• امروز : شنبه, ۱۴ تیر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 5 July - 2025
کل اخبار 1956اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

پدافند غیر عامل انباردارهای تهران فعال شد؛ تامین امنیت و حراست از سرمایه ملی/ رونما از بسیج اصناف، نیروی انتظامی و همکاران صنفی خود قدردانی کرد بازار اغذیه‌فروشان متعارف و امنیت برقرار است/ تولیدات داخل افزایش قیمت نداشتند/ با همکاری اتاق اصناف تهران قیمت نان را مدیریت می‌کنیم افزایش کاذب قیمت برنج ایرانی و حبوبات به زودی مرتفع می‌شود/ نرخ مصوبه جدید روغن اعلام و کمبود آن منتفی شد/ بازار روند عادی خود را سپری می‌کند بحران در صنعت طلا و جواهر کشور/ اصناف پای کار ایستادند؛ سازمان امور مالیاتی هم مراعات کند رستگار: مطالبات اصناف استیفا شود/ پزشکیان: دولت آمادگی دارد اختیارات لازم را به اتحادیه‌ها و اصناف، اعطا کند نشست مشترک اتاق اصناف و استاندار تهران در شرایط جنگی هم بازار را رها نکردیم/ ضرورت حمایت جدی از اصناف آسیب‌دیده کالاهای اساسی به‌وفور در بازار موجود است/ روغن به‌زودی انبوه توزیع می‌شود  مشکلی در تأمین میوه و سبزی نداریم/ با متخلفان برخورد می‌شود شرایط و نحوه بخشودگی جرایم مالیات بر ارزش افزوده اعلام شد

20
رئیس اتاق اصناف تهران:

تولید نان با کیفیت نیازمند فرهنگ‌سازی و ایجاد مشوق است

  • کد خبر : 5728
  • ۲۴ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۱
تولید نان با کیفیت نیازمند فرهنگ‌سازی و ایجاد مشوق است
به گفته حمیدرضا رستگار، رئیس اتاق اصناف تهران تولید نان با کیفیت نیازمند فرهنگ‌سازی و ایجاد مشوق‎های لازم است.
رئیس اتاق اصناف تهران درباره افزایش قیمت نان در تهران، گفت: هزینه‌هایی که یک واحد صنفی نانوایی در تهران دارد نسبت به شهرهای کوچک و شهرهای مختلف کشور متفاوت است.
رستگار با بیان اینکه از سال ۱۴۰۰ قیمت نان افزایش نیافته بود، بیان داشت: این در حالی است که طی سال‌های گذشته تورم افزایش یافته؛ لذا افزایش نیافتن قیمت نان با وجود افزایش نرخ تورم مشکلاتی را برای واحدهای صنفی نانوایی ایجاد کرده است.
وی افزود: بنابراین با توجه به شرایط و براساس قانون و پس از بررسی های لازم تصمیم گرفته شد تا قیمت نان افزایش یابد و این افزایش قیمت برای تهران ۴۰ درصد و برای شهرهای مختلف دیگر بین ۲۰ تا ۲۵ درصد بود.
رئیس اتاق اصناف تهران با اینکه برای هر کیلو آرد دولت مبلغی را یارانه می‌دهد، افزود: علیرغم یارانه ای که بابت نان پرداخت می شود اما نانوایان و مردم راضی نیستند، لذا این وضعیت حاکی از آن است اشکال وجود دارد.
وی با بیان اینکه متاسفانه در شهرهای دیگر نان را خشک می‌کنند و به عنوان خوراک دام مصرف می شود، بیان داشت: با وجود هزینه‌ای که توزیع آرد یارانه‌ای برای دولت دارد اما متاسفانه در وضعیت تولید و عرضه نان شاهد وضعیت مناسبی نیستیم.

رستگار بیان داشت: هر نرخی که دولت تعیین می کند واحدهای صنفی موظف و مکلف به اجرا هستند.

وی در پاسخ به اینکه در شرایط فعلی چه اقداماتی را برای افزایش کیفیت نان انجام داده است، گفت: براساس جلساتی که با اتحادیه های مرتبط با نان داشته ایم به این نتیجه رسیده‌ایم که اتحادیه های مرتبط بر واحدهای صنفی نظارت بیشتری داشته باشند و بحث سلامت نان و کیفیت طبخ نان را در نظر بگیرند.

رئیس اتاق اصناف تهران افزود: برای پخت نان با کیفیت مطلوب باید فرهنگ‌سازی صورت و مشوق‌هایی وجود داشته که در این مورد جلساتی برگزار شده و ما آن را در دست اجرا داریم.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=5728

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.