• امروز : جمعه, ۱۵ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 4 April - 2025
کل اخبار 1731اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

فراز و فرودهای اتحادیه، تلاش یک صنف بزرگ و امید به سالی بهتر برای چاپخانه داران پایتخت روغن همچنان مشکل اصلی شیرینی فروشی های پایتخت/ اتحادیه قیمت ها را در شب عید ثابت نگه داشته تلاش تمام قدِ اتحادیه برای خالی نماندن سفره های شهروندان از فرآورده های گوشتی/ این محصولات را از فروشگاه های پروتئینی تهیه کنید نرخِ گل های بهاره اعلام شد/ از غیرمجازها خرید نکنید دریافت مجوز از کلانتری برای حمل و نقل بار در ایام عید الزامی ست/ ماشین های حمل بار باید تابلو داشته باشند ظن قاچاق رسما بستر راهزنی شده!/آن ها که به عدم جایگزینی کالا اعتقادی ندارند تورم و مالیات هم ندارند بهبود وضعیتِ بازار در روزهای پایانی سال بعید است/ شرایط بحرانی و بازار التهابی در ۱۴۰۳ و اظهار امیدواری برای نشاط اصناف در ۱۴۰۴ هیچ کمبودی در عرضه خشکبار و آجیل نداریم/ تورم حداقلی، نهایت مشتری مداری و مُدارای اهالی این صنف با شهروندان رکود مسکن در سال آینده ادامه دار خواهد بود/ دهک های ۶ تا ۱۰ توان خرید خانه ندارند/ نقش شرکت های خصوصی را جدی بگیریم آغازی دیگر با برنامه های مُتقن/ برای صنفی که قاعده بازی را بلد باشد همیشه شب عید است نرخ خدمات آرایشگاه مردانه تغییر نکرده است/ تزریق ژل و بوتاکس ممنوع! تغییر الگوی مصرف مشتریان؛ تعمیرات موبایل جایگزین خرید شد اعتقادی به ذخیره‌سازی و تنظیم بازار به این شکل نداریم رکوردی دوباره از قیمت طلا و سکه/ پیش‎بینی بازار فردا ۲۸ اسفندماه نظارت بر بازار در آستانه چهارشنبه‌سوری/ فروش مواد محترقه ممنوع است مشکل اصلی به دست مجلس حل می‎شود/ گرانی ۱۰۰ درصدی کالاهای اساسی و گرایش مردم به غذاهای فوری و آماده!

8
نایب رئیس اتاق اصناف تهران:

احتمال کاهش اینتا کدهای مالیاتی تا خرداد

  • کد خبر : 3810
  • ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۰
احتمال کاهش اینتا کدهای مالیاتی تا خرداد
احمد ابوالحسنی، نایب رئیس اتاق اصناف تهران با بیان اینکه در سال گذشته سازمان امور مالیاتی از اصناف دعوت کرد تا اینتاکدها را تغییر دهند، گفت: اگر پیش از خرداد سازمان امور مالیاتی اینتاکدها را براساس پیشنهاد اتاق اصناف تغییر دهد، مشکلات ما بسیار کمتر خواهد شد.

نایب رئیس اتاق اصناف تهران در پاسخ به سوالی در مورد مشکلات مالیاتی اصناف با توجه به تغییرات رخ داده در طول سه سال اخیر گفت: در حوزه مالیات دو بخش وجود دارد. در بخش اول که باید مالیات پرداخت شود، ما تابع هستیم و بحثی در آن وجود ندارد.

وی افزود: بخشی که برای ما مشکل ساز شده است، تمرکز درآمدهای دولت بر مالیات است. هر سال این مصوبه را داریم که به سراغ شناسایی فرارهای مالیاتی بروند. اما تا امروز فشار مالیاتی بر روی افراد قانون‌مندی که مالیات می‌پرداخته‌اند بوده است.

ابوالحسنی  با اشاره به اینکه اختلاف رقم مالیات پرداختی از سوی اصناف نسبت به گذشته بسیار زیاد است و همین موضوع سبب بحران برای اصناف شده و به همین سبب شکایات متعددی داریم، گفت: در قدیم اینتاکدها وجود داشت اما معمولاً مالیات‌ها به صورت توافقی در نظر گرفته می‌شد. امروز همه چیز در حال سیستمی شدن است که خوب هم هست اما کار باید به درستی انجام شود.

چگونه برای واحد تولیدی مالیات سه برابری تعیین می‌شود؟ 

نایب رئیس اتاق اصناف تهران اظهار کرد: در حال حاضر واحدی داریم که در حوزه چاپ جواز تولیدی دارد اما می‌بینیم یک ممیز این واحد را به عنوان فعال حوزه خدمات در نظر می‌گیرد. اختلاف ضرایب مالیاتی این دو حوزه بسیار زیاد است. به طور مثال در یک صنف به خصوص، فعالیت خدماتی ضریب ۱۶ درصد مالیاتی را دارد. در حالی که ضریب مالیاتی مربوط به حوزه تولید ۵ درصد است.

این واحد براساس نرخ ۵ درصد جنس خود را فروخته و در رقابت در بازار شرکت کرده است. وقتی در این شرایط فعال اقتصادی با ضرایب بالا مانند ۱۶ درصد مواجه می‌شود دیگر از سرمایه خود باید بگذارد و مالیات بدهد. در چنین مواردی افراد هر چه فریاد می‌زنند به جایی نمی‌رسند.

وی گفت: جالب اینجا است که برخی ممیزان این مشکل را قبول دارند. به عبارت دیگر حتی در خود سازمان امور مالیاتی وحدت رویه وجود ندارد.

رعایت عدالت مالیاتی خواسته اصناف است

ابوالحسنی با بیان اینکه در برخی مشاغل خدماتی مانند فروش لوازم خانگی، با وجود قیمت‌های فعلی فروشنده نمی‌تواند کالای خود را با بیش از ۵ تا ۶ درصد سود به فروش برساند، گفت: اما ضرییب مالیاتی آنها ۱۵ تا ۲۰ درصد است. فروشنده نمی‌تواند کالای ۸۰ میلیونی را ۹۰ میلیون بفروشد. در چنین شرایطی اگر فروشنده کل سود خود را هم بدهد، باز هم بدهکار مالیاتی خواهد بود. در این مسائل واقعا مشکل داریم خواسته ما این است که به طور حقیقی عدالت مالیاتی را رعایت کنند.

احتمال تغییر اینتاکدها تا خرداد

وی در پاسخ به سوالی در مورد تعیین اینتاکدها با مشارکت اصناف در گذشته و تغییر این رویه در سال‌های اخیر به نحوی که سازمان امور مالیاتی خود اینتاکدها را صادر می‌کرد، گفت: در سال گذشته سازمان امور مالیاتی از اصناف دعوت کرد تا اینتاکدها را تغییر دهند. اتاق اصناف نیز اقدام کرد. اما هنوز توافقات انجام شده به طور کامل اجرا نشده است. اگر پیش از آنکه به خرداد برسیم سازمان امور مالیاتی اینتاکدها را بر اساس پیشنهاد اتاق اصناف تغییر دهد، مشکلات ما بسیار کمتر خواهد شد. در غیر این صورت صد درصد دچار بحران خواهیم شد.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=3810

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.