• امروز : سه شنبه, ۳۰ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 20 May - 2025
کل اخبار 1856اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

قطعیِ سامانه ایرانیان اصناف، هزینه های سرباری برای واحدهای صنفیِ پایتخت تراشید/ عدم تمدیدِ جواز یعنی اجازه بهره برداریِ سوخت نداشته و باید با قیمت آزاد تهیه کنی برخی مالکین هیچ گونه برگه یا سندی مبنی بر پرداخت در اختیار مستاجرین قرار نمی دهند/۹۰ درصد واحدهای خشکبار بازار به صورت مالک و مستاجر سرقفلی اداره می شوند شرط متاهل بودن برای کار؛ شرط کار برای تاهل!/ جلسه ای ۳۷۰ هزار تومان خیلی رقم بالایی ست؟/ موازی کاری بنگاه های دولتی ادامه دارد و طرح اصلاحیِ اتحادیه روی میز است همایشِ«تاثیر دیجیتال مارکتینگ در تحول کسب و کار»/ اسفندیار: همسو با تغییرات روز دنیا و در راستای بهبود فضای کسب و کار و ارتقاء واحدهای صنفی خود گام برمی داریم برنج پاکستانی در کیسه های طارم و هاشمی!/ کالای وارداتیِ صددرصد رانتی با ارز ترجیحی/ فوریتِ تک نرخی شدن کالا، برداشتن محدودیت واردات و رفع انحصار آن فلافلی های فوق لیسانسه و مردمی که وسعشان فقط به غذاهای ضعیف می رسد/ چه کسی مسئول قربانیانِ صدور جوازهای سامانه نوین اصناف است؟ خیزِ بلند صنف خرازی در توسعه کسب و کار با بهره گیری از هوش مصنوعی/ تجهیز اعضاء به ابزارهای نوین تخصیص ارز به شرکت های محدود یعنی غلبه رانت و انحصارگرایی بر رقابت سالم، اشتغال و کارآفرینی روند کاهشی قیمت حبوبات در بازار/ قیمت لوبیا چیتی به ۲۴۵ هزارتومان رسید مهلت استرداد اظهارنامه مالیات بر ارزش افزوده تمدید شد قدرت صنوف می‎تواند اقتصاد را راهبری و هدایت کند/ لازم است مسیر اقتصادی کشور از طریق اصناف و بخش خصوصی دنبال شود طرح‌های حمایتی، پیوند مردم با کتابفروشی‌ها را تقویت می‌کند

28
سعید موتمنی، رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو تهران:

آوازه آزادسازی واردات خودرو عامل رکود بازار خودرو/ بازار خودرو منتظر انتشار آیین نامه واردات است

  • کد خبر : 166
  • ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ - ۶:۰۱
آوازه آزادسازی واردات خودرو عامل رکود بازار خودرو/ بازار خودرو منتظر انتشار آیین نامه واردات است
رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو تهران گفت: در سال ۱۴۰۲ فقط یک ماه شاهد رونق در بازار خودرو بودیم و بعد از آن با رکود شدید روبه رو شدیم که آزاد سازی واردات خودرو یکی از عوامل این رکود بوده است.

سعید موتمنی، رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو تهران در گفت وگو با پایگاه خبری اتاق اصناف تهران درباره وضعیت کسب و کار این صنف گفت: در سال ۱۴۰۲ فقط یک ماه اول سال بازار خرید و فروش خودرو داغ بود، ولی از اردیبهشت به بعد این بازار در رکود به سر می برد و میزان معاملات خودرو در حد صفر است.

وی در دلایل رکود حاکم بر بازار تصریح کرد: این رکود دلایل مختلفی دارد که یکی از آنها به آزاد شدن واردات خودرو مربوط می شود. مثبت شدن مذاکرات و آزاد شدن واردات خودروهای نو و کارکرده به رکود موجود در بازار دامن زده است. خریداران خودرو منتظر هستند که آیا واردات به کشور انجام می شود یا نه. به همین دلیل کسی فعلا برای خرید یا تعویض خودروی خود به نمایشگاه های خودرو مراجعه نمی کند.

موتمنی درباره جزییات واردات خودرو توضیح داد: وزارت صمت و وزارت بازرگانی تا کنون جزییات آیین نامه واردات خودرو را منتشر نکرده اند. هنوز اطلاعات کامل و درستی درباره اینکه چه شرکت هایی مجاز به واردات هستند، یا اینکه آیا افراد حقیقی هم مجاز به واردات خودرو هستند یا خیر؟ اینکه از چه کشورهایی خودرو وارد می شود، در دست نیست. تاکنون فقط قانون گذاران برای تنظیم بازار خودرو داخل کشور قانون آزاد سازی واردات را تصویب کرده اند. انجام کار و مشخص کردن جزییات به دولت و وزارت صمت مربوط می شود. فعلا بازار خودرو کشور منتظر انتشار آیین نامه واردات است.

کاهش درآمد نمایشگاه‎داران با حذف سهمیه خودرو

موتمنی سپس به بیان مشکلات صنف خود پرداخت و گفت: با مشکلات فراوانی مواجه هستیم. یکی از این مشکلات مالیات است. با توجه به اینکه نمایشگاه های خودرو سهمیه خودرو ندارند از سال ۹۶ که واردات خودرو ممنوع شده، نزدیک به ۵۰ درصد درآمد ما کاهش یافته است. از سال ۹۷ که تولیدات خودرو در داخل کم شده سرمایه گذاران خودرو بعد از تحویل گرفتن خودرو خودشان اقدام به فروش می کنند.

وی افزود: قبل از ممنوعیت واردات خودروهای خارجی، خودرو به سرمایه تبدیل نشده بود. اتومبیل های نو و کارکرده توسط سرمایه گذار وارد کشور می شد و مردم برای خرید به نمایشگاه ها مراجعه می کردند.خرید و فروش انجام می شد و بازار رونق داشت. ولی نزدیک به سه سال است که بازار خودرو از رمق افتاده و معامله زیادی صورت نمی گیرد.

محاسبه ۸/۲درصد مالیات ارزش افزوده برای هر خودرو

رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران و فروشندگان خودرو تهران در پایان تاکید کرد: متاسفانه در حال حاضر خودرو به کالایی سرمایه ای تبدیل شده است. مثلا یک خودرو ۵۰۰ میلیون تومانی با ۲ یا ۳ میلیون تومان سود به مصرف کننده عرضه می شود؛ ولی سازمان مالیات کشور برای هر خودرو ۸/۲درصد و مالیات ارزش افزوده محاسبه می شود.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=166
  • نویسنده : مولائی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه خبری اتاق اصناف تهران
  • 586 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.