• امروز : سه شنبه, ۲۷ شهریور , ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 17 September - 2024
کل اخبار 1199اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

گرامیداشتِ یک صنف چندهزارساله با بالاترین میزان اشتغال زایی/ همایش روز ملی کفش و چرم، مامنی برای وحدت رویه بود چالشِ جدیِ ارزش افزوده و نارضایتی ۸۰ درصدی بنکداران مواد غذایی مردم نوشت افزار را «دانه ای» می خرند/۱۵ شهریور تا ۱۵ مهر، پیک کاری این صنف است نه نمایشگاه ها! نانوایان شهر ناراضی اند/ تعیین نرخ با تاخیر چهارساله به هیچ وجه، پاسخگوی هزینه ها نیست/ دولت مشکل نان را ریشه ای حل کند افزایش بی سابقه اونس جهانی طلا/ بالا رفتن قیمت ها در بازار داخلی برخی ادارات مالیاتی خلاف بخشنامه دولت عمل کردند/ وعده بخشودگی جرایم مالیاتی چه شد؟ از تمهیدات لازم برای قطع گاز تا رسیدگی به اتباع و تلاش برای ساخت شهرک چاپ برای اعضایی که هنوز مجوز کسب دریافت نکرده اند، امکان هیچگونه پیگیری وجود ندارد کمبود شکر معضل جدیدِ سوپرمارکت داران تهران/ هم شکر را با قیمت بالا تهیه کرده و هم مشمول جریمه بازرسان می شوند! جشنواره ضرباهنگ چاپ نماد تبلور وحدت ملی است/ افتخار می کنم که خادم چنین صنفی هستم در برگزاری جشنواره ها حامی صنوف هستیم/ امیدواریم جشنواره ملی ضرباهنگ چاپ برای همه صنوف تکرار شود استقبال گسترده از چهارمین جشنواره ملی ضرباهنگ چاپ روپوش مدارس در دستانِ مافیای تهران فروش با تهدیدِ خارج شدن از گارانتی/ در ایران خودرو چه خبر است؟ هشدار جدی در مورد کالاهای تقلبی و غیر استاندارد؛ خطرِ مرگ مشاورین املاکی که معاملات خود را در سامانه کاتب ثبت نکنند، متخلف شناخته می شوند زخم خورده سراهای ایرانی و نمایشگاه ها نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان برگزار شد هفتمین جلسه کارگروه تخصصیِ طلا و جواهر برای نخستین بار در تاریخِ اصناف و بازار، ضرایب مالیاتی کاهش یافت ۳۵۰ هزار نفر از اصناف محل مصرف مالیات خود را تعیین کردند  حضور بخش خصوصی می‌تواند بهره‌وری بارفروشان را افزایش دهد/ از به روزرسانی فرآیند‌های کسب و کار استقبال می‌کنیم رکود مرگبار بازار خودرو/ پیش‌فروش خودرو کلاهبرداری است مهلت بخشودگی جرایم مالیاتی تمدید شد

15
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان نوشت‌افزار و لوازم مهندسی تهران:

لوازم‌التحریر به خاطره‌ها می‌پیوندد!/ حذف نوشت‌افزار از ادارات، مدارس و دانشگاه‌ها

  • کد خبر : 2488
  • ۱۷ دی ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۳
لوازم‌التحریر به خاطره‌ها می‌پیوندد!/ حذف نوشت‌افزار از ادارات، مدارس و دانشگاه‌ها
موسی فرزانیان، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان نوشت‌افزار و لوازم مهندسی تهران با اشاره به جمعیت 14 میلیونی دانش‌آموزان گفت: فروش لوازم‌التحریر به دانش‌آموزان با افت شدیدی همراه بوده و متاسفانه واحدهایی هم که با بخش اداری همکاری می‌کنند خیلی وضعشان خوب نیست و مصرف و توان خرید در این بخش هم پایین آمده و همه بخش‌ها دچار افت شدیدی شده‌ایم.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران؛ رکود بازار به علت گرانی و تورم همه صنوف را تحت تاثیر قرار داده است. این تاثیر در بسیاری از صننوف به مسائل اقتصادی و زیست افراد برای گذران روزمره آن‌ها ارتباط پیدا می‌کند؛ اما مواردی هم هستند که از میان رفتن بازارشان، با فرهنگ یک جامعه ارتباط پیدا کرده و علاوه بر فقر اقتصادی، شهروندان را دچار فقر فرهنگی هم می‌کند. صنف فروشندگان نوشت‌افزار و لوازم مهندسی یکی از آن‌هاست.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان نوشت‌افزار و لوازم مهندسی تهران از رکود حاکم بر بازار می‌گوید و اینکه این صنف وضعیت خوبی نسبت به سال‌های قبل ندارد و خرید و فروش‌ها در حد قابل توجهی کم شده است.

