• امروز : جمعه, ۳ اسفند , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 21 February - 2025
کل اخبار 1644اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

امسال چیزی به اسم بازار شب عید در صنف تزئینات ساختمان مشاهده نشد سفر ه های هفت سین ۱۴۰۴ با همه گل های بهاری این صنف آراسته خواهند شد چرخه تولید و توزیع طلا متوقف شده و مردم قدرت خرید خود را از دست داده اند/ روند افزایشیِ قیمت سکه و طلا با نوسانات بازار ارز افزایش قیمت گوشت در تهران و ممانعت کرمانشاه در صدورِ مجوزِ ورود! شکاف عمیق شهروندان با سال های اوج خشکشویی های تهران/ ظرف ۶ ماه قیمت مواد اولیه ۳ برابر شد/ پرکلرواتیلن با دلار بالا کشید «لکا»، گامی مهم در استانداردسازی، بهبود کیفیت ابزارآلات ایرانی، بومی سازی و توسعه صادرات همراهی رئیس اتاق اصناف تهران و روسای اتحادیه ها برای صنف برگزارکننده، قوت قلب ادامه راه خواهد بود رئیس اتاق اصناف تهران بر رعایت شئونات صنفی در ماه رمضان توسط اتحادیه ها تاکید کرد جریمه های سنگین میلیاردی برای انباردارهایی که در دام درگاه ملی مجوزها افتاده اند مطالبات رسوب کرده در مراکز دولتی سرمایه را از گردش انداخته/ قیمت گذاری به صورت دستوری دیگر جواب نمی دهد/ توزیع کننده با ۱۰ درصد سود چه کند؟ حضور رئیس اتاق اصناف تهران در راهپیمایی گرامیداشت یوم الله ۲۲ بهمن انقلاب اسلامی از بازار آغاز شد/ تاکیدِ سیدحسن خمینی بر وحدت بازار/ به فرموده امام، اصناف بازوان ستبر انقلابند کسبه خسارت دیده مجتمع پارسیان طی چه روالی مالیات خود را صفر کنند؟ استفاده از همه ظرفیت های قانونی موجود در مجمع تشخیص مصلحت نظام برای رفع مشکلات صنوف در نمایشگاه بهاره هیچکس غیر از صنوف حق دخالت ندارد/ به موازی کاری های غیرقانونی رسیدگی شود/ شهرداری فضاهای شهری می فروشد؛کارگروه مُد و لباس، چیپس و پفک و کشمش کاهش ۲۰درصدی مشتریان قالیشویی/ حدود ۱۰درصد واحدهای صنفی به تعطیلی کشیده شده اند/ شب عیدِ بی رونق قالیشویی در تهران چه کسانی از تضعیف جایگاه اتاق اصناف سود می‌برند؟ گرانی قیمت طلا و سکه از سر گرفته شد/پیش بینی بازار فردا ۲ اسفندماه در سالی که گذشت از ناترازی انرژی و کاهش تقاضا ضربه خوردیم/ واردات محدود ماشین‎آلات صنعتی چالشی برای کارگاه‌های خرد و کوچک کاغذ کالای اساسی است/ نیاز جدی حوزه کاغذ به تخصیص ارز از موانع دولتی تا لزوم شنیدن صدای تولیدکنندگان قیمت فرآورده‌های گوشتی امسال چندین بار افزایش داشت/ نوسان ارزی واحدهای صنفی را در پوشش هزینه‌های خود ناتوان کرده است

0
رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان پلاستیک، نایلون و ملامین تهران:

ابطال ۵۷۰ پروانه تولیدی/ قطعی برق صنعت پلاستیک را بحرانی کرد

  • کد خبر : 8019
  • ۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۳:۳۰
ابطال ۵۷۰ پروانه تولیدی/ قطعی برق صنعت پلاستیک را بحرانی کرد
اکبر مشهدی‌زاده، رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان پلاستیک، نایلون و ملامین تهران، با انتقاد از وضعیت نامطلوب موجود، از آینده‌ای نامعلوم برای این صنعت خبر داد و گفت: به دلیل رکود حاکم بر بازار، حدود ۵۷۰ پروانه تولیدی ابطال شده و هیچ واحد تولیدی جدیدی نیز در حال تاسیس نیست.

رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان پلاستیک، نایلون و ملامین تهران اظهار کرد: دو نوع بازار توزیعی و تولیدی وجود دارد که متاسفانه این مشکلات تاثیرات منفی قابل توجهی بر صنعت و بازار داشته است؛ چرا که در حال حاضر تولیدکنندگان با مشکلات متعددی مواجه هستند که تأثیرات منفی زیادی بر روی صنعت و بازار گذاشته است.

وی افرود: یکی از اصلی‌ترین مشکلات، افزایش قیمت مواد اولیه است که به طور متوسط ۶۰ تا ۷۰ درصد افزایش یافته و این امر قدرت خرید مردم را کاهش داده است.

افول صنعت پلاستیک

اکبر مشهدی‌زاده در ادامه به معضل قطعی مکرر برق اشاره کرد و گفت: قطعی‌های مکرر برق که اغلب ۲ روز در هفته شده است و از ساعت ۵ تا ۱۰ شب در برخی مناطق اتفاق میفتد، باعث اختلال در فرآیند تولید شده و تولیدکنندگان را به شدت تحت فشار قرار داده است. این در حالی است که پیش از این، قطعی برق دو روز در هفته بود، اما اکنون با اعمال یک نوع ارفاق، این قطعی به یک روز کامل (۲۴ ساعت) در هفته رسیده است و در سایر روزها نیز شاهد قطعی‌های حدوداً ۵ ساعته هستیم.

عدم رغبت سرمایه‌گذاران برای ورود به بخش تولید

رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان پلاستیک، نایلون و ملامین تهران اظهار کرد: در سال جاری، حدود ۵۷۰ پروانه تولیدی به دلیل کسادی بازار ابطال شد و هیچ واحد تولیدی جدیدی در حال تأسیس نیست که این مسئله نشان‌دهنده عدم رغبت سرمایه‌گذاران برای ورود به بخش تولید است.

وی در بخش دیگری از سخنانش افزود: کیفیت مواد اولیه مورد استفاده در تولید، به ویژه در صنایع خودروسازی و لوازم خانگی، به طور کلی در سطح استاندارد قرار دارد.

انتقاد از وعده‌های بی‌عمل دولت و خسارت ۲۰ میلیاردی قطعی برق

مشهدی‌زاده ضمن انتقاد از عملکرد دولت در قبال مشکلات صنعت پلاستیک، اظهار کرد: تولیدکنندگان انتظار دارند که دولت اقداماتی برای بهبود شرایط انجام دهد، اما به نظر می‌رسد که تنها وعده‌هایی داده می‌شود و هیچ اقدام عملی صورت نمی‌گیرد. قطعی برق به شدت بر روی سوددهی واحدهای تولیدی تأثیر گذاشته است و به گفته یکی از مدیران اقتصادی، این مشکل می‌تواند به صنعت حدود ۲۰ میلیارد تومانی خسارت بزند؛ به گونه‌ای که اگر تولیدکنندگان با چالش قطعی برق، مواجه نبودند می‌توانست ورق برگردد و به سود آنها تمام می‌شود اما با این وضعیت رغبتی برای تولید وجود ندارد.

رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان پلاستیک، نایلون و ملامین تهران ضمن انتقاد از وضعیت موجود، آینده مطلوبی را برای صنعت پیش‌بینی نکرد و گفت: با توجه به استمرار این وضعیت، نمی‌توان آینده خوبی برای صنعت پلاستیک متصور شد، با وجود این چالش‌ها، برخی از تولیدکنندگان به خاطر عشق به کار و سابقه طولانی در این صنعت، همچنان به فعالیت خود ادامه می‌دهند.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=8019

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.