• امروز : سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 20 May - 2025
کل اخبار 1860اخبار امروز : 4

اطلاعیه ها

به روز رسانی کسب و کار در اقتصاد جهانی و امری اجتناب ناپذیر به نام دیجیتال مارکتینگ یاد شهدای خدمت در اجلاسِ موثرترین ارکان اقتصادی جامعه/ جایگاه واقعی اصناف از نگاهِ رئیس اتاق تهران/ فرماندهی پایگاه بسیج اتاق اصناف تهران منصوب شد زمینه های همکاری اصناف با ویتنام بررسی شد/ شناسایی ظرفیت های صنوف و برنامه ریزی برای ارتباطات اثربخش قطعیِ سامانه ایرانیان اصناف، هزینه های سرباری برای واحدهای صنفیِ پایتخت تراشید/ عدم تمدیدِ جواز یعنی اجازه بهره برداریِ سوخت نداشته و باید با قیمت آزاد تهیه کنی برخی مالکین هیچ گونه برگه یا سندی مبنی بر پرداخت در اختیار مستاجرین قرار نمی دهند/۹۰ درصد واحدهای خشکبار بازار به صورت مالک و مستاجر سرقفلی اداره می شوند شرط متاهل بودن برای کار؛ شرط کار برای تاهل!/ جلسه ای ۳۷۰ هزار تومان خیلی رقم بالایی ست؟/ موازی کاری بنگاه های دولتی ادامه دارد و طرح اصلاحیِ اتحادیه روی میز است همایشِ«تاثیر دیجیتال مارکتینگ در تحول کسب و کار»/ اسفندیار: همسو با تغییرات روز دنیا و در راستای بهبود فضای کسب و کار و ارتقاء واحدهای صنفی خود گام برمی داریم برنج پاکستانی در کیسه های طارم و هاشمی!/ کالای وارداتیِ صددرصد رانتی با ارز ترجیحی/ فوریتِ تک نرخی شدن کالا، برداشتن محدودیت واردات و رفع انحصار آن فلافلی های فوق لیسانسه و مردمی که وسعشان فقط به غذاهای ضعیف می رسد/ چه کسی مسئول قربانیانِ صدور جوازهای سامانه نوین اصناف است؟ خیزِ بلند صنف خرازی در توسعه کسب و کار با بهره گیری از هوش مصنوعی/ تجهیز اعضاء به ابزارهای نوین تخصیص ارز به شرکت های محدود یعنی غلبه رانت و انحصارگرایی بر رقابت سالم، اشتغال و کارآفرینی شرایط معافیت مشاغل از صدور صورت‌حساب الکترونیکی اعلام شد روند کاهشی قیمت حبوبات در بازار/ قیمت لوبیا چیتی به ۲۴۵ هزارتومان رسید مهلت استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تمدید شد

30
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان نوشت‌افزار و لوازم مهندسی تهران:

لوازم‌التحریر به خاطره‌ها می‌پیوندد!/ حذف نوشت‌افزار از ادارات، مدارس و دانشگاه‌ها

  • کد خبر : 2488
  • ۱۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۳
لوازم‌التحریر به خاطره‌ها می‌پیوندد!/ حذف نوشت‌افزار از ادارات، مدارس و دانشگاه‌ها
موسی فرزانیان، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان نوشت‌افزار و لوازم مهندسی تهران با اشاره به جمعیت 14 میلیونی دانش‌آموزان گفت: فروش لوازم‌التحریر به دانش‌آموزان با افت شدیدی همراه بوده و متاسفانه واحدهایی هم که با بخش اداری همکاری می‌کنند خیلی وضعشان خوب نیست و مصرف و توان خرید در این بخش هم پایین آمده و همه بخش‌ها دچار افت شدیدی شده‌ایم.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران؛ رکود بازار به علت گرانی و تورم همه صنوف را تحت تاثیر قرار داده است. این تاثیر در بسیاری از صننوف به مسائل اقتصادی و زیست افراد برای گذران روزمره آن‌ها ارتباط پیدا می‌کند؛ اما مواردی هم هستند که از میان رفتن بازارشان، با فرهنگ یک جامعه ارتباط پیدا کرده و علاوه بر فقر اقتصادی، شهروندان را دچار فقر فرهنگی هم می‌کند. صنف فروشندگان نوشت‌افزار و لوازم مهندسی یکی از آن‌هاست.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان نوشت‌افزار و لوازم مهندسی تهران از رکود حاکم بر بازار می‌گوید و اینکه این صنف وضعیت خوبی نسبت به سال‌های قبل ندارد و خرید و فروش‌ها در حد قابل توجهی کم شده است.

