• امروز : چهارشنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 21 May - 2025
کل اخبار 1860اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

به روز رسانی کسب و کار در اقتصاد جهانی و امری اجتناب ناپذیر به نام دیجیتال مارکتینگ یاد شهدای خدمت در اجلاسِ موثرترین ارکان اقتصادی جامعه/ جایگاه واقعی اصناف از نگاهِ رئیس اتاق تهران/ فرماندهی پایگاه بسیج اتاق اصناف تهران منصوب شد زمینه های همکاری اصناف با ویتنام بررسی شد/ شناسایی ظرفیت های صنوف و برنامه ریزی برای ارتباطات اثربخش قطعیِ سامانه ایرانیان اصناف، هزینه های سرباری برای واحدهای صنفیِ پایتخت تراشید/ عدم تمدیدِ جواز یعنی اجازه بهره برداریِ سوخت نداشته و باید با قیمت آزاد تهیه کنی برخی مالکین هیچ گونه برگه یا سندی مبنی بر پرداخت در اختیار مستاجرین قرار نمی دهند/۹۰ درصد واحدهای خشکبار بازار به صورت مالک و مستاجر سرقفلی اداره می شوند شرط متاهل بودن برای کار؛ شرط کار برای تاهل!/ جلسه ای ۳۷۰ هزار تومان خیلی رقم بالایی ست؟/ موازی کاری بنگاه های دولتی ادامه دارد و طرح اصلاحیِ اتحادیه روی میز است همایشِ«تاثیر دیجیتال مارکتینگ در تحول کسب و کار»/ اسفندیار: همسو با تغییرات روز دنیا و در راستای بهبود فضای کسب و کار و ارتقاء واحدهای صنفی خود گام برمی داریم برنج پاکستانی در کیسه های طارم و هاشمی!/ کالای وارداتیِ صددرصد رانتی با ارز ترجیحی/ فوریتِ تک نرخی شدن کالا، برداشتن محدودیت واردات و رفع انحصار آن فلافلی های فوق لیسانسه و مردمی که وسعشان فقط به غذاهای ضعیف می رسد/ چه کسی مسئول قربانیانِ صدور جوازهای سامانه نوین اصناف است؟ خیزِ بلند صنف خرازی در توسعه کسب و کار با بهره گیری از هوش مصنوعی/ تجهیز اعضاء به ابزارهای نوین تخصیص ارز به شرکت های محدود یعنی غلبه رانت و انحصارگرایی بر رقابت سالم، اشتغال و کارآفرینی شرایط معافیت مشاغل از صدور صورت‌حساب الکترونیکی اعلام شد روند کاهشی قیمت حبوبات در بازار/ قیمت لوبیا چیتی به ۲۴۵ هزارتومان رسید مهلت استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تمدید شد

22
محمد سلیمانی، رئیس اتحادیه نانوایان سنگکی تهران؛

نان گران نشود؛ نانوا دچار کم فروشی و گران فروشی می شود

  • کد خبر : 981
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۹
نان گران نشود؛ نانوا دچار کم فروشی و گران فروشی می شود
رئیس اتحادیه نانوایان سنگکی تهران گفت: در صورتیکه نان گران نشود یا نانوا دچار کم فروشی می‌شود و یا دچار گران فروشی خواهد شد و حتی ممکن است کارگر غیر ماهر به استخدام بگیرد.

محمد سلیمانی، رئیس اتحادیه نانوایان سنگکی تهران  اظهار کرد: دولت فقط یک آرد یارانه‌ای به نانوایی‌ها می‌دهد که تاثیر آن بر نرخ‌گذاری فقط ۵ درصد است و ۹۵ درصد هزینه‌های دیگر با بازار آزاد توسط نانوایی تامین می‌شود. ما نمی‌توانیم توقع داشته باشیم که نانوایی‌ها نان را گران نکنند چون هزینه‌هایشان با نرخ قدیم پوشش دهی نمی‌شود. بنابراین در صورتیکه نان گران نشود یا نانوا دچار کم فروشی می‌شود و یا دچار گران فروشی خواهد شد و حتی ممکن است کارگر غیر ماهر به استخدام بگیرد.

