• امروز : شنبه, ۱۴ مهر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 5 October - 2024
کل اخبار 1258اخبار امروز : 6

اطلاعیه ها

چاله های وحشتناک زیرِ پای بارفروشانِ تهران/ وزیر کشاورزی باید از تجربیاتِ ما در تنظیم بازار و ذخیره سازی استفاده کند پیوند ناگسستنیِ اصناف، کسبه، بازاریان و پیشه‌وران با فراجا مراجع بالادستی به جای رعایت حال صنوف به آن ها اخطار می دهند!/ هشدار در خصوص تعطیلی گسترده واحدهای صنفی و بیکاری نیروهای انسانی/ فقط خدا می تواند به مردم و اصناف کمک کند مسئولان مشغول رسیدگی به فروشگاه های زنجیره ای هستند/ خواربارفروشان نگذاشته اند آب در دلِ مردم تکان بخورد آیین بزرگداشت مجاهد شهید سیدحسن نصرالله برگزار شد نشست هماهنگی برگزاری مراسم بزرگداشت شهید مقاومت، سید حسن نصرالله چرا از سرای ایرانی ناراحتیم؟/ نظارت فقط بر کاسبانِ ما در۲۰ متر فضا نیست؛ به سراهای ۲۰ هکتاری ایرانی هم بپردازید! اتفاقات ناخوشایندی از سوی وزراتخانه در حال رخ دادن است/ به اتحادیه ما در رابطه با کسر ضرایب مالیاتی بی توجهی می شود/ بسیاری از واحدهای چوب و تخته از تهران خارج شده اند ناکارآمدی سازمان‌های حقوق بشری در اشاعه صلح/ مسلمین جهان، موضع محکم‌تری نسبت به این رژیم سفاک اتخاذ کنند شهادتِ سید مقاومت تصویری دوباره از ددمنشیِ رژیم مجعول و غاصب فلسطین اشغالی است دولت های قبلی به اصناف مثل کیسه پول نگاه می کردند/ پزشکیان شکست می خورد اگر به رویه قبل با اصناف برخورد کند بازار پارچه به چالش کشیده شد/ کجای دنیا کارخانه ای با تولید محدود برای یک صنعت عظیم، تصمیم می گیرد! اتحاد اصناف و حل مشکلات درون سازمانی به دستِ اتاق/ مسئولان، برنامه های دولت قبل را پیگیری کنند اصناف، بازوان توانمندِ نمایندگان منتخب ملت در مجلس هستند/ شعار سال دستاویز برخی دولتمردان برای سرکوب بخش خصوصی نشود دفتر ارتباط مردمیِ نماینده مجلس در اتحادیه صنف لوازم یدکی، افتتاح شد/ در دسترس ترین مکان برای رساندن حرفتان به گوش مسئولان چهاردهمین اجلاس ماهانه اتاق اصناف تهران برگزار شد چوب شرکت های تولیدکننده «خامه» لایِ چرخ قنادی هایِ تهران فعالیت کسب و کار مجازی باید زیر نظر اتحادیه باشد نارضایتی مردم و نانوایان حاکی از وجود اشکال است/ مطالبه مردم برای افزایش کیفیت پخت نان هدیه ویژه اتحادیه گل و گیاه به زوج‌‎های جوان/ هرچه کیفیت گل بیشتر باشد قیمت نیز بالاتر است آخرین وضعیت بازار میوه و تره‌بار/ تقاضا برای صیفی‌جات کاهش یافت با عرضه مرغ منجمد در مغازه ها و صنف دیگر شاهد نوسانات قیمت نخواهیم بود

0
رئیس اتاق اصناف تهران:

نارضایتی مردم و نانوایان حاکی از وجود اشکال است/ مطالبه مردم برای افزایش کیفیت پخت نان

  • کد خبر : 6074
  • ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۹
نارضایتی مردم و نانوایان حاکی از وجود اشکال است/ مطالبه مردم برای افزایش کیفیت پخت نان
حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران گفت: علیرغم یارانه‌ای که بابت نان پرداخت می‌شود، اما نانوایان و مردم راضی نیستند، لذا این وضعیت حاکی از آن است که اشکال وجود دارد.
 اگرچه موضوع پخت مطلوب نان بسیار حائز اهمیت است؛ اما وضعیت پخت نان در اغلب نانوایی‌ها مطلوب نیست و مردم از کیفیت نان اصلا رضایت ندارند. کیفیت نامطلوب نان سبب دورریز نان شده است؛ بنابراین بخشی از گندمی که سالانه با زحمت و مشقت بسیار کشاورز و با هزینه بالا تولید می‌شود به علت پخت نامطلوب نان از بین می‌رود. این در حالی است که نظارت‎های کافی و بیشتری باید بر نانوایی‌ها صورت گیرد و نباید این نظارت‎ها مقطعی و کوتاه‌مدت باشد.
حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران در این خصوص گفت: علیرغم یارانه‌ای که بابت نان پرداخت می‌شود، اما نانوایان و مردم راضی نیستند، لذا این وضعیت حاکی از آن است که اشکال وجود دارد.
وی با بیان اینکه متأسفانه در برخی از شهرها نان خشک شده و به عنوان خوراک دام مصرف می‌شود، بیان داشت: با وجود هزینه‌ای که توزیع آرد یارانه‌ای برای دولت دارد؛ اما در خصوص تولید نان باکیفیت وضعیت مناسبی نداریم.
رئیس اتاق اصناف تهران درباره افزایش کیفیت نان بیان داشت: بر اساس جلساتی که با اتحادیه‌های مرتبط با نان داشته‌ایم به این نتیجه رسیده‌ایم که اتحادیه‌های مرتبط با واحدهای صنفی نظارت بیشتری داشته باشند و بحث سلامت نان و کیفیت طبخ نان را در نظر بگیرند.
وی افزود: برای پخت نان با کیفیت مطلوب باید فرهنگ‌سازی شود و مشوق‌ ایجاد کرد که در این مورد جلساتی برگزار شده و ما آن را در دست اجرا داریم.
به گفته رئیس سازمان ملی استاندارد ایران، آرد کامل در تعریف سازمان استاندارد استفاده از تمام دانه گندم است بطوری در انواع نان میزان سبوس گیری باید بین ۲ درصد تا کمتر از ۶ درصد باشد.
مردم با توجه به اهمیت سلامت نان و عوارض مصرف آرد سفید و تاثیر نانی که خوب پخت نشده باشد در سلامت افراد جامعه و ایجاد بیماری‌های فراوان در پی مصرف نان سالم و هزینه‌های فراوانی که در پی مصرف این‌گونه نان‌ها بر خانواده‌ها و دولت تحمیل می‌شود از اتحادیه‌ها و اصناف مرتبط و همچنین وزارت بهداشت تقاضا دارند به نوع آرد و نحوه پخت کامل نان در نانوایی‌ها توجه ویژه‌ای شود. مردم از مسئولان می خواهند تا در راستای حفظ سلامت جامعه مصرف نان سبوس‌دار ترویج شود.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=6074

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.