج بیشتر خواهد شد و باید گفت این موضوع نیازمند تصویب یک قانون جامع برای ساماندهی فعالیت‌های صنفی در فضای مجازی است.

پیگیری‌های قانونی برای مقابله با فعالیت افراد فاقد مجوز در فضای مجازی

عنصری با اشاره به پیگیری‌های قانونی برای مقابله با فعالیت افراد فاقد مجوز در فضای مجازی تصریح کرد: بنده شخصاً برای طرح این مشکل به پلیس فتا مراجعه کردم و در جلساتی که داشتیم مسئولان مربوطه با نهایت احترام و ادب با ما برخورد کردند اما متأسفانه نتیجه‌ای حاصل نشد. پلیس ابزار برخورد با این افراد را دارد، اما با وجود گفتگوهای انجام‌شده، هنوز اقدام مؤثری برای کنترل این وضعیت در فضای اینترنت و پلتفرم‌ها صورت نگرفته است.

فقدان نظام قیمت‌گذاری منطقی

رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران صنایع برودتی، تهویه مطبوع، لباسشویی و قطعات یدکی تهران همچنین به نبود نظام قیمت‌گذاری منطقی اشاره کرد و گفت: از دولت خواستاریم تا چهارچوبی مشخص و منعطف برای نرخ‌گذاری خدمات در نظر گیرد که بهترین راهکار این است تا نرخ خدمات هر سه یا شش ماه، متناسب با تورم یا تغییرات نرخ ارز، به‌روز رسانی شود و حقوق کارگر و کارمند افزایش پیدا می‌کند، چرا نباید خدمات فنی افزایش یابد؟ به هر حال ما به دنبال عدالتیم چرا که چنین قانونی به نفع همه است، حتی گردشگران خارجی هم با این ساختار می‌توانند با شفافیت از خدمات استفاده کنند.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=8688

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.