• امروز : شنبه, ۲۴ شهریور , ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 14 September - 2024
کل اخبار 1186اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

برخی ادارات مالیاتی خلاف بخشنامه دولت عمل کردند/ وعده بخشودگی جرایم مالیاتی چه شد؟ از تمهیدات لازم برای قطع گاز تا رسیدگی به اتباع و تلاش برای ساخت شهرک چاپ برای اعضایی که هنوز مجوز کسب دریافت نکرده اند، امکان هیچگونه پیگیری وجود ندارد کمبود شکر معضل جدیدِ سوپرمارکت داران تهران/ هم شکر را با قیمت بالا تهیه کرده و هم مشمول جریمه بازرسان می شوند! جشنواره ضرباهنگ چاپ نماد تبلور وحدت ملی است/ افتخار می کنم که خادم چنین صنفی هستم در برگزاری جشنواره ها حامی صنوف هستیم/ امیدواریم جشنواره ملی ضرباهنگ چاپ برای همه صنوف تکرار شود استقبال گسترده از چهارمین جشنواره ملی ضرباهنگ چاپ روپوش مدارس در دستانِ مافیای تهران فروش با تهدیدِ خارج شدن از گارانتی/ در ایران خودرو چه خبر است؟ هشدار جدی در مورد کالاهای تقلبی و غیر استاندارد؛ خطرِ مرگ مشاورین املاکی که معاملات خود را در سامانه کاتب ثبت نکنند، متخلف شناخته می شوند زخم خورده سراهای ایرانی و نمایشگاه ها نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان برگزار شد هفتمین جلسه کارگروه تخصصیِ طلا و جواهر برای نخستین بار در تاریخِ اصناف و بازار، ضرایب مالیاتی کاهش یافت کاهش اختلافات و کلاهبرداری‌ها با ثبت معاملات اموال غیرمنقول در سامانه کاتب ۵۱ درصد از سهام شرکت‌های خودروساز داخلی در اختیار آقازاده‎هاست!/ ثبت نام های خودرو جز سرگرمی، نتیجه‌ای به همراه ندارد سهم صنعت چاپ در ارزش‌افزوده صادراتی کشور بسیار بالاتر از صادرات مستقیم آن است نان سنگک در این مقطع افزایش قیمت ندارد

7
حسن فهمیده، رئیس اتحادیه صنف رستوران و چلوکباب تهران:

در چند قدمیِ بحران عمومی صنعت رستوران ها هستیم/ شرکای آنلاینِ اجباری تا حذف ما پیش آمده اند!

  • کد خبر : 5422
  • ۳۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۸
در چند قدمیِ بحران عمومی صنعت رستوران ها هستیم/ شرکای آنلاینِ اجباری تا حذف ما پیش آمده اند!
روز گذشته تعدای از روسای اتحادیه های صنوف در جلسه ای مشترک با حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران به بحث و بررسی مشکلاتی که استارتاپ های فعال در حوزه خدمات اصناف برای واحدهای صنفی به وجود آورده و اقتصاد آن ها را تحت تاثیر قرار داده، پرداختند. یکی از مهم ترین حوزه هایی که به شدت از فروش آنلاین متاثر شده، صنف رستوران و چلوکباب تهران است. حسن فهمیده، رئیس اتحادیه این صنف در جلسه مذکور اتحادیه خود را بیش از هر صنف دیگری در معرض تهدید جدی دانسته است.

اتحادیه رستوران و چلوکباب شهر تهران بیش از هر صنف دیگری در معرض تهدید جدی بازار تجارت الکترونیک، قرار گرفته است. این را حسن فهمیده، رئیس اتحادیه صنف رستوران و چلوکباب تهران، گفته با این توضیح که «خوراک  بعد از حمل و نقل عمومی در برنامه های آنلاین، دارای بیشترین تقاضا است و متاسفانه  عدم نظارت های لازم بر عملکرد و استراتژی های فروش مدیران برنامه های آنلاین، مشکلات فراوانی را در این صنعت به وجود آورده که در صورت عدم نظارت لازم و کافی، بحرانی عمومی در صنعت رستوران ها  رقم خواهد خورد.»

