• امروز : یکشنبه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل اخبار 1782اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

ACTIVE یا NOT ACTIVE مساله این است!/ سهمِ بازار عکاسی و فیلمبرداری از کالای قاچاق؛ ۵۰ درصد ما سوپرمارکت داران، بزرگ شدن فرزندان خود را نمی بینیم/ داغِ زخمِ تیشه فروشگاه های زنجیره ای بر ریشه های شهر تاثیر منفی ۴۵درصدی نوسانات ارزی بر کار خیاطانِ شهر/ خرید و فروش به نتایج مذاکرات موکول شده سنت دیرینه و میراثی ماندگار که در حال فروپاشی ست/ قیمت تمام شده محصولات سنتی، قابل رقابت با تولیدات صنعتی و زیرپله ای نیست به منظور استفاده از ظرفیت های موجود در صنعت پوشاک وهم افزایی موثر در راستای تحققِ شعار سال با پیگیری های رئیس اتاق اصناف تهران همکاری های مشترک صنوف با ازبکستان رقم می خورد/ رایزنی با نمایندگان سایر سفارتخانه ها در دستورِ کار تجمع حماسی اصناف، کسبه و بازاریان تهران در حمایت از مردم مظلوم غزه مذاکرات تاثیر گذاشت/ بازار یکباره کاهشی شد/ نسبت به بازار جهانی حباب نداریم و مردم می توانند مبادلات خود را به راحتی انجام دهند اولین جلسه هم اندیشی و همفکری/ بررسی عملکرد کارگروه های اصناف و بازار در سال ۱۴۰۳ و برنامه‌های پیش رو در ۱۴۰۴ وقتی یک سرویس چُدن با حقوق یک ماه برابری می کند/ کجای دنیا چنین تورمی را سراغ دارید؟ آفت بزرگ اخذ مالیات بر ارزش‌افزوده در تمامی مراحل تولید/ ۵۰ درصد بازار پارچه وارداتی است قیمت مسکن در سال ۱۴۰۴ نمی‌تواند رشد بالایی داشته باشد/ دهک‌های ۶ تا ۱۰ از خرید خانه ناامید شده‌اند واسپاری امور اجرایی نمایشگاه کتاب به صنف ناشران و کتابفروشان تحقق شعار وفاق ملی است از خرید طلای دست دوم پرهیز و ترجیحاً مصنوعات طلای نو تهیه شود

28
نایب رئیس اتاق اصناف تهران:

ساماندهی اصناف با ایجاد شهرک های صنفی/ مجوز راه اندازی ۱۱ شهرک صنفی صادر شده است

  • کد خبر : 1781
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۹
ساماندهی اصناف با ایجاد شهرک های صنفی/ مجوز راه اندازی ۱۱ شهرک صنفی صادر شده است
احمد ابوالحسنی، نایب رئیس اتاق اصناف تهران از صدور 11 مجوز راه اندازی شهرک صنفی از سوی هیئت وزیران خبر داد و گفت: در راستای ساماندهی بیشتر اصناف، شرکت شهرک های صنعتی مجوز احداث و ایجاد 11 شهرک صنفی را از هیئت وزیران برای اصناف تهران اخذ کرده است.

نایب رئیس اتاق اصناف تهران با بیان مطلب فوق اظهار کرد: با صدور این مجوزها در مرحله بعدی و پیدا کردن زمین و منطقه مناسب امکان ایجاد شهرک صنفی برای اصناف فراهم می شود.

ابوالحسنی ادامه داد: پیرو جلساتی که با آقای صادقی مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی در ارتباط با ایجاد شهرک های صنعتی برای اصناف داشتیم خوشبختانه شرایط لازم با رایزنی های مفید فراهم شده است. ضمن اینکه این موضوع را به طرق دیگر نیز دنبال می کنیم و اگر کسی زمینی داشته باشد که کاربری کشاورزی نداشته نباشد با هماهنگی های لازم با شرکت شهرک های صنعتی آمادگی طرح کاربری آن را فراهم خواهیم کرد تا این شهرک های که مورد نیاز اصناف می باشد به صورت جامع و بهینه آماده و فراهم شود.

نایب رئیس اتاق اصناف تهران ضمن دعوت از اتحادیه های صنفی برای همکاری در پیشبرد بهتر این موضوع گفت: از همین طریق از همه روسای محترم اتحادیه های صنفی دعوت می کنیم با توجه به فرصت ۱۵ روزه در صورت آمادگی جهت ایجاد شهرک برای صنف خود؛ متراژ مورد نظر، منطقه مناسب و همچنین ضرورت های انتقال و ایجاد شهرک برای صنف را کارشناسی و اعلام کنند.

وی در توضیح مطلب فوق افزود: اتحادیه ها بهتر است حداقل و حداکثر متراژ مورد نظر را اعلام کنند. متراژ کارگاهی ها تا ۸۰۰ متر است ولی اگر تعداد متقاضی صنفی زیاد باشد می توانیم آن را افزایش دهیم و برعکس اگر کم بود می توانیم به صورت طبقاتی  از ۱۷ و نیم تا ۱۹ متر ارتفاع درخواست بدهیم  که موافقت آن را هم اخذ کرده ایم.

جانمایی و پهنای جغرافیایی شهرک های صنفی بر اساس تقاضا و نیاز صنف 

نایب رئیس اتاق اصناف تهران همچنین گفت: جانمایی و پهنای جغرافیایی شهرک های صنفی بر اساس تقاضا و نیاز صنف مربوطه است. یک سری شهرک وجود دارد که آماده واکذاری زمین را به صورت کارگاهی دارند و یک سری نیز قرار است به وجود بیاوریم؛ یعنی بر اساس تعداد متقاضی و امکانات موجود و مناسب می توانیم در مناطق مختلف اقدام به احداث این شهرک ها کنیم. در حقیقت اولویت در جانمایی این شهرک ها میزان متقاضیان صنف و امکانات منطقه مورد نظر است و اجباری در انتقال صنف به یک منطقه خاص نخواهد بود.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=1781
  • نویسنده : مولائی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع‎رسانی اتاق اصناف تهران
  • 648 بازدید
  • بدون دیدگاه

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.