• امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 22 November - 2024
کل اخبار 1409اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

گوشت را گران کردید مردم به سمت سوسیس و کالباس رفتند/ حالا شهروندان از خرید فرآورده های گوشتی هم محروم شده اند/ با وجود کیفیت، صادراتمان به افغانستان و چند کشور دیگر محدود شده! با احترام و مدارا و مراقبت از جو صمیمانه یک صنف، شاهد وحدت و رفعِ مشکلات خواهیم بود وحدتِ تابلوسازان در جشنواره نهم آذرماه/ تابلوهای شهر زیبا می شوند فعالان صنفی در خصوص آسیب های قانون بودجه نظر بدهند/ از سازوکار‌های شما در داوری و حل اختلاف حمایت می کنیم/ دعاوی مابین هم‌صنفان به مصالحه کشیده شوند اندیشکده حمکرانی اقتصاد هوشمند اتاق اصناف تهران؛ از بازنگری در قوانین کسب و کار و رشد اقتصاد دیجیتال تا حضور اصناف در ساختارهای تصمیم گیری و مشورتی کشور چابک سازی می کنید یا لاک پشت سازی؟/ خیلی چراغ خاموش، همان مالیات را گرفتید!/ ناعدالتی ها و ناترازی هایِ صنف ما مُشت گره کرده استانِ تهران و فریاد یکرنگی از دریچه یک اتاقِ واحد/ اصناف استان تهران یکصدا پیام همدلی را فریاد زدند آخرین دستاوردهای ابزارآلات این هنر را در دومین نمایشگاه صنعت موسیقی ببینید ظرفیت های بالای یک صنف در پیشرفت گسترده اقتصادی، فرهنگی و اشتغالزایی به تماشا گذاشته شد پیگیری اهم موضوعاتِ صنفی در دیدار نایب رئیس اتاق اصناف تهران با استاندار پلیس و اتاق برای امنیت اقتصادی جامعه همراه شدند/ اعلام آمادگی همه جانبه اصناف برای همکاری با پلیس امنیت اقتصادی قیمت طلا و سکه به ثبات نسبی رسیده/ مردم با خیال راحت، مبادلات خود را انجام دهند ممنوعیت واردات کالا دستاوردی برای دولت نداشت/ زیان‌های سنگینی که ممنوعیت واردات کالا بر جای گذاشت با توزیع برنج و شکر تنظیم بازار تاحدودی التهابات مرتفع شده/ چالش در بازار حبوبات و روغن صدور فاکتور الکترونیک میوه همچنان در بلاتکلیفی به سر می‎برد رکود و کاهش تقاضا همچنان ادامه دارد/ پیش‎بینی بازار فردا ۳۰ آبان ماه

17
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان نوشت‌افزار و لوازم مهندسی تهران:

لوازم‌التحریر به خاطره‌ها می‌پیوندد!/ حذف نوشت‌افزار از ادارات، مدارس و دانشگاه‌ها

  • کد خبر : 2488
  • ۱۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۳
لوازم‌التحریر به خاطره‌ها می‌پیوندد!/ حذف نوشت‌افزار از ادارات، مدارس و دانشگاه‌ها
موسی فرزانیان، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان نوشت‌افزار و لوازم مهندسی تهران با اشاره به جمعیت 14 میلیونی دانش‌آموزان گفت: فروش لوازم‌التحریر به دانش‌آموزان با افت شدیدی همراه بوده و متاسفانه واحدهایی هم که با بخش اداری همکاری می‌کنند خیلی وضعشان خوب نیست و مصرف و توان خرید در این بخش هم پایین آمده و همه بخش‌ها دچار افت شدیدی شده‌ایم.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران؛ رکود بازار به علت گرانی و تورم همه صنوف را تحت تاثیر قرار داده است. این تاثیر در بسیاری از صننوف به مسائل اقتصادی و زیست افراد برای گذران روزمره آن‌ها ارتباط پیدا می‌کند؛ اما مواردی هم هستند که از میان رفتن بازارشان، با فرهنگ یک جامعه ارتباط پیدا کرده و علاوه بر فقر اقتصادی، شهروندان را دچار فقر فرهنگی هم می‌کند. صنف فروشندگان نوشت‌افزار و لوازم مهندسی یکی از آن‌هاست.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان نوشت‌افزار و لوازم مهندسی تهران از رکود حاکم بر بازار می‌گوید و اینکه این صنف وضعیت خوبی نسبت به سال‌های قبل ندارد و خرید و فروش‌ها در حد قابل توجهی کم شده است.

