حسین محمدی، رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز با ترسیم این شرایط، تاکید میکند که در چنین شرایطی واجب است که سازمان مالیاتی حمایتی جدی و قاطع از غذاهای سنتی ایرانی داشته باشد.
او توضیح میدهد که امروزه انواع و اقسام بیماریها ازجمله سرطان در بسیاری از کشورها و نیز در کشور ما شیوع و گسترش بیشتری پیدا کرده و تغذیه و استفاده از غذاهای حاضری و فرآوریشده به اعتقاد کارشناسان تغذیه و بهداشت، تاثیر غیرقابل انکاری در این مهم داشته؛ مصرف غذاهای جاافتاده و اصیل ایرانی مثل کباب، انواع آشها و غیره نهتنها مانع درگیرشدن با بسیاری از بیماریها شده که میتواند در کنترل سلامت جسم افراد هم موثر باشد.
رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز، تصریح میکند که ضریب مالیاتی غذاهای سنتی باید نسبت به غذاهای غربی خیلی پایینتر باشد در حالیکه الان برعکس است و غذاهای غربی ضریب مالیاتشان کمتر است.
محمدی، معتقد است که نگاه مسئولان به غذای ایرانی باید مثل دارویی باشد که مصرف میکنند، سوای اینکه این غذاها نظیر کباب و چلوکباب از دیرباز، نگین سفره های ایرانی بودهاند و باید طوری باشد که ضریب مالیاتیشان تا این حد بالا نباشد.
او ضمن تاکید بر بالا بودن ضرایب مالیاتی غذاهای سنتی، تصریح میکند که ضریب مالیاتی ۱۸ درصد و بیشتر، برای این غذاها خیلی بالاست؛ حمایت از ما و صنف ما و همکاران من باید بهگونهای باشد که بتوانیم این غذاها را به دنیا هم صادر کنیم نه اینکه شاهد حذف شدنش از سفرههای مردم خودمان باشیم.