به گزارش پایگاه اطلاعرسانی اتاق اصناف تهران ؛ همه اتحادیههای صنفی از شرایط کاری خود ناراضی هستند و این از نظر رئیس اتحادیه صنف صحافان تهران به اوضاع اقتصادی بد جاری در مملکت و به تبع آن رکودی که بر صنف حاکم میشود، برمیگردد.
جلیل غفاری، میگوید که اتحادیه صنف او هم در این زمینه مستثنی نیست و آنها هم در بحث تولید و کار نشر با مشکلاتی مواجه هستند و وضعیت رکود حاکم بر همه صنوف و ایضا همه جامعه بر صنف آنها هم سیطره انداخته است.
به گفته رئیس اتحادیه صنف صحافان تهران، مادامی که با دنیا تعامل نداشته باشیم، این مشکل به قوت خود پابرجاست. بحث به اشتراک گذاشتن تجارب و استفاده از راه حلهای مناسب شرایط و موقعیتها، از مسیر همین تعامل با سایر کشورهاست که حاصل میشود.
رکود در صنف و عدم تقاضا
غفاری با اشاره به حدود ۱۱ رستهای که اتحادیه صنف صحافان دارد، توضیح میدهد که برخی همکاران صنفی بیشتر و برخی کمتر؛ اما جملگی از رکود حاکم بر صنف متاثر شدهاند. گرانی هم که به گفته او جای خود دارد.
اما در میان صنف صحافان، وضعیت کاغذ و مقوا تا حدی ثابت است با این حال رئیس این اتحادیه معتقد است که این ثبات حدودی قیمت به دلیل عدم وجود تقاضاست که اگر بود، همان رکود هم در زمینه کاغذ و مقوا به وجود میآمد.
باید مطالبه کرد
در بحث مالیات هم اتحادیه صنف صحافان با چالشهای جدی مواجه است. غفاری میگوید که «سال ۱۴۰۲ اصناف و کسبه کار نکردهاند؛ اما مجلس و دولت بر این باورند که همچنان مقداری از بودجهشان را از اصناف تامین کنند.»
رئیس اتحادیه صنف صحافان تهران به ضرورت همفکری صنوف از طریق اتاق اصناف تهران با نهادها، دستگاهها و سازمانهای ذیربط نظیر بیمه، مالیات، شهرداری و هر جایی که صنوف با آن سر و کار دارند، اشاره میکند.
غفاری معتقد است که جلسات و همفکریها نباید در سطح صحبت باقی بماند؛ بلکه میبایست شکل مطالبه به خود بگیرد و برای بازدهی و حصول نتیجه اصرار کرد.
رئیس اتحادیه صنف صحافان تهران با مشکلات پیش آمده، روزهای خوبی را برای اصناف ترسیم نمیکند و امیدوار است در این زمینه تدابیری اندیشیده شود.