• امروز : سه شنبه, ۲۷ شهریور , ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 17 September - 2024
کل اخبار 1199اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

گرامیداشتِ یک صنف چندهزارساله با بالاترین میزان اشتغال زایی/ همایش روز ملی کفش و چرم، مامنی برای وحدت رویه بود چالشِ جدیِ ارزش افزوده و نارضایتی ۸۰ درصدی بنکداران مواد غذایی مردم نوشت افزار را «دانه ای» می خرند/۱۵ شهریور تا ۱۵ مهر، پیک کاری این صنف است نه نمایشگاه ها! نانوایان شهر ناراضی اند/ تعیین نرخ با تاخیر چهارساله به هیچ وجه، پاسخگوی هزینه ها نیست/ دولت مشکل نان را ریشه ای حل کند افزایش بی سابقه اونس جهانی طلا/ بالا رفتن قیمت ها در بازار داخلی برخی ادارات مالیاتی خلاف بخشنامه دولت عمل کردند/ وعده بخشودگی جرایم مالیاتی چه شد؟ از تمهیدات لازم برای قطع گاز تا رسیدگی به اتباع و تلاش برای ساخت شهرک چاپ برای اعضایی که هنوز مجوز کسب دریافت نکرده اند، امکان هیچگونه پیگیری وجود ندارد کمبود شکر معضل جدیدِ سوپرمارکت داران تهران/ هم شکر را با قیمت بالا تهیه کرده و هم مشمول جریمه بازرسان می شوند! جشنواره ضرباهنگ چاپ نماد تبلور وحدت ملی است/ افتخار می کنم که خادم چنین صنفی هستم در برگزاری جشنواره ها حامی صنوف هستیم/ امیدواریم جشنواره ملی ضرباهنگ چاپ برای همه صنوف تکرار شود استقبال گسترده از چهارمین جشنواره ملی ضرباهنگ چاپ روپوش مدارس در دستانِ مافیای تهران فروش با تهدیدِ خارج شدن از گارانتی/ در ایران خودرو چه خبر است؟ هشدار جدی در مورد کالاهای تقلبی و غیر استاندارد؛ خطرِ مرگ مشاورین املاکی که معاملات خود را در سامانه کاتب ثبت نکنند، متخلف شناخته می شوند زخم خورده سراهای ایرانی و نمایشگاه ها نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان برگزار شد هفتمین جلسه کارگروه تخصصیِ طلا و جواهر برای نخستین بار در تاریخِ اصناف و بازار، ضرایب مالیاتی کاهش یافت ۳۵۰ هزار نفر از اصناف محل مصرف مالیات خود را تعیین کردند  حضور بخش خصوصی می‌تواند بهره‌وری بارفروشان را افزایش دهد/ از به روزرسانی فرآیند‌های کسب و کار استقبال می‌کنیم رکود مرگبار بازار خودرو/ پیش‌فروش خودرو کلاهبرداری است مهلت بخشودگی جرایم مالیاتی تمدید شد

13
رئیس اتحادیه صنف رستوران و چلوکباب تهران اعلام کرد:

شرایط و ضوابط فعالیت رستوران‌ها در ماه رمضان/ استقرار بازرسان در مراکز پرتردد

  • کد خبر : 3492
  • ۲۰ اسفند ۱۴۰۲ - ۹:۴۶
شرایط و ضوابط فعالیت رستوران‌ها در ماه رمضان/ استقرار بازرسان در مراکز پرتردد
حسن فهمیده، رئیس اتحادیه صنف رستوران و چلوکباب تهران گفت: تنها برخی از رستوران‌های دارای شرایط خاص فعالیت در ماه مبارک رمضان که دارای مجوز از اداره اماکن هستند می‌توانند در طول روز با حفظ شئونات ماه رمضان فعالیت کنند و مابقی رستوران‌ها بعد از افطار باید به فعالیت‌های خود ادامه دهند.

رئیس اتحادیه صنف رستوران و چلوکباب تهران در پاسخ به این سوال که شرایط و ضوابط فعالیت رستوران‌ها در ماه رمضان و ایام عید به چه صورت خواهد بود؟ گفت: برخی از رستوران‌ها را که در مناطق اسکان مسافران نوروزی، مسیر عبور و مرور آنها یا مکان‌های حساس مانند بیمارستان‌ها بود شناسایی و به اداره اماکن معرفی کردیم تا مجوز فعالیت آنها در این ایام صادر شود.

وی افزود: نظارت بر رستوران‌ها از ابتدای ماه رمضان و در ایام عید انجام خواهد شد. در مراکز پرتردد و مهم بازرسان اتحادیه مستقر خواهند بود تا به شکایت مسافران و شهروندان رسیدگی کنند.

رئیس اتحادیه صنف رستوران و چلوکباب تهران اضافه کرد: در اتحادیه نیز شیفت رسیدگی به شکایات نیز داریم. همچنین سامانه “رسابان” نیز قابلیت ثبت آنلاین شکایات را دارد.

وی تصریح کرد: فقط رستوران‌های دارای شرایط خاص فعالیت در ماه مبارک رمضان که دارای مجوز از اداره اماکن هستند، می‌توانند در طول روز با حفظ شئونات ماه رمضان فعالیت کنند و مابقی رستوران‌ها بعد از افطار باید به فعالیت‌های خود ادامه دهند.

ضوابط و شرایط فعالیت رستوران‌ها در ماه رمضان

فهمیده در ادامه به ضوابط و شرایط فعالیت رستوران‌ها در ماه رمضان اشاره کرد و گفت: این ضوابط شامل پوشاندن کامل شیشه‌ها به طوری که فضای سالن از بیرون قابل رویت نباشد، رعایت حجاب و عفاف، جلوگیری از انتشار بو و عرضه خوراک‌های دودزا، جلوگیری از تجمع مشتریان بیرون از واحد صنفی، جلوگیری از تجمع پیک بیرون از واحد صنفی، عدم انتشار تصویر خوراکی در فضای مجازی، ممنوعیت استعمال و عرضه دخانیات، جلوگیری از استعمال دخانیات توسط پیک بیرون از واحد صنفی، ممنوعیت روزه‌خواری متصدیان و کارکنان واحد و عرضه خوراک بیرون بر در کیسه‌های غیرشفاف است.

وی عنوان کرد: تلاش می‌کنیم که شئون ماه رمضان حفظ شود و از مسافران نوروزی هم به درستی پذیرایی شود.

تفاوت قیمت غذاها در هر رستوران بر اساس منطقه، هزینه سربار و اوزان مواد غذایی

فهمیده در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا کباب، ‌ جوجه‌کباب، چلوخورش و… قیمت‌ مصوب دارند؟ گفـت: امکان تعیین قیمت مصوب در این بخش وجود ندارد، زیرا قیمت غذاها در هر رستوران بر اساس منطقه، هزینه سربار و اوزان مواد غذایی متفاوت است.

وی در ادامه گفت: بر اساس یک چارچوب مشخص که با فرمول هزینه سربار به علاوه هزینه مواد اولیه ضرب در ۲۰ درصد سود به دست می‌آید قیمت‌ها بررسی می‌شود و اگر رستوران‌ها این فرمول را رعایت کنند منوی قیمتی آنها تایید می شود.

رئیس اتحادیه رستوران و چلوکباب تهران در پایان گفت: بر منوی رستوران ها نظارت داریم تا خارج از چارچوب تعیین شده نباشد.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=3492

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.