صبح روز چهارشنبه ۲۷ دی ماه ۱۴۰۲حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران، همراه با علیرضا سلمانی دبیر اجرایی با حضور در محل اتحادیه صنف طباخان (کله، پاچه و سیرابی طبخشده و خام) تهران با عبدالرضا احمدیان رئیس و اعضای هیات مدیره این اتحادیه دیدار و از کم و کیف اقدامات و آخرین وضعیت مسائل و مشکلات آنها مطلع شد.
حمیدرستگار در این دیدار ضمن تشریح اقدامات لازم و ضروری اتحادیههای صنفی به ارائه نقطهنظرات و راهبردهای توسعهای در این اتحادیه پرداخت. تلاش جهت رفع مشکلات مبتلابه اعضای اتحادیه، تبیین و تشریح مسائل مالیاتی مرتبط با اعضای اتحادیه، توجه و اهتمام نسبت به خدمات ارائه شده توسط این اتحادیه به عنوان یکی از سنتهای غذایی ایرانیان، تلاش جهت حفظ استانداردهای لازم به منظور ارائه خدمات بهینه و بهداشتی، ایجاد فرآیندهای توسعهمحور به منظور بهرهگیری حداکثری از درگاه ملی صدور مجوزهای کسب و کار، توجه ویژه به نظارتهای پسینی در اتحادیه و… از جمله موضوعاتی بود که رئیس اتاق اصناف تهران بر آنها تأکید داشت. رئیس اتاق اصناف همچنین بر آمادگی اتاق اصناف تهران جهت انجام امور و رویکرد یکسان نسبت به کلیه اتحادیههای صنفی و… تاکید کرد.
رستگار همچنین بر همراهی و مساعدت همهجانبه اتاق اصناف تهران با اتحادیههای تابعه به عنوان ارکان اصلی اتاق اصناف تهران تأکید داشته و تنها راه بهبود وضعیت اصناف پایتخت را در گرو همافزایی و تجمیع ظرفیتهای موجود در ساختارهای صنفی تهران دانست.
در بخش دیگری از این نشست، عبدالرضا احمدیان رئیس، اعضای هیات مدیره اتحادیه صنف طباخان (کله، پاچه و سیرابی طبخشده و خام) تهران و حسین رواسی پیشکسوت این صنف به بیان وضعیت، مشکلات و معضلات فراروی این صنف پرداختند
بروز مشکلات عمده در حوزه تأمین مواد اولیه به دلیل کاهش کشتار داخلی و واردات گوشت خام، تعیین اینتاکدهای غیرمنصفانه در این صنف، افزایش قیمت محصولات در کشتارگاهها، افزایش تعداد و قدرت عملکرد دلالها در بازار کله و پاچه و مشکلات ناشی از صدور مجوزهای کسب و کار اعضای این اتحادیه از سوی درگاه ملی که بدون توجه به ضوابط خاص و رعایت استانداردهای بهداشتی صورت میگیرد و… از جمله مهمترین مطالبات و خواستههای اعضای صنف مذکور بود که از سوی رئیس و هیئت مدیره این اتحادیه عنوان شد.
در پایان این بازدید رئیس اتاق اصناف تهران ضمن سرکشی به بخشهای مختلف اتحادیه با پرسنل اتحادیه از نزدیک دیدار و گفتوگو کرده و با روند اجرایی و عملیاتی فعالیتهای اتحادیه صنف طباخان (کله، پاچه و سیرابی طبخشده و خام) تهران آشنا شد..
گفتنی است با هدف برقراری ارتباط و تعامل تنگاتنگ میان اتاق اصناف تهران و اتحادیههای صنفی و تبیین مسائل و موضوعات تخصصی هر یک از این اتحادیهها، بازدیدهای دورهای رئیس اتاق اصناف تهران از اتحادیههای صنفی به صورت منظم و هفتگی به انجام خواهد رسید.