بنا به رسم همه ساله با آغاز فصل سرما، مردم ایران از روی طبع و ذائقه و تمایل به استفاده از غذای سالم و مقوی از محصولات طباخانِ شهر بیشتر استقابال می کنند و کله پاچه و سیرابی این خوراک لذیذ ایرانی، بیش از پیش در سفره ها جا باز می کند؛ اتفاقاتی که در وضعیت اقتصادی فعلی، بالارفتن هزینه ها هم برای خریدار و هم کاسب همچنین مشکلات و محدودیت های بخش واردات، به رویا و بیشتر خاطراتی دوردست بدل شده تا هم مردم دیگر نتوانند رنگ خوراکی مورد علاقه شان را ببینند هم کاسبی ها کساد شود.
عبدالرضا احمدیان، رئیس اتحادیه صنف طباخانِ تهران(کله پاچه، سیرابی طبخ شده و خام) با بیان اینکه در حال حاضر عمده مشکلات صنف او به کم بودن مساله کشتار در کشور معطوف می شود، توضیح می دهد که وزارت بهداشت، جهاد سازندگی و سایر مسئولان ذی ربط قول کمک داده بودند بلکه بتوانیم واردات کله پاچه را در کشور آزاد کنیم.
احمدیان با اشاره به اینکه همیشه بازارِ طباخان در فصل سرما رونق بیشتری می گرفته تفاوتی را که این روزها واحدهای صنفی شاهد آن هستند بازگو کرده و می افزاید: قیمت های کله پاچه با سیری صعودی در حال بالارفتن است و اعضا و واحدهای صنفی ما واقعا قطع ید شده اند و مدام از ما می پرسند که چرا قیمت مواد خام تا این حد بالا رفته است و از آن طرف قیمت تمام شده برای مشتری هم بالا می رود و مغازه ها خالی از مشتری می شود.
رئیس اتحادیه صنف طباخانِ تهران با تکرار مجدد این مشکل که کشتار کم است و عرضه و تقاضا با هم همخوانی ندارد، تصریح می کند که واحدهای صنفی دچار نوعی از استیصال شده و نگرانی هایی جدی بابت وضعیت صنفی دارند.
احمدیان، معتقد است که اگر واردات انجام نشود احتمال اینکه به صنف ضرر و زیان جدی وارد شود، بسیار زیاد است و همین الان هم جوازهای زیادی از واحدهای صنفی ما باطل می شود. او از مسئولان ذی ربط در وزارت جهاد کشاورزی، بهداشت و امور بازرگانی تقاضا می کند با اتحادیه صنف طباخانِ تهران(کله پاچه، سیرابی طبخ شده و خام)، همکاری کنند تا به منظور ایجاد شرایط آسان تر زندگی و تغذیه شهروندان و نیز نفس کشیدن واحدهای صنفی و رونق نسبی کسب و کار آن ها برای ایجاد اشتغال با طیب خاطر، واردات کله پاچه را آزاد و شرایط ان را فراهم کنند.