موسی فرزانیان، توضیح می‌دهد که «معمولا در برج ۱۰ فروش اعضا بیشتر می‌شد به این دلیل که خرده‌فروش‌هایی که اجناس را از قبل خریده‌اند در این برج کسری‌هایشان را کم‎کم جبران می‌کنند؛ اما امسال متاسفانه فروش آنچنانی نداشتند و درخواست‌ها از ما خیلی کم است و حالا هر کسی نیاز خیلی مبرمی داشته باشد می‌آید و خرید می‌کند.»

کاهش شدید فروش نوشت‌افزار در ادارات، مدارس و دانشگاه‌ها

نوشت‌افزار از آن قسم کالاهای ضروری است که با در نظر گرفتن جمعیت دانش‌آموزان در مدارس سوای دانشجویان و انواع ادارات، شاید به راحتی نتوان آن را حذف کرد. رئیس اتحادیه صنف فروشندگان نوشت‌افزار و لوازم مهندسی تهران، ضمن تایید ضروری بودن این کالا توضیح می‌دهد که گرانی‌ها منجر به این شده تا مردم تنها برای تامین مایحتاج روزانه خود و کالاهای اساسی نظیر خوراک و پوشاک، هزینه صرف کرده و دیگر به فکر تهیه نوشت‌افزار نبوده و در واقع آن را حذف کنند.

فرزانیان با اشاره به جمعیت ۱۴ میلیونی دانش‌آموزان، ضمن بیان این مطلب که فروش لوازم‌التحریر به دانش‌آموزان با افت شدیدی همراه بوده، می‌گوید: متاسفانه واحدهایی هم که با بخش اداری همکاری می‌کنند خیلی وضع‎شان خوب نیست و مصرف و توان خرید در این بخش هم پایین آمده و همه بخش‌ها دچار افت شدیدی شده‌ایم.

در بحث نوشت‌افزار و لوازم مهندسی و افت فروش آن توسط اعضای اتحادیه، بحث صرفه‌جویی را هم می‌توان طرح کرد به این معنا که مردم با بالا رفتن قیمت‌ها سعی در کمتر مصرف کردن و دقت در مصرف این کالا دارند. فرزانیان می‌گوید: این صرفه‌جویی در مصرف تا حدی قابل قبول و منطقی است؛ بالاخره باید مصرف و استفاده از کالا را مدیریت کرد؛ اما در حال حاضر، وضعیتی به وجود آمده که حتی دیگر نمی‌شود گفت دارند مصرف را مدیریت می‌کنند.

قیمت‌ها بالا نرفته است

اما در صنف نوشت‌افزار و لوازم مهندسی آنقدر به گفته رئیس اتحادیه این صنف، بازار خراب شده که برخی قیمت‌ها پایین‌تر هم آمده به این دلیل که اعضا فروش نداشته و چک داشته‌اند، کالاها را با قیمت ارزان فروخته‌اند تا چک‌ها را پاس کرده و شغل‎شان را حفظ کنند.

البته او توضیح می‌دهد که «ممکن است برخی کالاهای تولیدی ما به واسطه اتصال و وابستگی به پتروشیمی چند درصدی گران شده باشند؛ اما در کل نه تنها تغییری نکرده و شاید در بازار قیمت ها پایین‌تر هم آمده.»

مشکل دیگر از زبان فرزانیان، بحث مالیات است که یکباره تغییر کرده و برخی متوجه گردش و جابجایی حساب نبوده‌اند و مالیات‎شان زیاد شده. او می‌گوید که باید در این زمینه اطلاع‌رسانی انجام شود و اعضاء زیاد گردش حساب نداشته باشند.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=2488
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع‎رسانی اتاق اصناف تهران
  • 228 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.