موسی فرزانیان، توضیح می‌دهد که «معمولا در برج ۱۰ فروش اعضا بیشتر می‌شد به این دلیل که خرده‌فروش‌هایی که اجناس را از قبل خریده‌اند در این برج کسری‌هایشان را کم‎کم جبران می‌کنند؛ اما امسال متاسفانه فروش آنچنانی نداشتند و درخواست‌ها از ما خیلی کم است و حالا هر کسی نیاز خیلی مبرمی داشته باشد می‌آید و خرید می‌کند.»

کاهش شدید فروش نوشت‌افزار در ادارات، مدارس و دانشگاه‌ها

نوشت‌افزار از آن قسم کالاهای ضروری است که با در نظر گرفتن جمعیت دانش‌آموزان در مدارس سوای دانشجویان و انواع ادارات، شاید به راحتی نتوان آن را حذف کرد. رئیس اتحادیه صنف فروشندگان نوشت‌افزار و لوازم مهندسی تهران، ضمن تایید ضروری بودن این کالا توضیح می‌دهد که گرانی‌ها منجر به این شده تا مردم تنها برای تامین مایحتاج روزانه خود و کالاهای اساسی نظیر خوراک و پوشاک، هزینه صرف کرده و دیگر به فکر تهیه نوشت‌افزار نبوده و در واقع آن را حذف کنند.

فرزانیان با اشاره به جمعیت ۱۴ میلیونی دانش‌آموزان، ضمن بیان این مطلب که فروش لوازم‌التحریر به دانش‌آموزان با افت شدیدی همراه بوده، می‌گوید: متاسفانه واحدهایی هم که با بخش اداری همکاری می‌کنند خیلی وضع‎شان خوب نیست و مصرف و توان خرید در این بخش هم پایین آمده و همه بخش‌ها دچار افت شدیدی شده‌ایم.

در بحث نوشت‌افزار و لوازم مهندسی و افت فروش آن توسط اعضای اتحادیه، بحث صرفه‌جویی را هم می‌توان طرح کرد به این معنا که مردم با بالا رفتن قیمت‌ها سعی در کمتر مصرف کردن و دقت در مصرف این کالا دارند. فرزانیان می‌گوید: این صرفه‌جویی در مصرف تا حدی قابل قبول و منطقی است؛ بالاخره باید مصرف و استفاده از کالا را مدیریت کرد؛ اما در حال حاضر، وضعیتی به وجود آمده که حتی دیگر نمی‌شود گفت دارند مصرف را مدیریت می‌کنند.

قیمت‌ها بالا نرفته است

اما در صنف نوشت‌افزار و لوازم مهندسی آنقدر به گفته رئیس اتحادیه این صنف، بازار خراب شده که برخی قیمت‌ها پایین‌تر هم آمده به این دلیل که اعضا فروش نداشته و چک داشته‌اند، کالاها را با قیمت ارزان فروخته‌اند تا چک‌ها را پاس کرده و شغل‎شان را حفظ کنند.

البته او توضیح می‌دهد که «ممکن است برخی کالاهای تولیدی ما به واسطه اتصال و وابستگی به پتروشیمی چند درصدی گران شده باشند؛ اما در کل نه تنها تغییری نکرده و شاید در بازار قیمت ها پایین‌تر هم آمده.»

مشکل دیگر از زبان فرزانیان، بحث مالیات است که یکباره تغییر کرده و برخی متوجه گردش و جابجایی حساب نبوده‌اند و مالیات‎شان زیاد شده. او می‌گوید که باید در این زمینه اطلاع‌رسانی انجام شود و اعضاء زیاد گردش حساب نداشته باشند.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=2488
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع‎رسانی اتاق اصناف تهران
  • 326 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.