علی بهرهمند، رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادی تهران با بیان اینکه شکر را به نرخ آزاد تهیه می کنیم، گفت: قیمت شکر حدود ۱۰ هزار تومان افزایش یافت و از نرخ ۲۴ هزار تومان به ۳۴ هزار تومان رسید.
وی افزود: اگر کمبود کالایی در بازار نباشد، قیمت ها بالا نمی رود. قیمت شکر طی ۱۵ روز به ۳۴ تومان رسید. در تهیه مواد اولیه دیگر هم با مشکلات زیادی مواجه هستیم و با قیمت های بالا مواد اولیه را از بازار تهیه می کنیم.
رئیس اتحادیه دارندگان قنادی، شیرینی فروشی و کافه قنادی تهران درخصوص میزان فروش این صنف گفت: با توجه به ایام محرم و گرمای هوا، میزان فروش افت کرده است و علاوه بر آن امسال به دلیل افزایش قیمت ها و کاهش قدرت خرید مردم میزان فروش ما نسبت به سال گذشته بیشتر کاهش یافت.
در روزهای اخیر بحث سهمیه بندی شکر در رسانه ها مطرح شده است و وزارت جهاد کشاورزی آن را تکذیب کرده؛ اما آنچه مشخص است اینکه توضیحات این وزارتخانه با واقعیت های بازار فاصله دارد.