• امروز : پنجشنبه, ۱ خرداد , ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 22 May - 2025
کل اخبار 1861اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

برای بقاء کسب و کار باید به فضای دیجیتال و هوشمند ورود کرد/ عمر شمار بالایی از مشاغل به ۱۰ سال آینده هم نمی رسد! به روز رسانی کسب و کار در اقتصاد جهانی و امری اجتناب ناپذیر به نام دیجیتال مارکتینگ یاد شهدای خدمت در اجلاسِ موثرترین ارکان اقتصادی جامعه/ جایگاه واقعی اصناف از نگاهِ رئیس اتاق تهران/ فرماندهی پایگاه بسیج اتاق اصناف تهران منصوب شد زمینه های همکاری اصناف با ویتنام بررسی شد/ شناسایی ظرفیت های صنوف و برنامه ریزی برای ارتباطات اثربخش قطعیِ سامانه ایرانیان اصناف، هزینه های سرباری برای واحدهای صنفیِ پایتخت تراشید/ عدم تمدیدِ جواز یعنی اجازه بهره برداریِ سوخت نداشته و باید با قیمت آزاد تهیه کنی برخی مالکین هیچ گونه برگه یا سندی مبنی بر پرداخت در اختیار مستاجرین قرار نمی دهند/۹۰ درصد واحدهای خشکبار بازار به صورت مالک و مستاجر سرقفلی اداره می شوند شرایط معافیت مشاغل از صدور صورت‌حساب الکترونیکی اعلام شد روند کاهشی قیمت حبوبات در بازار/ قیمت لوبیا چیتی به ۲۴۵ هزارتومان رسید مهلت استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تمدید شد

20
رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنتی تهران:

نان به صورت رسمی گران نشده است/ باید واقع‌بینانه تصمیم‌گیری کنیم

  • کد خبر : 5328
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۹
نان به صورت رسمی گران نشده است/ باید واقع‌بینانه تصمیم‌گیری کنیم
فاطمه نظری، رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنتی تهران با بیان این كه افزایش قیمت نان هنوز به‌صورت رسمی مصوب نشده است، تأكید كرد درباره آزادسازی قیمت‌ها در دولت جدید پیگیری‌هایی صورت خواهد گرفت.

وی افزود: مصوبه قیمت نان مختص سال ۱۴۰۰ و آنالیز آن به سال ۱۳۹۹ باز می گردد؛ ولی تورم رسمی کشور بیش از ۱۵۰ درصد است که از سوی بانک مرکزی اعلام شده است.

نظری با اشاره به افزایش قیمت حمل‌ونقل متعلقات نان گفت: آن چه بر هزینه تولید نان اثر می‌گذارد، حاشیه سود را پوشش داده و هزینه تمام شده را نیز در برمی‌گیرد. ازاین‌رو باید نوعی نظم شکل گیرد تا هرج‌ومرج از بین برود تا به یک قیمت واحد برسیم و این مسائل در دست بررسی است.

رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنتی تهران گفت: جدولی در این راستا تشکیل شده ولی هنوز تکلیف نهایی مشخص نیست.

نظری ادامه داد: افزایش قیمت نان هنوز به طور کامل تصویب نشده و در جلسات در حال بحث‌وبررسی است.

وی افزود: این کار در یک‌سری استان‌ها انجام شده است؛ ولی افزایش قیمت نان در تهران، بیش از نرخِ افزایش، در دیگر استان‌ها خواهد بود که به دلیل کرایه‌ای است که بابت حمل آرد پرداخت می‌کنیم.

نظری تصریح کرد: در دولت سابق قرار بود آزادسازی صورت گیرد؛ چون هر کالایی که با چندنرخی روبه‌رو باشد، بسیاری مشکلات پدید می‌آید و در دولت قبل با صحبت بسیاری اتحادیه‌ها، متقاعد شدند آزادسازی را صورت دهند.

رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنتی تهران افزود: فعلاً با توجه‌ به استقرار دولت جدید، تصمیم بر این است نرخی به نانوایان داده شود تا مجدد برای آزادسازی قیمت نان پیگیری کنیم.

وی اضافه کرد: بر اساس آنالیز نان‌های مختلف، هزینه تولید با دولت بررسی می‌شود و اگر قادر به اقناع دولت نشدیم، از نرخ آنالیز کم خواهیم کرد.

نظری نسبت به آزادسازی فنر قیمت ثابت نان هشدار داد و افزود: باید واقع‌بینانه تصمیم‌گیری کنیم؛ چراکه به نفع مصرف‌کننده هم هست؛ چون اگر ما کارگر آموزش ندیده در نظر بگیریم، بر کیفیت نان تأثیر می‌گذارد.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=5328

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.