• امروز : سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 20 May - 2025
کل اخبار 1856اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

قطعیِ سامانه ایرانیان اصناف، هزینه های سرباری برای واحدهای صنفیِ پایتخت تراشید/ عدم تمدیدِ جواز یعنی اجازه بهره برداریِ سوخت نداشته و باید با قیمت آزاد تهیه کنی برخی مالکین هیچ گونه برگه یا سندی مبنی بر پرداخت در اختیار مستاجرین قرار نمی دهند/۹۰ درصد واحدهای خشکبار بازار به صورت مالک و مستاجر سرقفلی اداره می شوند شرط متاهل بودن برای کار؛ شرط کار برای تاهل!/ جلسه ای ۳۷۰ هزار تومان خیلی رقم بالایی ست؟/ موازی کاری بنگاه های دولتی ادامه دارد و طرح اصلاحیِ اتحادیه روی میز است همایشِ«تاثیر دیجیتال مارکتینگ در تحول کسب و کار»/ اسفندیار: همسو با تغییرات روز دنیا و در راستای بهبود فضای کسب و کار و ارتقاء واحدهای صنفی خود گام برمی داریم برنج پاکستانی در کیسه های طارم و هاشمی!/ کالای وارداتیِ صددرصد رانتی با ارز ترجیحی/ فوریتِ تک نرخی شدن کالا، برداشتن محدودیت واردات و رفع انحصار آن فلافلی های فوق لیسانسه و مردمی که وسعشان فقط به غذاهای ضعیف می رسد/ چه کسی مسئول قربانیانِ صدور جوازهای سامانه نوین اصناف است؟ خیزِ بلند صنف خرازی در توسعه کسب و کار با بهره گیری از هوش مصنوعی/ تجهیز اعضاء به ابزارهای نوین تخصیص ارز به شرکت های محدود یعنی غلبه رانت و انحصارگرایی بر رقابت سالم، اشتغال و کارآفرینی روند کاهشی قیمت حبوبات در بازار/ قیمت لوبیا چیتی به ۲۴۵ هزارتومان رسید مهلت استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تمدید شد قدرت صنوف می‎تواند اقتصاد را راهبری و هدایت کند/ لازم است مسیر اقتصادی کشور از طریق اصناف و بخش خصوصی دنبال شود طرح‌های حمایتی، پیوند مردم با کتابفروشی‌ها را تقویت می‌کند

35
حسین محمدی، رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز:

سازمان مالیاتی از صنف کبابی، حلیم و آشپز حمایت جدی داشته باشد/ ضریب مالیاتی غذاهای غربی از غذاهای سنتی کمتر است/ غذاهای ایرانی را صادر کنید و مانع حذف آن از سفره‌های ایرانی شوید

  • کد خبر : 3776
  • ۲۷ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۴:۳۰
سازمان مالیاتی از صنف کبابی، حلیم و آشپز حمایت جدی داشته باشد/ ضریب مالیاتی غذاهای غربی از غذاهای سنتی کمتر است/ غذاهای ایرانی را صادر کنید و مانع حذف آن از سفره‌های ایرانی شوید
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران، در حال حاضر شرایط اقتصادی و اجتماعی جامعه به سمتی پیش رفته که بسیاری از مردم نسبت به غذاهای غربی گرایش پیدا کرده‌اند چون نسبت به غذاهای ایرانی، هم به‌صرفه‌تر برایشان تمام می‌شود و هم همانطور که گفته شد، فست‌فود با نوع زیستِ افراد و مشغله آن‌ها گره خورده است.

حسین محمدی، رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز با ترسیم این شرایط، تاکید می‌کند که در چنین شرایطی واجب است که سازمان مالیاتی حمایتی جدی و قاطع از غذاهای سنتی ایرانی داشته باشد.

او توضیح می‌دهد که امروزه انواع و اقسام بیماری‌ها ازجمله سرطان در بسیاری از کشورها و نیز در کشور ما شیوع و گسترش بیشتری پیدا کرده و تغذیه و استفاده از غذاهای حاضری و فرآوری‌شده به اعتقاد کارشناسان تغذیه و بهداشت، تاثیر غیرقابل انکاری در این مهم داشته؛ مصرف غذاهای جاافتاده و اصیل ایرانی مثل کباب، انواع آش‌ها و غیره نه‌تنها مانع درگیرشدن با بسیاری از بیماری‌ها شده که می‌تواند در کنترل سلامت جسم افراد هم موثر باشد.

رئیس اتحادیه صنف کبابی، حلیم و آشپز، تصریح می‌کند که ضریب مالیاتی غذاهای سنتی باید نسبت به غذاهای غربی خیلی پایین‌تر باشد در حالی‌که الان برعکس است و غذاهای غربی ضریب مالیاتشان کمتر است.

محمدی، معتقد است که نگاه مسئولان به غذای ایرانی باید مثل دارویی باشد که مصرف می‌کنند، سوای اینکه این غذاها نظیر کباب و چلوکباب از دیرباز، نگین سفره های ایرانی بوده‌اند و باید طوری باشد که ضریب مالیاتی‌شان تا این حد بالا نباشد.

او ضمن تاکید بر بالا بودن ضرایب مالیاتی غذاهای سنتی، تصریح می‌کند که ضریب مالیاتی ۱۸ درصد و بیشتر، برای این غذاها خیلی بالاست؛ حمایت از ما و صنف ما و همکاران من باید به‌گونه‌ای باشد که بتوانیم این غذاها را به دنیا هم صادر کنیم نه این‌که شاهد حذف شدنش از سفره‌های مردم خودمان باشیم.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=3776

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.