موسی فرزانیان، توضیح می‌دهد که «معمولا در برج ۱۰ فروش اعضا بیشتر می‌شد به این دلیل که خرده‌فروش‌هایی که اجناس را از قبل خریده‌اند در این برج کسری‌هایشان را کم‎کم جبران می‌کنند؛ اما امسال متاسفانه فروش آنچنانی نداشتند و درخواست‌ها از ما خیلی کم است و حالا هر کسی نیاز خیلی مبرمی داشته باشد می‌آید و خرید می‌کند.»

کاهش شدید فروش نوشت‌افزار در ادارات، مدارس و دانشگاه‌ها

نوشت‌افزار از آن قسم کالاهای ضروری است که با در نظر گرفتن جمعیت دانش‌آموزان در مدارس سوای دانشجویان و انواع ادارات، شاید به راحتی نتوان آن را حذف کرد. رئیس اتحادیه صنف فروشندگان نوشت‌افزار و لوازم مهندسی تهران، ضمن تایید ضروری بودن این کالا توضیح می‌دهد که گرانی‌ها منجر به این شده تا مردم تنها برای تامین مایحتاج روزانه خود و کالاهای اساسی نظیر خوراک و پوشاک، هزینه صرف کرده و دیگر به فکر تهیه نوشت‌افزار نبوده و در واقع آن را حذف کنند.

فرزانیان با اشاره به جمعیت ۱۴ میلیونی دانش‌آموزان، ضمن بیان این مطلب که فروش لوازم‌التحریر به دانش‌آموزان با افت شدیدی همراه بوده، می‌گوید: متاسفانه واحدهایی هم که با بخش اداری همکاری می‌کنند خیلی وضع‎شان خوب نیست و مصرف و توان خرید در این بخش هم پایین آمده و همه بخش‌ها دچار افت شدیدی شده‌ایم.

در بحث نوشت‌افزار و لوازم مهندسی و افت فروش آن توسط اعضای اتحادیه، بحث صرفه‌جویی را هم می‌توان طرح کرد به این معنا که مردم با بالا رفتن قیمت‌ها سعی در کمتر مصرف کردن و دقت در مصرف این کالا دارند. فرزانیان می‌گوید: این صرفه‌جویی در مصرف تا حدی قابل قبول و منطقی است؛ بالاخره باید مصرف و استفاده از کالا را مدیریت کرد؛ اما در حال حاضر، وضعیتی به وجود آمده که حتی دیگر نمی‌شود گفت دارند مصرف را مدیریت می‌کنند.

قیمت‌ها بالا نرفته است

اما در صنف نوشت‌افزار و لوازم مهندسی آنقدر به گفته رئیس اتحادیه این صنف، بازار خراب شده که برخی قیمت‌ها پایین‌تر هم آمده به این دلیل که اعضا فروش نداشته و چک داشته‌اند، کالاها را با قیمت ارزان فروخته‌اند تا چک‌ها را پاس کرده و شغل‎شان را حفظ کنند.

البته او توضیح می‌دهد که «ممکن است برخی کالاهای تولیدی ما به واسطه اتصال و وابستگی به پتروشیمی چند درصدی گران شده باشند؛ اما در کل نه تنها تغییری نکرده و شاید در بازار قیمت ها پایین‌تر هم آمده.»

مشکل دیگر از زبان فرزانیان، بحث مالیات است که یکباره تغییر کرده و برخی متوجه گردش و جابجایی حساب نبوده‌اند و مالیات‎شان زیاد شده. او می‌گوید که باید در این زمینه اطلاع‌رسانی انجام شود و اعضاء زیاد گردش حساب نداشته باشند.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=2488
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع‎رسانی اتاق اصناف تهران
  • 658 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.