رئیس اتحادیه صنف تزئینات داخلی ساختمان تهران، یکی از مهم ترین دغدغه های صنف تزئینات داخلی ساختمان را این دانسته که پس از اختصاص کد آیسیک کلمه فروش از جواز کسب صنف آن ها حذف شده است و فقط خدماتی تلقی می شود.
به گفته آیدا میلانی: در صورتی که عمده اعضای صنف کار فروش انجام می دهند و این باعث شده که ضریب اینتا کد اعضای صنف با ضریب خدمات (۲۵درصد) محاسبه شود، در صورتی که ضریب اینتاکد فروش(۱۰درصد) است. تمام اجرت نصب توسط نصاب دریافت می شود و متاسفانه مالیات آن توسط واحد صنفی پرداخت می شود.
او درباره مشکلات مربوط به واردات مواد اولیه توضیح داده که واردات لمینت حدود ۴ سال است که ممنوع شده و این باعث شده است یکسری از تولید کنندگان(نه همه) از این فرصت سواستفاده کرده و محصول با کیفیت بسیار پایین و قیمت بالا به مشتری عرضه کنند. این روند باعث ضعیف شدن این صنعت از صنف تزئینات داخلی ساختمان می شود که از دولت تقاضا داریم واردات لمینت را آزاد کند تا در کشور رقابت سالم بین جنس داخلی و جنس خارجی صورت گیرد.
رئیس اتحادیه صنف تزئینات داخلی ساختمان تهران به مسئله دیگری اشاره کرده؛ تداخل صنفی در رسته دوخت و نصب لوازم مربوطه با صنف پارچه فروشان در رسته فروش پارچه های پرده ای است و علت این است که کلمه فروش از رسته های تزئینات ساختمان حذف شده است و رسته دوخت و نصب پرده های پارچه ای از این فرصت سواستفاده می کنند.
به گفته میلانی: اخطار پلمپ و به اعضای این رسته داده شده است و حتی پلمپ هم انجام داده اند. رسته پارچه فروشان فقط حق فروش پارچه پرده ای دارند و اجازه سفارش گرفتن برای دوخت و فرستادن نصاب به منازل را ندارند و تنها صنف ما که خدماتی است، اجازه اعزام نصاب به منازل را دارد.
رئیس اتحادیه صنف تزئینات داخلی ساختمان تهران، به این نکته اشاره کرده که «یکسری از کسب و کارهای آنلاین با قیمت های نسنجیده باعث شده اند تا نرخ بازار را بهم بریزد. در حال حاضر کسب و کارهای آنلاین تحت نظارت اتحادیه نیستند ولی اگر همگی تحت نظر اتحادیه بیایند ساماندهی خوبی صورت می گیرد.»
میلانی همچنین گفته: فصل تابستان تقریبا اوج کار این اتحادیه است ولی به دلیل رکود شدید بازار، هیچ یک از کالاهای مورد اشاره گران نشده بلکه خیلی از همکاران به دلیل امرار معاش روزانه در برخی مواقع حتی مشاهده شده است که با سود ۲ الی ۳ درصد کالای خود را عرضه می کنند.