• امروز : دوشنبه, ۲۹ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 19 May - 2025
کل اخبار 1856اخبار امروز : 3

اطلاعیه ها

قطعیِ سامانه ایرانیان اصناف، هزینه های سرباری برای واحدهای صنفیِ پایتخت تراشید/ عدم تمدیدِ جواز یعنی اجازه بهره برداریِ سوخت نداشته و باید با قیمت آزاد تهیه کنی برخی مالکین هیچ گونه برگه یا سندی مبنی بر پرداخت در اختیار مستاجرین قرار نمی دهند/۹۰ درصد واحدهای خشکبار بازار به صورت مالک و مستاجر سرقفلی اداره می شوند شرط متاهل بودن برای کار؛ شرط کار برای تاهل!/ جلسه ای ۳۷۰ هزار تومان خیلی رقم بالایی ست؟/ موازی کاری بنگاه های دولتی ادامه دارد و طرح اصلاحیِ اتحادیه روی میز است همایشِ«تاثیر دیجیتال مارکتینگ در تحول کسب و کار»/ اسفندیار: همسو با تغییرات روز دنیا و در راستای بهبود فضای کسب و کار و ارتقاء واحدهای صنفی خود گام برمی داریم برنج پاکستانی در کیسه های طارم و هاشمی!/ کالای وارداتیِ صددرصد رانتی با ارز ترجیحی/ فوریتِ تک نرخی شدن کالا، برداشتن محدودیت واردات و رفع انحصار آن فلافلی های فوق لیسانسه و مردمی که وسعشان فقط به غذاهای ضعیف می رسد/ چه کسی مسئول قربانیانِ صدور جوازهای سامانه نوین اصناف است؟ خیزِ بلند صنف خرازی در توسعه کسب و کار با بهره گیری از هوش مصنوعی/ تجهیز اعضاء به ابزارهای نوین تخصیص ارز به شرکت های محدود یعنی غلبه رانت و انحصارگرایی بر رقابت سالم، اشتغال و کارآفرینی روند کاهشی قیمت حبوبات در بازار/ قیمت لوبیا چیتی به ۲۴۵ هزارتومان رسید مهلت استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تمدید شد قدرت صنوف می‎تواند اقتصاد را راهبری و هدایت کند/ لازم است مسیر اقتصادی کشور از طریق اصناف و بخش خصوصی دنبال شود طرح‌های حمایتی، پیوند مردم با کتابفروشی‌ها را تقویت می‌کند

19
رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم یدکی خودرو  و ماشین‎آلات تهران:

احتمال گرانی ۱۵ درصدی قطعات خودرو در ماه پایانی سال/ وزارت صمت ارز فعالان بازار قطعات را کاهش داد

  • کد خبر : 2870
  • ۰۷ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۵۴
احتمال گرانی ۱۵ درصدی قطعات خودرو در ماه پایانی سال/ وزارت صمت ارز فعالان بازار قطعات را کاهش داد
سیداحمدحسینی، رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم یدکی خودرو تهران گفت: با توجه به اینکه نرخ ارز مسیر صعودی دارد، باید منتظر رشد ۱۰ تا ۱۵ درصدی قیمت قطعات خودرو در ماه پایانی سال باشیم.

رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم یدکی خودرو تهران در جریان گفت وگویی پیرامون بررسی شرایط بازار لوازم یدکی به برخی سوالات پاسخ هایی را به شرح ذیل ارایه کرد.

 در حال حاضر وضعیت معامله قطعات در بازار چگونه است و آیا صنف شما چالشی با تامین ارز دارد؟

متاسفانه طی چند ماه گذشته بازار لوازم یدکی دچار رکود شدیدی شده است، همزمان با این موضوع دستیار ویژه وزیر صمت آبان ماه سال جاری تخصیص ارز را تا پایان سال فقط به خودروسازان اختصاص داد. علیرغم اینکه ۸۰ درصد از سهم بازار قطعات خودرو متعلق به «افتر مارکت» است، وزارت صمت نیاز ارزی این بخش از بازار را کاهش داد. همچنین قطعه سازان و بازرگانان برای واردات مواداولیه و تامین قطعات با چالش جدی مواجه هستند.

 نرخ ارز طی چند روز گذشته مسیر صعودی در پیش داشته است، قیمت قطعات خودرو نسبت به گذشته گران تر می شود؟

قیمت ارز طی چند روز گذشته افزایش داشته که بزودی با کمبود قطعه و افزاش نرخ در بازار مواجه خواهیم بود. البته اگر در حال حاضر قیمت قطعات در بازار تغییر نداشته به دلیل وجود رکود در بازار و انباشت قطعات در انبارها است. در صورتی که وزارت صمت اقدام به رفع مشکلات ارزی فعالان بازار لوازم یدکی نکند، باید منتظر کمبود قطعات انواع خودرو باشیم.

باتوجه به اینکه پیشتر شما به رکود بازار و احتمال گرانی ناشی از کمبود با خالی شدن انبارها اشاره داشتید، در ماه پایانی سال جاری قیمت قطعات چند درصد گران تر می شود؟

اگر وزارت صمت اقدامی در خصوص رفع مشکلات فعلی بازار لوازم یدکی انجام ندهد، با توجه به اینکه نرخ ارز مسیر صعودی دارد و عامل اصلی افزایش قیمت هر کالای در اقتصاد کشور به شمار می آید، باید منتظر رشد ۱۰ تا ۱۵ درصدی قیمت قطعات باشیم.

هر زمان که افزایش قیمت قطعات در بازار ایجاد می شد، مالکان خودروها به سمت خرید قطعات «استوک» یا همان دست دوم سوق می یافتند، به نظر شما در ماه های باقی مانده از سال بازار قطعات دست دوم داغ تر می شود؟

فروش قطعات و لوازم یدکی دست دوم خودروها در صنف ما ممنوع است، قطعا با کاهش توان خرید مشتریان و افزایش نرخ ارز باید منتظر کاهش معامله قطعات آکبند و افزایش خرید و فروش قطعات دست دوم در بازار بود.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=2870

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.