• امروز : چهارشنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 21 May - 2025
کل اخبار 1860اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

به روز رسانی کسب و کار در اقتصاد جهانی و امری اجتناب ناپذیر به نام دیجیتال مارکتینگ یاد شهدای خدمت در اجلاسِ موثرترین ارکان اقتصادی جامعه/ جایگاه واقعی اصناف از نگاهِ رئیس اتاق تهران/ فرماندهی پایگاه بسیج اتاق اصناف تهران منصوب شد زمینه های همکاری اصناف با ویتنام بررسی شد/ شناسایی ظرفیت های صنوف و برنامه ریزی برای ارتباطات اثربخش قطعیِ سامانه ایرانیان اصناف، هزینه های سرباری برای واحدهای صنفیِ پایتخت تراشید/ عدم تمدیدِ جواز یعنی اجازه بهره برداریِ سوخت نداشته و باید با قیمت آزاد تهیه کنی برخی مالکین هیچ گونه برگه یا سندی مبنی بر پرداخت در اختیار مستاجرین قرار نمی دهند/۹۰ درصد واحدهای خشکبار بازار به صورت مالک و مستاجر سرقفلی اداره می شوند شرط متاهل بودن برای کار؛ شرط کار برای تاهل!/ جلسه ای ۳۷۰ هزار تومان خیلی رقم بالایی ست؟/ موازی کاری بنگاه های دولتی ادامه دارد و طرح اصلاحیِ اتحادیه روی میز است همایشِ«تاثیر دیجیتال مارکتینگ در تحول کسب و کار»/ اسفندیار: همسو با تغییرات روز دنیا و در راستای بهبود فضای کسب و کار و ارتقاء واحدهای صنفی خود گام برمی داریم برنج پاکستانی در کیسه های طارم و هاشمی!/ کالای وارداتیِ صددرصد رانتی با ارز ترجیحی/ فوریتِ تک نرخی شدن کالا، برداشتن محدودیت واردات و رفع انحصار آن فلافلی های فوق لیسانسه و مردمی که وسعشان فقط به غذاهای ضعیف می رسد/ چه کسی مسئول قربانیانِ صدور جوازهای سامانه نوین اصناف است؟ خیزِ بلند صنف خرازی در توسعه کسب و کار با بهره گیری از هوش مصنوعی/ تجهیز اعضاء به ابزارهای نوین تخصیص ارز به شرکت های محدود یعنی غلبه رانت و انحصارگرایی بر رقابت سالم، اشتغال و کارآفرینی شرایط معافیت مشاغل از صدور صورت‌حساب الکترونیکی اعلام شد روند کاهشی قیمت حبوبات در بازار/ قیمت لوبیا چیتی به ۲۴۵ هزارتومان رسید مهلت استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تمدید شد

25
رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان نان‌های فانتزی تهران:

وقتی آرد گران است و نان ارزان/ نانی که هم برای اصناف و هم مردم گران تمام می‌شود!

  • کد خبر : 2320
  • ۰۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۸
وقتی آرد گران است و نان ارزان/ نانی که هم برای اصناف و هم مردم گران تمام می‌شود!
محمدباقر کرمی، رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان نان‌های فانتزی تهران می‌گوید: قیمت عرضه نان اصلا با قیمت مواد اولیه تناسب ندارد؛ یعنی قیمت نانی که به مردم عرضه می‌شود با توجه به تورمی که وجود دارد، خیلی پایین‌تر از قیمت مواد اولیه تمام می‌شود.

پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران؛ قیمت تمام‌شده نان برای مشتری با قیمت مواد اولیه‌ که اعضای اتحادیه صنف تولیدکنندگان نان‌های فانتزی تهیه می‌کنند به هیچ وجه تناسب ندارد و در عین حال همین قیمت هم برای مشتری قیمت کمی نیست. نانواها و اعضای اتحادیه بنا به دلایلی نظیر آزاد بودن آرد و گران تمام شدن همه مواد اولیه، مشکلاتی مانند حق بیمه و درگاه ملی مجوزها که بدون ضوابط مشخص اجازه می‌دهد هر کسی در هر جایی واحد فانتزی بزند در وضعیت نامناسبی به سر می‌برند.

رئیس اتحادیه صنف تولیدکننده نان‌های فانتزی می‌گوید: اوضاع و احوال صنف با توجه به شرایطی که به وجود آورده‌اند زیاد مناسب نیست و اینقدر مواد اولیه خصوصا آرد گران است که همه از این وضعیت می‌نالند.

محمدباقر کرمی با تاکید بر افزایش بی‌رویه قیمت مواد اولیه به مشکلات عدیده‌ای اشاره می‌کند که متعاقب آن برای صنف به وجود آمده است. به گفته او:  قیمت عرضه نان اصلا با قیمت مواد اولیه تناسب ندارد. یعنی قیمت نانی که به مردم عرضه می‌شود با توجه به تورمی که وجود دارد، خیلی پایین‌تر از قیمت مواد اولیه تمام می‌شود.

رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان نان‌های فانتزی تهران با ترسیمی که از شرایط صنف دارد، اوضاع آن را اصلا جالب نمی‌داند؛ می‌گوید: با وجود متضرر شدن، تمام تلاش‎مان را به کار گرفته‎ایم که قیمت‌ها را کنترل کرده و ثابت نگاه داریم.

او با توضیح اینکه نانوا ضرر و زیان بالا بودن مواد اولیه و کم ‌بودن قیمت نان را از جیب خود می‌دهد، می‌افزاید: به این دلیل که آرد ما آزاد است، مشمول قیمت‌گذاری نیستیم. کرمی می‌افزاید: طبق مصوبه هیات وزیران و صورتجلسه کارگروه ساماندهی گندم، آرد و نان ما از ضوابط قیمت‌گذاری و شمول آن خارج هستیم.

حق بیمه و درگاه ملی مجوزها

کرمی در کنار آرد به بالا بودن قیمت سایر مواد اولیه نظیر روغن، شکر، بهبود دهنده و… هم اشاره می‌کند. مشکل دیگر صنف به بحث حق بیمه برمی‌گردد و با همه این مشکلات، رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان نان فانتزی به درگاه ملی مجوزها هم اشاره می‌کند و می‌گوید که هر کسی برای خودش در هر جایی واحد فانتزی می‌زند، یکی کنار دیگری مغازه باز می‌کند و درگاه ملی مجوزها به یک واحد مسکونی هم جواز می‌دهد و درست است که نظارت پسینی وجود دارد؛ اما کار خراب شده است.

رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان نان‌های فانتزی تهران می افزاید: ما به قوانین و مقررات دولت تمکین می‌کنیم؛ اما با توجه به آنچه اشاره شد؛ یعنی بالا رفتن قیمت مواد اولیه و عدم تناسب آن با قیمت‌هایی که الان واحدها می‌دهند به هیچ وجه نمی‌توانیم اوضاع خوبی برای صنف ترسیم کنیم.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=2320
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع‎رسانی اتاق اصناف تهران
  • 479 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.