رئیس اتحادیه نانوایان سنگکی تهران با بیان مطلب فوق افزود: نانوا را بر مبنای ۱۴۰۰ جریمه می‌کنند در صورتیکه نرخ جدیدی را برای سال جاری اعلام نکرده‌اند. یا باید هزینه‌ها توسط دولت پوشش پیدا کند و یا نرخ جدید اعلام شود.

سلیمانی ادامه داد: در رابطه با قیمت نان، عدد جدیدی داده نشده است و طبق همان نرخ ۱۴۰۰ به مردم عرضه می‌شود. اگر برخی مواقع افزایش قیمتی مشاهده شده است به دلیل پوشش هزینه‌ها بوده است. در رابطه با یارانه آرد نیز تغییری در مقدار ظرفیت آن مشاهده نشده است و همچنان واحدهای نانوایی مشمول یارانه هستند.

وی افزود: ما در زمانی فقط یک نوع آرد با گندم ۶۶۵ تومانی داشتیم و یک نوع دیگر نیز آرد با گندم ۹۰۰ تومانی داشتیم که نرخ آزاد محسوب می‌شد، از سال ۱۳۹۲ به بعد چون قیمت گندم افزایش پیدا کرد و خصوصا در این چند سال به قیمت بالاتری رسید، آرد نوع ۲ که به آرد آزاد معروف بود هم وارد آرد یارانه‌ای شد. آرد یارانه‌ای نوع ۱ و نوع ۲ از سال ۹۲ به بعد در نانوایی‌ها باب شد. دولت به هر دلیلی می‌خواست قیمت آرد افزایش پیدا نکند و قیمت را تغییر نداد اما به دلیل توزیع آرد یارانه‌ای به ۲ نوع، نانوایی‌ها آزاد بودند برای هر کدام که می‌خواهند درخواست دهند.

آخرین وضعیت طرح فروش نان به صورت کیلویی

رئیس اتحادیه نانوایان سنگکی تهران درباره فروش کیلویی نان خاطرنشان کرد: این طرح فروش را برای نان‌هایی مثل سنگک، نمی‌توان به کار برد به این دلیل که نان سنگک یک نوع نان دستوری است. مثلا اگر درخواست برشته شدن نان را داشته باشید در صورتیکه کیلویی به فروش برسد، شاطر نانوا نمی‌تواند این درخواست را اجرا کند. با توجه به سلایق مختلف درخواست‌های متفاوتی در مورد فروش سنگک وجود دارد، برخی نان سنگک را نرم می‌خواهند و برخی دیگر برشته ترجیح می‌دهند. شاید در مور د فروش نان در مورد نان‌های دیگر بتوان این طرح را اجرا کرد اما در مورد سنگک این اتفاق نمی‌افتد. مورد دیگری هم که وجود دارد این است که با فروش کیلویی نان، کیفیت طبخ کم می‌شود. مثلا وقتی نان برشته در خواست می‌شود این ویژگی وزن نان را کم می‌کند و طبیعی است که نانوا ترجیح بدهد نان را نرم‌تر طبخ کند تا قابلیت وزن کردن را داشته باشد.

فروش آرد از نانوایی‌ها ممنوع است؟

سلیمانی در پاسخ گفت: خرید و فروش آرد از نانوایی اصولا از قدیم ممنوع است. اما گاها پیش می‌آید که فردی برای طبخ به فرض حلوا در حجم کم آرد بخواهد و برخی نانوایی‌ها اقدام به فروش می‌کنند. هر چند توصیه ما این بوده است که در همین حجم کم هم فروخته نشود. این طورعنوان شده است که برخی نانوایی‌ها در ازای فروش آرد در کارتخوان‌ها به قیمت فروش نان می‌زنند و این قطعا تخلف است و در هر صنفی هم تخلف وجود دارد.

چه چالشی در مورد نان در حال حاضر مطرح است؟

وی در ادامه افزود: چالش جدی و مهم ندادن نرخ در مورد قیمت جدید نان است. کارگاه تولیدی که احتیاج به حدود پنج کارگر داشته باشد و نوع کار به مهارت دستی ربط داشته باشد و کارگر حرفه‌ای نیاز د%

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=981
  • ارسال توسط :
  • منبع : گسترش نیوز
  • 481 بازدید
  • دیدگاه‌ها برای نان گران نشود؛ نانوا دچار کم فروشی و گران فروشی می شود بسته هستند

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.