• امروز : شنبه, ۲۳ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 12 April - 2025
کل اخبار 1760اخبار امروز : 4

اطلاعیه ها

وقتی یک سرویس چُدن با حقوق یک ماه برابری می کند/ کجای دنیا چنین تورمی را سراغ دارید؟ سالِ مالی خوبی نداشتیم/ امید به نتیجه مثبتِ توافقات در رشد فعالیت صنفی ترجیح خرید مصنوعات طلا به جای سکه و طلای آب شده/ بهترین جا برای سرمایه گذاری های خُردِ شهروندان پیگیری های اتحادیه تخفیف ۴۰ درصدی طرح ترافیک را به ۷۰ درصد رساند/ برای اولین بار تعداد صدورِ جواز از ابطال آن پیشی گرفت فعالیت های اتحادیه و تیم جدید نویدبخشِ سالی به دور از تلاطم برای همکاران صنفی خودروهایی که در بم معطل یک امضای وزارت صمت خاک می خورند و دولتی که دستش را از گلوی صنف برنمی دارد! وحدت مشکلات در همه صنوف/ در زبان از کمک به تولید کننده می گوییم و در عمل آن ها را تحت فشار قرار می دهیم رنگ هم کالای لوکس و زینتی شد/ بیش از ۶۰ درصد خانواده ها نظافت را جایگزین رنگ کرده اند هرجا فشارِ نرخ دستوری باشد فساد ایجاد می شود/ در حال حاضر هیچ ارگان تصمیم گیرنده ای نداریم/ نان سنگک را آزاد کنید انجماد در بازار تزئینات داخلی ساختمان/ میزان تقاضا به یک‌سوم رسید اعلام تخفیف‌های دروغین، به بازار آسیب زده است سی و دومین نمایشگاه تخصصی آرایشی بهداشتی و عطریات فرصتی برای آشنایی با نوآوری ها و دستاوردهای جدید در حوزه زیبایی و سلامت تداخل پلیس+۱۰ در کسب و کار عکاسان/ چرخه معیوب و غیرشفاف باید اصلاح شود

19
محمدرضا معروف خانی، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان محصولات گوشتی(همبرگر، سوسیس و کالباس) تهران:

سوسیس و کالباس افزایش قیمت مشخصی نداشته/ مشکل اصلی ما در فصل گرما قطعی برق است/ از واحدهای زیر نظر اتحادیه خرید کنید

  • کد خبر : 5236
  • ۲۳ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۰
سوسیس و کالباس افزایش قیمت مشخصی نداشته/ مشکل اصلی ما در فصل گرما قطعی برق است/ از واحدهای زیر نظر اتحادیه خرید کنید
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران، قیمت محصولات گوشتی سوسیس، کالباس و سایر محصولات گوشتی در هفته ها و حتی ماه های اخیر افزایش مشخص و قابل توجهی نداشته؛ چنانچه درصد ناچیزی توسط برخی کارخانه ها به قیمت ها افزوده شده به بحث کلی تورم و افزایش قیمت مواد اولیه ای برمی گردد که در این محصولات استفاده می شود ضمن اینکه قیمت سوسیس و کالباس بسته به آن میزان از گوشتی دارد که در محصولات به کار می رود؛ طبیعی است که هرچه قیمت ها بالا رود، قیمت این محصولات هم بالا می رود و نمی توان گفت محصولات گوشتی، مشخصا و به صورت مستقل گران می شوند.

در روزهای اخیر، خبرهایی در برخی رسانه ها مبنی بر بالا رفتن قیمت سوسیس و کالباس منتشر و سبب شد از رئیس اتحادیه صنف فروشندگان محصولات گوشتی(همبرگر، سوسیس و کالباس) تهران، صحت این اخبار را جویا شویم. محمدرضا معروف خانی با رد افزایش قیمت مشخص محصولات گوشتی، تصریح می کند که در چند هفته اخیر افزایش قیمت مشخصی وجود نداشته. به اعتقاد او  تغییر قیمت و تاثیر آن بر محصولات گوشتی چیزی حدود دو ماه طول می کشد چراکه تولیدکنندگان مواد مصرفی مود نیاز خود را از حدود دو ماه پیش خریداری می کنند تا در انبارهایشان موجودی داشته باشند.

معروف خانی با اشاره به تاثیرپذیری قیمت ها از شرایط بازار و تورم موجود در کشور، توضیح می دهد که «برخی اجناس و مواد اولیه که به نحوی با محصولات گوشتی ارتباط پیدا می کنند، چه در زمان مصرف و چه در مراحل تولید، در ماه های اخیر افزایش قیمت داشته اند، با این حال سوسیس و کالباس به صورتی که در برخی زمان های خاص مثل شب عید حدود ۱۰ تا ۱۵ درصد گران می شد، در یک ماه اخیر افزایش قیمتی نداشته.»

همانطور که رئیس اتحادیه صنف فروشندگان محصولات گوشتی تهران، بارها تاکید کرده: عمده مواد موجود در محصولات گوشتی، گوشت قرمز، گوشت مرغ و ادویه هایی است که حدود ۸۰ تا ۹۰ درصد آن ها وارداتی هستند؛ در وهله بعد قیمت گوشت و مرغی مطرح است که بر قیمت سوسیس و کالباس تاثیر می گذارد.

نکته اینکه محصولات سوسیس و کالباس هرچه درصد گوشت بالاتری داشته باشند، قیمتشان هم بالاتر می رود؛ محصولاتی با گوشت ۹۰ درصد طعبا قیمت بیشتری نسبت به محصولات با گوشت ۷۰، ۶۰ و یا ۴۰ درصد دارند.

قطعی برق، نگهداری محصولات گوشتی را با مشکل مواجه کرده

اما قطعی مکرر و نبود برق، مشکلی مربوط به فصل گرماست که باعث می شود نگهداری محصولات گوشتی با مشکل مواجه شود. رئیس اتحادیه صنف فروشندگان محصولات گوشتی(همبرگر، سوسیس و کالباس) تهران، می گوید که این قطعی برق برای واحدهای صنفی محصولات گوشتی، مشکل ساز شده.

به گفته او فروشگاه ها و واحدهای صنفی آن ها حداقل سه تا چهار یخچال دارند و قیمت یک موتور یخچال، ۱۰ الی ۱۵ میلیون تومان است. به همین دلیل نبود برق در وهله اول باعث می شود که نگهداری این محصولات با مشکل مواجه شود؛ به این دلیل که حدود ۸۰درصد محصولات پروتئینی باید در یخچال باشند؛ سوسیس و کالباس، همبرگر، انواع و اقسام ناگت، پنیر پیتزا، وسایل پیتزا و غیره باید داخل یخچال نگهداری شوند.

معروف خانی اظهار امیدواری می کند که این مشکل در یک ماه آینده برطرف شود و در نهایت این توصیه برای مردم که از واحدهای صنفی که زیر نظر اتحادیه محصولات گوشتی هستند خرید کنند تا خیالشان از بابت سلامت محصولات راحت شود.

 

 

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=5236
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 273 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.