• امروز : چهارشنبه, ۳۱ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 21 May - 2025
کل اخبار 1860اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

به روز رسانی کسب و کار در اقتصاد جهانی و امری اجتناب ناپذیر به نام دیجیتال مارکتینگ یاد شهدای خدمت در اجلاسِ موثرترین ارکان اقتصادی جامعه/ جایگاه واقعی اصناف از نگاهِ رئیس اتاق تهران/ فرماندهی پایگاه بسیج اتاق اصناف تهران منصوب شد زمینه های همکاری اصناف با ویتنام بررسی شد/ شناسایی ظرفیت های صنوف و برنامه ریزی برای ارتباطات اثربخش قطعیِ سامانه ایرانیان اصناف، هزینه های سرباری برای واحدهای صنفیِ پایتخت تراشید/ عدم تمدیدِ جواز یعنی اجازه بهره برداریِ سوخت نداشته و باید با قیمت آزاد تهیه کنی برخی مالکین هیچ گونه برگه یا سندی مبنی بر پرداخت در اختیار مستاجرین قرار نمی دهند/۹۰ درصد واحدهای خشکبار بازار به صورت مالک و مستاجر سرقفلی اداره می شوند شرط متاهل بودن برای کار؛ شرط کار برای تاهل!/ جلسه ای ۳۷۰ هزار تومان خیلی رقم بالایی ست؟/ موازی کاری بنگاه های دولتی ادامه دارد و طرح اصلاحیِ اتحادیه روی میز است همایشِ«تاثیر دیجیتال مارکتینگ در تحول کسب و کار»/ اسفندیار: همسو با تغییرات روز دنیا و در راستای بهبود فضای کسب و کار و ارتقاء واحدهای صنفی خود گام برمی داریم برنج پاکستانی در کیسه های طارم و هاشمی!/ کالای وارداتیِ صددرصد رانتی با ارز ترجیحی/ فوریتِ تک نرخی شدن کالا، برداشتن محدودیت واردات و رفع انحصار آن فلافلی های فوق لیسانسه و مردمی که وسعشان فقط به غذاهای ضعیف می رسد/ چه کسی مسئول قربانیانِ صدور جوازهای سامانه نوین اصناف است؟ خیزِ بلند صنف خرازی در توسعه کسب و کار با بهره گیری از هوش مصنوعی/ تجهیز اعضاء به ابزارهای نوین تخصیص ارز به شرکت های محدود یعنی غلبه رانت و انحصارگرایی بر رقابت سالم، اشتغال و کارآفرینی شرایط معافیت مشاغل از صدور صورت‌حساب الکترونیکی اعلام شد روند کاهشی قیمت حبوبات در بازار/ قیمت لوبیا چیتی به ۲۴۵ هزارتومان رسید مهلت استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تمدید شد

19
اسداله کارگر، رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی تهران:

دلایل ندادن الگوی کشت به کشاورزان ریشه یابی شود| نوسان بالای قیمت میوه های وارداتی

  • کد خبر : 701
  • ۱۸ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۲
دلایل ندادن الگوی کشت به کشاورزان ریشه یابی شود| نوسان بالای قیمت میوه های وارداتی
رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی تهران گفت: به دلیل ندادن الگوی کشت به کشاورزان گاهی بازار با کمبود کالا مواجه می شود، لذا وزارت جهاد می تواند از کارشناسان صنف برای تحقق آن بهره بگیرد.

اسدالله کارگر، رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی تهران در خصوص وضعیت حاکم بر بازار میوه و تره بار گفت: اگرچه خوشبختانه اتفاق بدی در این حوزه رخ نمی دهد؛ اما ما همواره در این صنف با نوسان مواجه هستیم. به این معنا که معمولا از نظر موجود بودن برخی کالاها با کمبود مواجه می شویم و قیمت ها بالا می رود.

کارگر افزود: اگرچه این نوسان ها مقطعی است و بعد از یک هفته تا ده روز نهایتا مجددا قیمت ها کم می شود و سریعا به شرایط عادی بر میگردد. مانند اتفاقی که اخیرا برای میوه خیار رخ داد و به علت نوسان موجودی در یک مقطع گران و بعد از چند روز مجددا ارزان شد. به خصوص اینکه شرایط  بازار صنف ما را عرضه و تقاضا تعیین می کند.

رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی تهران: از وزارت جهاد کشاورزی درخواست داشته و داریم که به کشاورزان الگوی کشت ارائه بدهد تا از این طریق هم بازار به سامان شود و هم از ضرر و زیان کشاورزان جلوگیری شود

وی ادامه داد: با این وجود این مسائل عمدتا به دلیل رعایت نشدن الگوی کشت است. در واقع بارها ما از وزارت جهاد کشاورزی درخواست کرده ایم که به کشاورزان الگوی کشت بدهند تا کشاورز بداند چقدر باید بکارد، چقدر به بازار داخل بدهد و چقدر را برای صادرات ارسال کند. تنها از این طریق است که از زیان دیدن کشاورزان جلوگیری می شود و فعالان صنف میوه و تره بار نیز از این سردرگمی و کمبودهای ناگهانی رها می شوند.

دلایل عدم ارائه الگوی کشت باید ریشه یابی شود

کارگر خاطر نشان کرد: مسئله اینجاست که به دلیل نبودن الگوی کشت وقتی محصولات را به بازارهای صادراتی می فرستند می بینیم که بازار داخل با کمبود مواجه می شود و بازار به هم می ریزد. اینها به دلیل عدم اطلاع از آمارهای تولید است که ریشه در عدم ارائه الگوی کشت دارد.

وی تصریح کرد: ما معتقدیم و انتظار داریم وزارت جهاد کشاورزی این موضوع را از پایه برنامه ریزی کند و در ادامه ریشه یابی شود چرا برای الگوی کشت هنوز برنامه ریزی نشده است. ضمن اینکه برای تحقق این امر هم می تواند از کارشناسان صنف و خبرگان حوزه کشاورزی نیز بهره بگیرد.

نوسان قیمت میوه های وارداتی بالاست

رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی تهران همچنین در خصوص محصولاتی که بیشترین تقاضای بازار را به خود اختصاص داده است گفت: اصولا در فصل گرما بیشترین تقاضا برای میوه هایی همچون هندوانه، طالبی و خربزه است. ضمن اینکه همواره تقاضای برای صیفی جات همچون سیب زمینی، پیاز و گوجه هست و محصولاتی مانند فلفل دلمه نیز همواره تقاضای کمی دارد.

وی در خصوص شرایط حاکم بر بازار میوه های وارداتی نیز گفت: همانطور که می دانید از کل میوه های وارداتی تنها چهار قلم یعنی آناناس، موز، انبه و نارگیل به صورت قانونی وارد می شود. یعنی میوه وارداتی غیر از این چهار قلم اگر در بازار باشد از طریق قاچاق وارد شده است.

کارگر افزود: با این وجود خوشبختانه به دلیل تنوع بالای میوه ای که در بازار هست و همچنین به دلیل نوسانات  قیمت ارز وارد کردن میوه ها به صورت غیرقانونی چندان صرفه ندارد. بنابراین شاهد هستیم که این دست از میوه ها امسال چندان وارد نشده است.

وی همچنین در خصوص نوسان قیمت چهار قلم میوه وارداتی نیز گفت: متاسفانه در این بخش از نظر قیمتی امسال نوسان بسیار زیاد داشتیم که در مورد آناناس ظاهرا به دلیل کم بودن این میوه در مبدا بوده است. بنابراین به ترتیب میوه های «آناناس، انبه و موز» بیشترین نوسان قیمتی را داشته است و نارگیل کمترین نوسان های قیمتی را داشته است.

رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی تهران تصریح کرد: به دلیل بالا بودن نوسان قیمتی در بخش میوه های وارداتی طی هفته های اخیر قیمت را بر مبنای عرضه و تقاضا اعلام کرده ایم. با این وجود در مورد میوه موز قیمت موز هندی ۴۵ تا ۵۵ هزار تومان و هر کیلوگرم موز اکوادوری نیز ۵۵ تا ۶۵ هزار تومان قیمت گذاری شده است.

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=701

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.