• امروز : جمعه, ۲ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 22 November - 2024
کل اخبار 1409اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

گوشت را گران کردید مردم به سمت سوسیس و کالباس رفتند/ حالا شهروندان از خرید فرآورده های گوشتی هم محروم شده اند/ با وجود کیفیت، صادراتمان به افغانستان و چند کشور دیگر محدود شده! با احترام و مدارا و مراقبت از جو صمیمانه یک صنف، شاهد وحدت و رفعِ مشکلات خواهیم بود وحدتِ تابلوسازان در جشنواره نهم آذرماه/ تابلوهای شهر زیبا می شوند فعالان صنفی در خصوص آسیب های قانون بودجه نظر بدهند/ از سازوکار‌های شما در داوری و حل اختلاف حمایت می کنیم/ دعاوی مابین هم‌صنفان به مصالحه کشیده شوند اندیشکده حمکرانی اقتصاد هوشمند اتاق اصناف تهران؛ از بازنگری در قوانین کسب و کار و رشد اقتصاد دیجیتال تا حضور اصناف در ساختارهای تصمیم گیری و مشورتی کشور چابک سازی می کنید یا لاک پشت سازی؟/ خیلی چراغ خاموش، همان مالیات را گرفتید!/ ناعدالتی ها و ناترازی هایِ صنف ما مُشت گره کرده استانِ تهران و فریاد یکرنگی از دریچه یک اتاقِ واحد/ اصناف استان تهران یکصدا پیام همدلی را فریاد زدند آخرین دستاوردهای ابزارآلات این هنر را در دومین نمایشگاه صنعت موسیقی ببینید ظرفیت های بالای یک صنف در پیشرفت گسترده اقتصادی، فرهنگی و اشتغالزایی به تماشا گذاشته شد پیگیری اهم موضوعاتِ صنفی در دیدار نایب رئیس اتاق اصناف تهران با استاندار پلیس و اتاق برای امنیت اقتصادی جامعه همراه شدند/ اعلام آمادگی همه جانبه اصناف برای همکاری با پلیس امنیت اقتصادی قیمت طلا و سکه به ثبات نسبی رسیده/ مردم با خیال راحت، مبادلات خود را انجام دهند ممنوعیت واردات کالا دستاوردی برای دولت نداشت/ زیان‌های سنگینی که ممنوعیت واردات کالا بر جای گذاشت با توزیع برنج و شکر تنظیم بازار تاحدودی التهابات مرتفع شده/ چالش در بازار حبوبات و روغن صدور فاکتور الکترونیک میوه همچنان در بلاتکلیفی به سر می‎برد رکود و کاهش تقاضا همچنان ادامه دارد/ پیش‎بینی بازار فردا ۳۰ آبان ماه

15
اسداله کارگر، رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی تهران:

دلایل ندادن الگوی کشت به کشاورزان ریشه یابی شود| نوسان بالای قیمت میوه های وارداتی

  • کد خبر : 701
  • ۱۸ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۲
دلایل ندادن الگوی کشت به کشاورزان ریشه یابی شود| نوسان بالای قیمت میوه های وارداتی
رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی تهران گفت: به دلیل ندادن الگوی کشت به کشاورزان گاهی بازار با کمبود کالا مواجه می شود، لذا وزارت جهاد می تواند از کارشناسان صنف برای تحقق آن بهره بگیرد.

اسدالله کارگر، رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی تهران در خصوص وضعیت حاکم بر بازار میوه و تره بار گفت: اگرچه خوشبختانه اتفاق بدی در این حوزه رخ نمی دهد؛ اما ما همواره در این صنف با نوسان مواجه هستیم. به این معنا که معمولا از نظر موجود بودن برخی کالاها با کمبود مواجه می شویم و قیمت ها بالا می رود.

کارگر افزود: اگرچه این نوسان ها مقطعی است و بعد از یک هفته تا ده روز نهایتا مجددا قیمت ها کم می شود و سریعا به شرایط عادی بر میگردد. مانند اتفاقی که اخیرا برای میوه خیار رخ داد و به علت نوسان موجودی در یک مقطع گران و بعد از چند روز مجددا ارزان شد. به خصوص اینکه شرایط  بازار صنف ما را عرضه و تقاضا تعیین می کند.

رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی تهران: از وزارت جهاد کشاورزی درخواست داشته و داریم که به کشاورزان الگوی کشت ارائه بدهد تا از این طریق هم بازار به سامان شود و هم از ضرر و زیان کشاورزان جلوگیری شود

وی ادامه داد: با این وجود این مسائل عمدتا به دلیل رعایت نشدن الگوی کشت است. در واقع بارها ما از وزارت جهاد کشاورزی درخواست کرده ایم که به کشاورزان الگوی کشت بدهند تا کشاورز بداند چقدر باید بکارد، چقدر به بازار داخل بدهد و چقدر را برای صادرات ارسال کند. تنها از این طریق است که از زیان دیدن کشاورزان جلوگیری می شود و فعالان صنف میوه و تره بار نیز از این سردرگمی و کمبودهای ناگهانی رها می شوند.

دلایل عدم ارائه الگوی کشت باید ریشه یابی شود

کارگر خاطر نشان کرد: مسئله اینجاست که به دلیل نبودن الگوی کشت وقتی محصولات را به بازارهای صادراتی می فرستند می بینیم که بازار داخل با کمبود مواجه می شود و بازار به هم می ریزد. اینها به دلیل عدم اطلاع از آمارهای تولید است که ریشه در عدم ارائه الگوی کشت دارد.

وی تصریح کرد: ما معتقدیم و انتظار داریم وزارت جهاد کشاورزی این موضوع را از پایه برنامه ریزی کند و در ادامه ریشه یابی شود چرا برای الگوی کشت هنوز برنامه ریزی نشده است. ضمن اینکه برای تحقق این امر هم می تواند از کارشناسان صنف و خبرگان حوزه کشاورزی نیز بهره بگیرد.

نوسان قیمت میوه های وارداتی بالاست

رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی تهران همچنین در خصوص محصولاتی که بیشترین تقاضای بازار را به خود اختصاص داده است گفت: اصولا در فصل گرما بیشترین تقاضا برای میوه هایی همچون هندوانه، طالبی و خربزه است. ضمن اینکه همواره تقاضای برای صیفی جات همچون سیب زمینی، پیاز و گوجه هست و محصولاتی مانند فلفل دلمه نیز همواره تقاضای کمی دارد.

وی در خصوص شرایط حاکم بر بازار میوه های وارداتی نیز گفت: همانطور که می دانید از کل میوه های وارداتی تنها چهار قلم یعنی آناناس، موز، انبه و نارگیل به صورت قانونی وارد می شود. یعنی میوه وارداتی غیر از این چهار قلم اگر در بازار باشد از طریق قاچاق وارد شده است.

کارگر افزود: با این وجود خوشبختانه به دلیل تنوع بالای میوه ای که در بازار هست و همچنین به دلیل نوسانات  قیمت ارز وارد کردن میوه ها به صورت غیرقانونی چندان صرفه ندارد. بنابراین شاهد هستیم که این دست از میوه ها امسال چندان وارد نشده است.

وی همچنین در خصوص نوسان قیمت چهار قلم میوه وارداتی نیز گفت: متاسفانه در این بخش از نظر قیمتی امسال نوسان بسیار زیاد داشتیم که در مورد آناناس ظاهرا به دلیل کم بودن این میوه در مبدا بوده است. بنابراین به ترتیب میوه های «آناناس، انبه و موز» بیشترین نوسان قیمتی را داشته است و نارگیل کمترین نوسان های قیمتی را داشته است.

رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی تهران تصریح کرد: به دلیل بالا بودن نوسان قیمتی در بخش میوه های وارداتی طی هفته های اخیر قیمت را بر مبنای عرضه و تقاضا اعلام کرده ایم. با این وجود در مورد میوه موز قیمت موز هندی ۴۵ تا ۵۵ هزار تومان و هر کیلوگرم موز اکوادوری نیز ۵۵ تا ۶۵ هزار تومان قیمت گذاری شده است.

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=701

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.