• امروز : یکشنبه, ۳۱ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Sunday - 20 April - 2025
کل اخبار 1788اخبار امروز : 6

اطلاعیه ها

همگی بیکار نشسته ایم، ببینیم نتایج مذاکرات چه می شود!/ خریدِ فاکتورباز دستپختِ اقتصادیِ سیاست نوسانات ارز به قیمتِ از بین رفتن امنیت شهروندان/ مردم تا مجبور نشوند از تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی استفاده نمی کنند ACTIVE یا NOT ACTIVE مساله این است!/ سهمِ بازار عکاسی و فیلمبرداری از کالای قاچاق؛ ۵۰ درصد ما سوپرمارکت داران، بزرگ شدن فرزندان خود را نمی بینیم/ داغِ زخمِ تیشه فروشگاه های زنجیره ای بر ریشه های شهر تاثیر منفی ۴۵درصدی نوسانات ارزی بر کار خیاطانِ شهر/ خرید و فروش به نتایج مذاکرات موکول شده سنت دیرینه و میراثی ماندگار که در حال فروپاشی ست/ قیمت تمام شده محصولات سنتی، قابل رقابت با تولیدات صنعتی و زیرپله ای نیست به منظور استفاده از ظرفیت های موجود در صنعت پوشاک وهم افزایی موثر در راستای تحققِ شعار سال با پیگیری های رئیس اتاق اصناف تهران همکاری های مشترک صنوف با ازبکستان رقم می خورد/ رایزنی با نمایندگان سایر سفارتخانه ها در دستورِ کار تجمع حماسی اصناف، کسبه و بازاریان تهران در حمایت از مردم مظلوم غزه مذاکرات تاثیر گذاشت/ بازار یکباره کاهشی شد/ نسبت به بازار جهانی حباب نداریم و مردم می توانند مبادلات خود را به راحتی انجام دهند اولین جلسه هم اندیشی و همفکری/ بررسی عملکرد کارگروه های اصناف و بازار در سال ۱۴۰۳ و برنامه‌های پیش رو در ۱۴۰۴ وقتی یک سرویس چُدن با حقوق یک ماه برابری می کند/ کجای دنیا چنین تورمی را سراغ دارید؟ کاهش قدرت خرید مردم بزرگ‌ترین دغدغه صنف نوشت‌افزار/ سامانه‌ها نتیجه‌ای جز افزایش هزینه تولید ندارند بازار شکر کماکان ملتهب/ افزایش قیمت چای و وفور حبوبات در بازار سیاست‌های اقتصادی و ارزی اصلاح شود چرا نحوه تأمین مالی فروشگاه‌های بزرگ بررسی نمی‌شود؟

16
رئیس اتحادیه صنف سمساران و امانت‌فروشان تهران:

آینه تمام‌نمای مرگ تدریجی ذوق و شور زندگی در ویترین سمساری‌ها/ مردم به دلیل فقر وسایل زندگی خود را می‌فروشند

  • کد خبر : 2618
  • ۲۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۵
آینه تمام‌نمای مرگ تدریجی ذوق و شور زندگی در ویترین سمساری‌ها/ مردم به دلیل فقر وسایل زندگی خود را می‌فروشند
داود عبداللهی فر، رئیس اتحادیه صنف سمساران و امانت‌فروشان تهران از اوضاع بد و بازار کساد صنف خود گفته و وضعیت نگران کننده اقتصادی که بر کسب و کار این صنف تاثیر گذاشته است؛ تاثیری که که می‌تواند آینه‌ای از معیشت خانوارهای ایرانی باشد و تصویری غم‌انگیز از ذوق و شوق زندگی که به مدد تورم و گرانی، رنگ باخته است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران؛ در حال حاضر که شهروندان حتی غذا را هم در شبکه های مجازی به فروش رسانده و برخی کالاهای مورد نیازِ خود را با مواد غذایی و حتی یک وعده غذای گرم معاوضه می‌کنند(آنچه در پلتفرم دیوار در ماه‌های اخیر توجه کاربران شبکه‌های اجتماعی را به خود جلب کرد)، طبیعی‌ست که نداشتن پول برای گذران زندگی روزمره، آن‌ها را وادار به فروش لوازم و وسایل خانه کند؛ کاری که در گذشته بیشتر از طریق فروش این لوازم و وسایل خانه به سمساری‌ها صورت می‌گرفت و البته به منظور نو کردن لوازم خانه و تغییر دکوراسیون و به روز کردن ابزار و وسایل زندگی و نه فروش برای تامین خرج خانواده!

