شانزدهمین دوره نمایشگاه بین المللی صنعت آرد و نان و غلات این روزها در حال برگزاری در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران است. محمدباقر کرمی، رئیس اتحادیه صنف تولیدکنندگان نان های فانتزیِ تهران و برگزارکننده این رویداد مهم هدف از برگزاری این نمایشگاه را فرهنگ سازی در زمینه استفاده شهروندان از نانِ حجیم، نیمه حجیم و نان های سالم دانسته؛ نان هایی که با حرارت غیر مستقیم پخت می شوند.
او با تاکید بر این نکته که این اتفاق به غیر از بحث فرهنگی تنها برای آن ها هزینه بر است، گفته است که برگزاری نمایشگاه هیچگونه سودآوری برای اتحادیه نداشته و تا این حد می توان به آن نگاه کرد که با تشویق مردم به مصرف نان سالم، واحدهای صنفیِ نان های فانتزیِ تهران بیشتر به مردم شناسانده شوند.
دستاورد دیگر نمایشگاه می تواند این باشد که برای استقبال بیشتر شهروندان، واحدها به کافه نان مجهز شوند؛ موضوعی که سال هاست توسط اتحادیه مطرح شده؛ کنار هم قرارگرفتن نان و قهوه در مکانی به نام کافه نان در کنار فروش نان های فانتزی، حجیم و نیمه حجیم، می تواند استقبال مخاطب را بیشتر کرده و برای او جذاب تر باشد.
فرهنگ سازی و سیستمی که الگوی آن توسط اتحادیه صنف تولیدکنندگان نان های فانتزیِ تهران از آلمان به ایران آمده و رسته جدیدی برای این اتحادیه تحت عنوان کافه نان به ثبت رسید که در حال حاضر، بیشتر واحدهای صنفی نان فانتزی، حجیم و نیمه حجیم به این کار روی آورده و بحث کافه نان را دنبال می کنند. کرمی یکی دیگر از اهداف برگزاری نمایشگاه را اضافه شدن کافه نان به سیستم فروش واحدهای صنفی دانسته.
شانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت آرد و نان و غلات از تاریخ ۲۸ الی ۳۱ شهریور ماه از ساعت ۸ الی ۱۵ در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود. گفتنی ست سالن B38 محل حضور فعالانه و استقرار اتحادیه صنف تولیدکنندگان نان های فانتزی تهران در روزهای دایر بودن نمایشگاه و آماده استقبال از مخاطبان است.