• امروز : سه شنبه, ۲ بهمن , ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 21 January - 2025
کل اخبار 1562اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

با همین فرمان تا شب عید مشکلی نخواهیم داشت کفشِ تنگ محدودیت ها پای کفاشان دست دوز را می فشارد نایب رئیس اتاق اصناف تهران پای وزیر را هم به چاپخانه ها کشاند/ ابراز امیدواری ابوالحسنی از دریافت پروانه صنایع/ استانی شدن واحدها و تجمیع زیرِ پرچم اتحادیه عجب شب عیدی شد! نمایشگاه سکه، اسکناس، مدال و تمبر مامنی برای علاقه مندان بود/ ایجاد فرصت های بازاریابی و افزایش کارایی کسب و کار اتحادیه ها نیاز ندارند کسی برایشان برنامه ریزی کند/ یکی از مسیرهای تاثیر در اجتماعاتِ صنفی، ورزش است/ نقش فرهنگی و اجتماعیِ اتحادیه ها پررنگ تر از تاثیر اقتصادی آن هاست تاکید بر دوری از حواشی به منظور تبلورِ ظرفیت حقیقی و قدرت واقعی اصناف اتحادیه ها در اتاق برای صیانت از حقوق اعضاء و دفاع از کیانِ خود هم نظر شدند حکمرانی اقتصاد هوشمند؛ انقلاب در اصناف با نواوری و فناوری نمایشگاه ساعت در تهران برگزار می‌شود/ ساعت‌های هوشمند تهدید نیست افزایش قیمت کاغذ در مقایسه با کالاهای دیگر چشمگیر نیست مهلت ارسال اظهارنامه ارزش افزوده پاییز تمدید شد عرضه سیب زمینی نو در بازار افزایش می‌یابد/ لزوم مدیریت صادرات سیب زمینی زور افزایش ٢٢ دلاری اونس جهانی به بازار داخل نرسید؛ سکه و طلا ارزان شد

18
رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور ابلاغ کرد:

جلوگیری از اقدامات اجرایی مالیاتی تا تعیین تکلیف پرونده مودیان

  • کد خبر : 3110
  • ۲۱ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۱:۴۶
جلوگیری از اقدامات اجرایی مالیاتی تا تعیین تکلیف پرونده مودیان
محمد هادی سبحانیان، رئیس کل سازمان امور مالیاتی در ابلاغیه‌ای به ادارات کل امور مالیاتی سراسر کشور اعلام کرد که از اقدامات اجرایی تا زمان تعیین تکلیف و صدور رأی قطعی هیأت حل اختلاف مالیاتی، در صورت عدم تمکین مودی به اوراق قطعی صادره و تقاضای اعتراض و شکایت وی خودداری کنند.

محمد هادی سبحانیان، رئیس کل سازمان امور مالیاتی در ابلاغیه‌ای به ادارات کل امور مالیاتی سراسر کشور اعلام کرد که از اقدامات اجرایی تا زمان تعیین تکلیف و صدور رأی قطعی هیأت حل اختلاف مالیاتی، در صورت عدم تمکین مودی به اوراق قطعی صادره و تقاضای اعتراض و شکایت وی خودداری کنند.

طی بخشنامه ای از سوی رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور، خودداری از اقدامات اجرایی تا زمان تعیین تکلیف و صدور رای قطعی هیات حل اختلاف مالیاتی، درصورت عدم تمکین مودی به اوراق قطعی صادره و تقاضای اعتراض و شکایت وی ابلاغ شد.

در این بخشنامه آمده است: نظر به اینکه حسب بند (۳) بخشنامه شماره ۲۰۰/۶۹۸۳۸ (د) مورخ ۱۴۰۲/۱۰/۰۹ که مقرر می‌دارد

برای آن دسته از مودیانی که بر اساس بررسی‌های صورت گرفته توسط ادارات امور مالیاتی مالیات مقطوع مندرج در اوراق قطعی مذکور بر اساس اطلاعات صحیح موجود در پایگاه‌های اطلاعاتی سازمان برای آنها محاسبه شده است و مودیان مربوطه از تمکین به مالیات مقطوع مندرج در اوراق قطعی خودداری نموده و تقاضای طرح اعتراض و شکایت در مراحل دادرسی مالیاتی را دارند پرونده مالیاتی این دسته از مودیان در اجرای حکم ماده (٢١۶) قانون مالیات‌های مستقیم قابل بررسی و رسیدگی خواهد بود. ” در صورت اعتراض مودی به مالیات قطعی که در اجرای مقررات تبصره ماده (۱۰۰) قانون مالیات‌های مستقیم به قطعیت رسیده است مراتب قابل رسیدگی در هیأت حل اختلاف مالیاتی موضوع ماده (۲۱۶) قانون یاد شده می‌باشد لذا ادارات کل امور مالیاتی تا زمان تعیین تکلیف و صدور رأی قطعی هیأت حل اختلاف مالیاتی از اقدامات اجرایی خودداری نمایند.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=3110

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.