• امروز : سه شنبه, ۲۷ شهریور , ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 17 September - 2024
کل اخبار 1199اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

گرامیداشتِ یک صنف چندهزارساله با بالاترین میزان اشتغال زایی/ همایش روز ملی کفش و چرم، مامنی برای وحدت رویه بود چالشِ جدیِ ارزش افزوده و نارضایتی ۸۰ درصدی بنکداران مواد غذایی مردم نوشت افزار را «دانه ای» می خرند/۱۵ شهریور تا ۱۵ مهر، پیک کاری این صنف است نه نمایشگاه ها! نانوایان شهر ناراضی اند/ تعیین نرخ با تاخیر چهارساله به هیچ وجه، پاسخگوی هزینه ها نیست/ دولت مشکل نان را ریشه ای حل کند افزایش بی سابقه اونس جهانی طلا/ بالا رفتن قیمت ها در بازار داخلی برخی ادارات مالیاتی خلاف بخشنامه دولت عمل کردند/ وعده بخشودگی جرایم مالیاتی چه شد؟ از تمهیدات لازم برای قطع گاز تا رسیدگی به اتباع و تلاش برای ساخت شهرک چاپ برای اعضایی که هنوز مجوز کسب دریافت نکرده اند، امکان هیچگونه پیگیری وجود ندارد کمبود شکر معضل جدیدِ سوپرمارکت داران تهران/ هم شکر را با قیمت بالا تهیه کرده و هم مشمول جریمه بازرسان می شوند! جشنواره ضرباهنگ چاپ نماد تبلور وحدت ملی است/ افتخار می کنم که خادم چنین صنفی هستم در برگزاری جشنواره ها حامی صنوف هستیم/ امیدواریم جشنواره ملی ضرباهنگ چاپ برای همه صنوف تکرار شود استقبال گسترده از چهارمین جشنواره ملی ضرباهنگ چاپ روپوش مدارس در دستانِ مافیای تهران فروش با تهدیدِ خارج شدن از گارانتی/ در ایران خودرو چه خبر است؟ هشدار جدی در مورد کالاهای تقلبی و غیر استاندارد؛ خطرِ مرگ مشاورین املاکی که معاملات خود را در سامانه کاتب ثبت نکنند، متخلف شناخته می شوند زخم خورده سراهای ایرانی و نمایشگاه ها نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان برگزار شد هفتمین جلسه کارگروه تخصصیِ طلا و جواهر برای نخستین بار در تاریخِ اصناف و بازار، ضرایب مالیاتی کاهش یافت ۳۵۰ هزار نفر از اصناف محل مصرف مالیات خود را تعیین کردند  حضور بخش خصوصی می‌تواند بهره‌وری بارفروشان را افزایش دهد/ از به روزرسانی فرآیند‌های کسب و کار استقبال می‌کنیم رکود مرگبار بازار خودرو/ پیش‌فروش خودرو کلاهبرداری است مهلت بخشودگی جرایم مالیاتی تمدید شد

17
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان جراید تهران:

مردم دیگر روزنامه نمی‌خوانند/ مگر سیگار به کمک این صنف بیاید!

  • کد خبر : 2878
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۹
مردم دیگر روزنامه نمی‌خوانند/ مگر سیگار به کمک این صنف بیاید!
فضایل آقازاده، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان جراید تهران می‌گوید که از هر جهت که بررسی کنیم، صنف ما با مشکلات عدیده‌ای مواجه است از کاهش شدید فروش روزنامه‌ها شروع می‌شود؛ کالایی که اصلا خریدار ندارند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران؛ گذر زمان و ایجاد تغییر در فرهنگ یک جامعه و از سوی دیگر به روز شدن ابزار و وسایل ارتباط جمعی و جهانی شدن آن می‌تواند در وضعیت برخی صنوف به وضوح تاثیر مثبت یا منفی بر جای بگذارد.

این را دیگر همه می‌دانند که فرهنگ روزنامه‌خوانی تقریبا از جامعه ما رخت بربسته و جای آن را استفاده از شبکه‌های مجازی، اخبار و اطلاعات یا سرگرمی‌ها اینترنتی گرفته است. اینکه تولیدکنندگان مطبوعات تا چه حد در این زمینه کوتاهی داشته‌اند، موضوع مورد بحث نیست؛ نگاه ما در این مقال، متوجه به هم ریختگی و وضعیت رو به اضمحلالِ واحدهای اتحادیه صنف فروشندگان جراید است.

