• امروز : پنجشنبه, ۲۸ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 17 April - 2025
کل اخبار 1776اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

تاثیر منفی ۴۵درصدی نوسانات ارزی بر کار خیاطانِ شهر/ خرید و فروش به نتایج مذاکرات موکول شده سنت دیرینه و میراثی ماندگار که در حال فروپاشی ست/ قیمت تمام شده محصولات سنتی، قابل رقابت با تولیدات صنعتی و زیرپله ای نیست به منظور استفاده از ظرفیت های موجود در صنعت پوشاک وهم افزایی موثر در راستای تحققِ شعار سال با پیگیری های رئیس اتاق اصناف تهران همکاری های مشترک صنوف با ازبکستان رقم می خورد/ رایزنی با نمایندگان سایر سفارتخانه ها در دستورِ کار تجمع حماسی اصناف، کسبه و بازاریان تهران در حمایت از مردم مظلوم غزه مذاکرات تاثیر گذاشت/ بازار یکباره کاهشی شد/ نسبت به بازار جهانی حباب نداریم و مردم می توانند مبادلات خود را به راحتی انجام دهند اولین جلسه هم اندیشی و همفکری/ بررسی عملکرد کارگروه های اصناف و بازار در سال ۱۴۰۳ و برنامه‌های پیش رو در ۱۴۰۴ وقتی یک سرویس چُدن با حقوق یک ماه برابری می کند/ کجای دنیا چنین تورمی را سراغ دارید؟ نوسانات نرخ ارز عامل اصلی افزایش قیمت‌ طلا و سکه/ پیش بینی بازار فردا ۲۷ فروردین ماه بازار خودرو همچنان راکد و بدون مشتری/ قیمت تمامی خودرو‌ها دارای حباب است پلمب واحدهای تجاری بدون حکم قضائی/ کلاف سردرگم قانون و اجرا چرا با تعمیرکاران متخلف صنایع برودتی برخورد نمی‌شود؟/ روزانه ده‌ها شکایت دریافت می‌کنیم

4
رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران:

تنظیم بازار شب عید و ماه رمضان نیازمند افزایش عرضه کالاهای اساسی است

  • کد خبر : 7722
  • ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۰
تنظیم بازار شب عید و ماه رمضان نیازمند افزایش عرضه کالاهای اساسی است
رضا کنگری، رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران گفت: تغییر بازار تامین ارز واردات از نیما به بازار ارز توافقی سبب شده تا تولیدکنندگان و واردکنندگان در عرضه کالاهای اساسی با احتیاط عمل می کنند درحالی که تنظیم بازار شب عید و ماه مبارک رمضان نیازمند افزایش عرضه است.

رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران با تاکید بر اینکه کالاهای اساسی مورد نیاز کشور در حال حاضر تامین است و کمبودی در این زمینه نداریم ، افزود: اقدام واردکنندگان و تولیدکنندگان در عرضه قطه چکانی کالا به بازار می تواند به کمبود کالاهای پرمصرف در سبد خرید خانوار منجر شود.

کنگری خواستار برگزاری نشست مشترک با وزارتخانه های ذی ربط شد و افزود: به نظر می رسد که واردکنندگان و تولیدکنندگان منتظر هستند تا نرخ ها تثبیت شود تا کالاهای خود را با قیمت‌های جدید روانه بازار کنند.

وی در این رابطه به بازار چای داخلی اشاره کرد و گفت: در ماههای اخیر محدودیت واردات چای باعث شده که این محصول از اردیبهشت ماه نزدیک به ۱۰۰ درصد افزایش قیمت داشته باشد.

رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران درباره وضعیت روغن خوراکی در بازار نیز گفت: با تغییر نرخ ارز نیمایی به توافقی، شاهد افزایش ۱۵ تا ۲۱ درصدی قیمت روغن خوراکی در بازار هستیم.

وی تصریح کرد: طبق قانون باید تولیدکنندگان حاشیه سود ۳ درصدی بنکداران، سود ۱۰ درصدی خرده‎فروشی‎ها و ۲ درصد هزینه حمل و نقل را رعایت کنند تا توزیع کالا انجام شود.

به گفته وی، نباید کالا با ۳ درصد زیر قیمت مندرج شده به دست مصرف‎کنندگان برسد در این حالت حاشیه سود بنکداران، خرده‎فروشی‎ها و حمل و نقل رعایت نشده است.

وی افزود: زمانی که کالاها با نرخ‎هایی بیش از قیمت مندرج روی کالا خرید و فروش می شوند، نهادهای نظارتی ورود می کنند و از واحدهاص صنفی فاکتور رسمی می خواهند اما به دلیل تخلفات موجود به واحدهای صنفی فاکتور ارایه نمی شود که این امر نیازمند ساماندهی از سوی دستگاه‎های ذیربط است.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=7722

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.