او افزوده: در وضعیت اقتصاد انقباضی و تحریم های ظالمانه در افزایش قیمت مواد اولیه و کاهش مشتری صاحب کسب و کار برای حفظ کسب و کار و آبروی صنفی خود به انعقاد قرارداد های غیرمنطقی و ناعادلانه مجبور می گردد که این خود در بلند مدت، پایان تلخ یک برند موفق را رقم میزند.

رئیس اتحادیه رستوران وچلوکباب شهر تهران به دوران پاندمی کرونا اشاره کرده و گفته: استارتاپ‌ها و شرکت‌های فعال در حوزه تجارت الکترونیک با استفاده از نوآوری و فرصت‌های شکل‌گرفته توانستند رشد چشم‌گیری را تجربه کنند.

فهمیده، توضیح داده که «در زمان شیوع ویروس کرونا، کلیه رستوران ها از پذیرش  مشتری داخل سالن منع شدند و در این راستا برنامه های فروش آنلاین که فرآیند جذب رستوران ها تا قبل از آن با کندی صورت می گرفت با جذب حداکثری توانستند بالاترین سهم بازار در عرضه غذا  را به خود اختصاص دهند که در نوع خود بی سابقه بود.»

اما فروش خوراک در بستر آنلاین در دورا ن پسا کرونا، یکی از نیاز های اصلی  رستوران ها  در کسب و کار شمرده می شود و به دلیل تعداد اندک برنامه های فروش آنلاین در حوزه خوراک  عملا شرایط بازار رقابتی را غیر ممکن کرده؛ به نوعی که این شرکای اجباری با رستوران ها  از طریق درج شروط پیچیده در قرارداد ها و دریافت کمیسیون های غیرمنصفانه می توانند تا حذف یک رستوران نیز پیشروی کنند.

فهمیده با اشاره به مشکلات پیش رو، تصریح کرده که «بسیاری از کسب و کار های حوزه خوراک، بدون اخذ مشاوره های لازم، تمامی سرمایه خود را با هدف فروش به صورت آنلاین از دست داده اند و یقینا ما در این اتحادیه باور داریم فروپاشی اقتصادی در حوزه کسب و کار با این روش بدون همکاری و تعامل میان اتحادیه ها و برنامه های فروش آنلاین  در آینده نزدیک محتمل است.»

رئیس اتحادیه رستوران و چلوکباب شهر تهران مهمترین مشکلات برنامه های فروش آنلاین در حوزه خوراک  را در بخش های زیر توضیح داده: پذیرش رستوران های فاقد پروانه کسب، عدم استعلام اعتبار پروانه کسب از اتحادیه، دریافت سود غیر منطقی ار فروش کالا؛ ایجاد بازار انحصاری، عقد قرارداد های ناعادلانه، عدم هدایت شهروندان معترض به اتحادیه جهت رسیدگی به شکایات، ایجاد بستر های فروش ویژه برای مشتریان خاص، عدم توجه به قیمت گذاری تخصصی اتحادیه جهت پیشگیری از افزایش تورم خوراک در جامعه، ایجاد رستوران با بهره برداری از اطلاعات فروش رستوران ها، عدم تسویه  آنی با رستوران دار و ترغیب رستوران دار به دریافت مواد اولیه بجای مبلغ خوراک.

به گفته فهمیده: با وجود اینکه ایران در سال‌های اخیر در حوزه تجارت الکترونیک رشد قابل توجهی داشته است متاسفانه عدم توجه صاحبان کسب و کار به رشد و توسعه تجارت الکترونیک و استقبال عمومی از ارائه خدمات آنلاین در صنوف موجب گردید، برنامه های فروش انلاین بصورت آهسته و پیوسته طی ۵ سال گذشته به یکی از شرکای اصلی صاحبان کسب و کار در تمام اصناف مبدل شوند.

 

 

 

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=5422

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.