رئیس این اتحادیه به پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران، می‌گوید که «از هر جهت که بررسی کنیم، صنف ما با مشکلات عدیده‌ای مواجه است.»

مشکلاتی که فضایل آقازاده، برمی‌شمارد از کاهش شدید فروش روزنامه‌ها شروع می‌شود؛ کالایی که اصلا خریدار ندارند.

آقازاده توضیح می‌دهد: امروز با توجه به اینکه اطلاعات و اخبار لازم و مورد نیاز مخاطب از طریق فضای مجازی کسب می‌شود، دیگر در ارتباط با روزنامه و مجلات آن‌چنان علاقه‌ای در میان مردم دیده نمی شود.

بنابراین به گفته رئیس اتحادیه صنف فروشندگان جراید، اعضای این صنف به ناچار برای تامین هزینه زندگی خود و موارد دیگری نظیر قبوض انرژی و حقوق کارگر و مایحتاج روزانه خود، به فروش برخی اجناس دیگر و غیرمرتبط با جراید روی آورده‌اند؛ برای نمونه چای می‌فروشند!

آقازاده می‌گوید: شما حساب کنید چای فروختن مشکلات خاص خود را دارد آن هم در کیوسک روزنامه‌فروشی که هم خطراتی دارد و هم عوامل ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران اجازه نمی‌دهند.

او از فروش برخی اقلامی هم یاد می‌کند که در شان مطبوعات و کیوسک‌داران مطبوعات نیست و همه این‌ها صرفا برای چرخیدن چرخ کیوسک‌هاست.

به گفته آقازاده: اگر با این دست‌فرمان جلو برویم، عاقبت این صنف با مشکلات عدیده‌ای روبه‌رو می‌شود و هیچ‌کس نمی‌تواند پیش‌بینی کند که چه اتفاقی برای صنف خواهد افتاد!

مجوز فروش مواد دخانی؛ امید برای سرپا شدن صنف

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان جراید تهران از تلاش برای دریافت کد آیسیک برای فروش و عرضه و خرده‌فروشی مواد دخانی خبر می‌دهد و اینکه جلساتی داشته‌اند تا توضیح دهند که این صنف برای گذران زندگی و جلوگیری از تعطیل‌شدن مجبور هستند مواد دخانی هم بفروشند که اگر این اتفاق رخ دهد این صنف شاید د فعلا و مادامی که اوضاع مطبوعا ت به این شکل است بتواند روی پای خود دوام بیاورد.

از آقازداه می‌پرسیم تا حالا که جوازش صادر نشده بود هم فروش سیگار در این کیوسک‌ها اتفاق می‌افتاد و آیا مشکلی نداشت؟

به گفته رئیس اتحادیه صنف فروشندگان جراید تهران: مشکلاتی برای آن‌ها پیش می‌آمده؛ برای نمونه نمایندگانِ وزارت بهداشت و درمان، هر سیگاری را آنجا می‌دیدند جمع می‌کردند و فروشنده را به مراجع قضائی معرفی می‌کردند؛ نیروهای انتظامی هم به دلیل نداشتن مجوز مواد دخانی، با آن‌ها برخورد کرده و باز مواد دخانی را جمع می‌کردند.

به گفته آقازاده: اگر در شش ماه فروش مواد دخانی، دو تا سه بار سیگارهای آن‌ها را جمع کنند، هیچ سودی برای آن‌ها حاصل نمی‌شود!

استقبال از کیوسک‌داری جراید کم شده است

در شرایط فعلی، استقبال از کیوسک‌های فروشندگان مطبوعات نسبت به گذشته خیلی کمتر است. به گفته رئیس اتحادیه صنف مربوطه « پیش از این قبلا که روزنامه‌ها در کیوسک‌های مطبوعاتی فروخته می‌شد، ۲۵ درصد برای آن‌ها از هر روزنامه سود حاصل می‌شد؛ الان اما ضمن اینکه فروش روزنامه به شدت کاهش یافته از طرفی سودش هم به شدت کم شده؛ ۱۰ و یا نهایتا ۱۵ درصد سود برای هر روزنامه در نظر گرفته می‌شود و تازه آن هم با توجه به تورم و گرانی جوابگوی مشکلات کیوسک‌داران نیست.»

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=2878
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع ‎رسانی اتاق اصناف تهران
  • 436 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.