• امروز : جمعه, ۱۵ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 4 April - 2025
کل اخبار 1731اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

فراز و فرودهای اتحادیه، تلاش یک صنف بزرگ و امید به سالی بهتر برای چاپخانه داران پایتخت روغن همچنان مشکل اصلی شیرینی فروشی های پایتخت/ اتحادیه قیمت ها را در شب عید ثابت نگه داشته تلاش تمام قدِ اتحادیه برای خالی نماندن سفره های شهروندان از فرآورده های گوشتی/ این محصولات را از فروشگاه های پروتئینی تهیه کنید نرخِ گل های بهاره اعلام شد/ از غیرمجازها خرید نکنید دریافت مجوز از کلانتری برای حمل و نقل بار در ایام عید الزامی ست/ ماشین های حمل بار باید تابلو داشته باشند ظن قاچاق رسما بستر راهزنی شده!/آن ها که به عدم جایگزینی کالا اعتقادی ندارند تورم و مالیات هم ندارند بهبود وضعیتِ بازار در روزهای پایانی سال بعید است/ شرایط بحرانی و بازار التهابی در ۱۴۰۳ و اظهار امیدواری برای نشاط اصناف در ۱۴۰۴ هیچ کمبودی در عرضه خشکبار و آجیل نداریم/ تورم حداقلی، نهایت مشتری مداری و مُدارای اهالی این صنف با شهروندان رکود مسکن در سال آینده ادامه دار خواهد بود/ دهک های ۶ تا ۱۰ توان خرید خانه ندارند/ نقش شرکت های خصوصی را جدی بگیریم آغازی دیگر با برنامه های مُتقن/ برای صنفی که قاعده بازی را بلد باشد همیشه شب عید است نرخ خدمات آرایشگاه مردانه تغییر نکرده است/ تزریق ژل و بوتاکس ممنوع! تغییر الگوی مصرف مشتریان؛ تعمیرات موبایل جایگزین خرید شد اعتقادی به ذخیره‌سازی و تنظیم بازار به این شکل نداریم رکوردی دوباره از قیمت طلا و سکه/ پیش‎بینی بازار فردا ۲۸ اسفندماه نظارت بر بازار در آستانه چهارشنبه‌سوری/ فروش مواد محترقه ممنوع است مشکل اصلی به دست مجلس حل می‎شود/ گرانی ۱۰۰ درصدی کالاهای اساسی و گرایش مردم به غذاهای فوری و آماده!

15

پیشنهاد معافیت مالیاتی۷۰درصد اصناف با بار مالی ۱۵هزارمیلیاردی

  • کد خبر : 4660
  • ۱۲ تیر ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۹
پیشنهاد معافیت مالیاتی۷۰درصد اصناف با بار مالی ۱۵هزارمیلیاردی
به گفته مشاور ارشد وزیر اقتصاد،  در حوزه مالیات ستانی همواره تقابل بین اصناف و حاکمیت در پرداخت مالیات وجود داشته و می‌توان با تدابیری 70 درصد اصناف را از مالیات معاف کرد که فقط 15 همت بار مالی دارد که از محل پایه های دیگر  و مبارزه با فرار مالیاتی قابل جبران است.

درحالی که طی سال ۱۴۰۲، نیمی از صاحبان مشاغل که مشمول تبصره ۱۰۰ شدند، مالیات‎شان صفر بوده، برخی کارشناسان پیشنهاد معافیت مالیاتی ۷۰ درصد اصناف را به وزارت اقتصاد مطرح کرده‎اند.

بر اساس احکام قانون بودجه سنوانی حدود ۷۰ هزار میلیارد تومان درامداز محل مالیاتی اصناف و مشاغل به حساب خزانه داری کل کشور واریز می‎شود.

دریافت مالیات از اصناف یکی از پر چالش‎ترین حوزه مالیات‎ستانی محسوب می‎شود، چراکه نزدیک به ۴ تا ۵ میلیون واحد صنفی در سراسر کشور در پایان بهار بایستی یا از طریق اظهارنامه یا فرم تبصره ۱۰۰ تکلیف مالیات عمکلرد سال گذشته خود را روشن کنند.

به تازگی تسهیلاتی برای مالیات صاحبان مشاغل در نظر گرفته شده است. به عنوان سقف استفاده از مزایای فرم تبصره ۱۰ به جای ارائه اظهارنامه به فروش ۱۸ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ رسیده است.

به عبارت دیگر، در حال حاضر دایره تبصره ماده ۱۰۰ ق.م.م بسیار گسترش پیدا کرده است و اگر صاحبان مشاغل کم‌تر از ۱۸ میلیارد تومان در سال درآمد داشته باشند، مشمول آن خواهند شد. مشمولان این تبصره دیگر نیازی به ارائه اظهارنامه ندارند و مالیات آنها توسط سازمان امور مالیاتی تعیین می‌شود.

بررسی‎ها نشان می‎دهد، سال ۱۴۰۲، نیمی از صاحبان مشاغل که مشمول تبصره ۱۰۰ شدند، مالیاتشان صفر بوده است.

به طور مثال در استان خراسان شمالی، مالیات ۹۷ درصد صاحبان مشاغل زیر ۲۰ میلیون تومان بوده که سهم ۶۶ درصد اصناف این استان صفر بوده است.

در همین رابطه فاضل مریدی درخصوص گسترش دامنه معافیت مالیاتی صاحبان مشاغل گفت: می‌توان همین نسبت مالیات صفر را تا ۹۰ درصد صاحبان مشاغل  افزایش داد تا دیگر دغدغه‌ای برای مشاغل خرد وجود نداشته باشد.

 پیشنهاد معافیت مالیاتی ۷۰ درصد اصناف در وزارت اقتصاد

به گفته مشاور ارشد وزیر اقتصاد، در حوزه مالیات ستانی همواره تقابل بین اصناف و حاکمیت در پرداخت مالیات وجود داشته و می‌توان با تدابیری ۷۰ درصد اصناف را از مالیات معاف کرد که فقط ۱۵ همت بار مالی دارد که از محل پایه های دیگر  و مبارزه با فرار مالیاتی قابل جبران است.
مشاور وزیر اقتصاد افزود، می‌توان برای توسعه اشتغال و رشد کشور با در نظر گرفتن معافیت مالیاتی  زمینه اشتغال طیفهای وسیعی از مردم را فراهم کرد.

مریدی گفت: از سوی دیگر درآمد حاصل از وصول مالیات ۳۰ درصد  اصناف را هم باید برای تکمیل پروژه های نیمه تمامِ همان استانی که مالیات مذکور وصول شده، تخصیص داد.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=4660

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.