داود عبداللهی فر، رئیس اتحادیه صنف سمساران و امانت‌فروشان در گفت وگو با پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران، از اوضاع بد و بازار کساد صنف خود گفته و وضعیت نگران کننده اقتصادی که بر کسب و کار این صنف تاثیر گذاشته است؛ تاثیری که که می‌تواند آینه‌ای از معیشت رو به اضمحلال خانوارهای ایرانی باشد و تصویری غم‌انگیز از ذوق و شوق زندگی که به مدد تورم و گرانی، رنگ باخته.

تورم و رکود کسب

رئیس اتحادیه صنف سمساران و امانت‌فروشان تهران، معتقد است که «گرانی روی کالاهای ما هم تاثیر گذاشته یعنی اگر کالاهای آکبند و نو گران شوند، طبیعی است که کالاهای ما هم گران می شوند.»

داود عبداللهی فر با اشاره به اینکه بنیه مالی مردم هم ضعیف شده و قدرت خرید پایین آمده، تورم و در عین حال رکود کسب و کار را مدنظر قرار داده و گفته: مردم خیلی کم استقبال می‌کنند و همکاران من صبح تا شب در محل کار خود می‌نشینند و بازارشان کساد است.

عبداللهی فر، به شبکه‌های مجازی اشاره کرده که دست همکاران او را کوتاه کرده‌اند. او توضیح داده که «مردم خودشان اقدام به فروش کالاهای خودشان به‌صورت شخصی در فضای مجازی می‌کنند و اتفاقا بازارش هم خیلی داغ است.»

سال‌ها درگیر قسط شدن

بحث بضاعت مردم و وضعیت بد معیشتی آن ها پیش کشیده می‌شود. به گفته رئیس اتحادیه صنف سمساران و امانت‌فروشان تهران برخی که توان مالی کمی بهتری دارند، با تبلیغاتی که شهر لوازم خانگی در فروشگاه‎های بزرگ دارند به سمت آن‌ها می‌روند تا به صورت قسطی کالاهای مورد نیاز خود را تامین کنند.

عبداللهی فر به تاثیر این فروشگاه‌های بزرگ بر صنوف دیگر هم اشاره کرده و گفته که بر کار آن‌ها هم خیلی تاثیرگذار بوده. او توضیح می‎دهد: یک زمانی مردم می‌آمدند و خرید می‌کردند و حالا می‌بینند که می‌توانند کالای نو را شصت ماهه خرید کنند و خب ترجیح می‌دهند آن کالای نو را هرچند با قیمت بیشتر به‌ دلیل قسطی بودن و بی در نظر گرفتن کیفیت آن، خریداری و خودشان را درگیر پنج شش سال قسط ‌کنند و البته این می تواند برایشان به مراتب سهل‌تر و شاید مقرون به صرفه‌تر باشد.

البته او برای مقرون به صرفه، لفظ «شاید» را استفاده می‌کند به این دلیل که جزئیات کشیدن روی قیمت کالا را با جزئیات نمی‌داند؛ اما مشخص است که این‌ها خیلی از مردم را به سمت خود جذب کرده‌اند.

مردم به‌خاطر فقر، وسایل خود را می‌فروشند

در این گفت وگو با رئیس اتحادیه صنف سمساران و امانت‌فروشان تهران این اتفاق مطرح می‌شود که مردم به‌ خاطر فقر و نداشتن پول به سمساری‌ها رفته و وسایل خود را بفروشند. عبداللهی فرد، توضیح داده: زمانی بود که خیلی از مردم می‌توانستند اسباب و اثاثه خود را تبدیل به احسن کنند و تغییراتی در خانه‌هایشان ایجاد کنند؛ اما الان به این دلیل که نمی‎توانند مابه التفاوت آن را پرداخت کنند، این کار برایشان سخت است؛ لذا سعی می‌کنند این کار را نکرده و حتی‌الامکان از کالای خود استفاده تا زمانی‌که واقعا فرسوده شده و دیگر قابل استفاده نباشد.

رئیس اتحادیه صنف سمساران و امانت‌فروشان تهران؛ اما توضیح می‎دهد که «الان شرایط فرق کرده و این‌قدر تفاوت قیمت میان کالای نو و دست دوم داریم که مردم قادر نیستند همین تغییرات را هم در منازل خود به وجود بیاورند!»

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=2618
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع ‎رسانی اتاق اصناف تهران
  • 438 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.