• امروز : شنبه, ۱۶ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 5 April - 2025
کل اخبار 1731اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

فراز و فرودهای اتحادیه، تلاش یک صنف بزرگ و امید به سالی بهتر برای چاپخانه داران پایتخت روغن همچنان مشکل اصلی شیرینی فروشی های پایتخت/ اتحادیه قیمت ها را در شب عید ثابت نگه داشته تلاش تمام قدِ اتحادیه برای خالی نماندن سفره های شهروندان از فرآورده های گوشتی/ این محصولات را از فروشگاه های پروتئینی تهیه کنید نرخِ گل های بهاره اعلام شد/ از غیرمجازها خرید نکنید دریافت مجوز از کلانتری برای حمل و نقل بار در ایام عید الزامی ست/ ماشین های حمل بار باید تابلو داشته باشند ظن قاچاق رسما بستر راهزنی شده!/آن ها که به عدم جایگزینی کالا اعتقادی ندارند تورم و مالیات هم ندارند بهبود وضعیتِ بازار در روزهای پایانی سال بعید است/ شرایط بحرانی و بازار التهابی در ۱۴۰۳ و اظهار امیدواری برای نشاط اصناف در ۱۴۰۴ هیچ کمبودی در عرضه خشکبار و آجیل نداریم/ تورم حداقلی، نهایت مشتری مداری و مُدارای اهالی این صنف با شهروندان رکود مسکن در سال آینده ادامه دار خواهد بود/ دهک های ۶ تا ۱۰ توان خرید خانه ندارند/ نقش شرکت های خصوصی را جدی بگیریم آغازی دیگر با برنامه های مُتقن/ برای صنفی که قاعده بازی را بلد باشد همیشه شب عید است نرخ خدمات آرایشگاه مردانه تغییر نکرده است/ تزریق ژل و بوتاکس ممنوع! تغییر الگوی مصرف مشتریان؛ تعمیرات موبایل جایگزین خرید شد اعتقادی به ذخیره‌سازی و تنظیم بازار به این شکل نداریم رکوردی دوباره از قیمت طلا و سکه/ پیش‎بینی بازار فردا ۲۸ اسفندماه نظارت بر بازار در آستانه چهارشنبه‌سوری/ فروش مواد محترقه ممنوع است مشکل اصلی به دست مجلس حل می‎شود/ گرانی ۱۰۰ درصدی کالاهای اساسی و گرایش مردم به غذاهای فوری و آماده!

11
حسین سادات حسینی، رئیس اتحادیه صنف دستگاه های مخابراتی، ارتباطی و لوازم جانبی تهران:

عامل قاچاق گسترده موبایل در کشور

  • کد خبر : 4792
  • ۲۷ تیر ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۹
عامل قاچاق گسترده موبایل در کشور
به گفته رئیس اتحادیه صنف دستگاه های مخابراتی، ارتباطی و لوازم جانبی تهران، تصمیمات غیرکارشناسی در حوزه تلفن همراه باعث قاچاق گسترده این کالا در کشور شده است.

رئیس اتحادیه صنف دستگاه های مخابراتی، ارتباطی و لوازم جانبی تهران با اشاره به تبعات برخی تصمیمات به منظور ممنوعیت واردات یک برند خاص از تلفن همراه و افزایش قاچاق این کالا در کشور، خواستار استقرار نگاهی کارشناسی در تصمیم‌سازی و سیاست‌گذاری این حوزه، در دولت جدید شد.

حسین سادات حسینی، با اشاره به ویژگی‌ها و اقتضائات خاص این صنف، گفت: صنف تلفن همراه کشور یکی از جوان‌ترین و در عین حال پرمصرف‌ترین اصناف کشور در حوزه ارز بوده که البته ۲نرخی بودن ارز نیز باعث ایجاد مفاسدی در این حوزه شده است. به همین دلیل این صنف برای ارائه خدمت به مردم نیازمند نگاه و تعاملات ویژه‌ای از سوی دولت خواهد بود.

او افزود: باتوجه به پیشرفت‌های روزافزون تکنولوژی و فناوری‌های جدید در دنیا، جامعه جوان ما نیز نیاز و علاقه ویژه‌ای برای به‌روز بودن و همسویی با این روند دارد. اما ایجاد برخی محدودیت‌ها برای عرضه این کالای مبتنی بر فناوری‌های نوین که اغلب از تصمیمات غیرکارشناسی در این حوزه نشأت می‌گیرد، از یک سو باعث عقب افتادن جامعه از همراهی با تکنولوژی‌های روز دنیا می‌شود و از سوی دیگر درب ورود کالاهای قاچاق در این حوزه را به کشور باز کرده است.

سادات حسینی یادآور شد: در سال ۱۳۹۶ به همت دولت محترم، ورود کالاهای قاچاق تماما در صنف تلفن همراه بسته شد، ولی امروز شاهد هستیم که با اعمال یک سری ممنوعیت‌های غیر کارشناسی در حوزه واردات از یک برند خاص، اتفاقات ناخوشایندی رخ داده و آن کالا به مقدار بسیار زیاد به صورت قاچاق به کشور وارد شده و در حال استفاده است و در این میان نیز طرح رجیستری تلفن همراه در حال شکست خوردن است و استفاده از این تلفن‌ها بدون و پرداخت حقوق و گمرکی دولت در حال استفاده هستند.

رئیس اتحادیه صنف دستگاه های مخابراتی، ارتباطی و لوازم جانبی،ادامه داد: همچنین در بحث خدمات به دلیل نداشتن تعامل با کشورهای دیگر و حمایت نشدن از سمت شرکت‌های مادر، با چالش‌هایی اساسی روبه‌رو هستیم. امیدواریم دولت جدید با نگاهی تعاملی نسبت به فعالان این صنف، از نظرات کارشناسی در این حوزه تخصصی برای تصمیم‌سازی‌ها استفاده کند.

او تصریح کرد: همچنین باید توجه داشت که در این زمینه تنها تشکل‌های صنفی رسمی در حوزه تلفن همراه که بر اساس قانون نظام صنفی و انتخابات در اتحادیه‌های کشوری و اتاق‌های‌ اصناف کشور معرفی شده‌اند، صلاحیت حضور در جلسات کارشناسی و ارائه تجربیات و راهکارهای لازم به نمایندگان دولت را خواهند داشت تا از این طریق بتوانیم بهترین خدمات را در این حوزه به مردم شریف کشور ارائه کنیم.

سادات حسینی در ادامه با اشاره به وجود شرکت‌های بسیاری با عنوان تولید کننده در حوزه تلفن همراه در کشور، از عدم تولید واقعی این کالا انتقاد کرد و گفت: ما به هیچ وجه مخالف تولید تلفن همراه در کشور نیستیم، اما از آنجا که هنور بسترهای لازم برای آن فراهم نشده، معتقدیم باید در مسیر صحیح و ایجاد زیرساخت‌های لازم به سمت تولید برویم تا زمینه برخی سوء استفاده‌ها در این حوزه برداشته شود.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=4792

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.