• امروز : دوشنبه, ۲۶ شهریور , ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 16 September - 2024
کل اخبار 1199اخبار امروز : 4

اطلاعیه ها

گرامیداشتِ یک صنف چندهزارساله با بالاترین میزان اشتغال زایی/ همایش روز ملی کفش و چرم، مامنی برای وحدت رویه بود چالشِ جدیِ ارزش افزوده و نارضایتی ۸۰ درصدی بنکداران مواد غذایی مردم نوشت افزار را «دانه ای» می خرند/۱۵ شهریور تا ۱۵ مهر، پیک کاری این صنف است نه نمایشگاه ها! نانوایان شهر ناراضی اند/ تعیین نرخ با تاخیر چهارساله به هیچ وجه، پاسخگوی هزینه ها نیست/ دولت مشکل نان را ریشه ای حل کند افزایش بی سابقه اونس جهانی طلا/ بالا رفتن قیمت ها در بازار داخلی برخی ادارات مالیاتی خلاف بخشنامه دولت عمل کردند/ وعده بخشودگی جرایم مالیاتی چه شد؟ از تمهیدات لازم برای قطع گاز تا رسیدگی به اتباع و تلاش برای ساخت شهرک چاپ برای اعضایی که هنوز مجوز کسب دریافت نکرده اند، امکان هیچگونه پیگیری وجود ندارد کمبود شکر معضل جدیدِ سوپرمارکت داران تهران/ هم شکر را با قیمت بالا تهیه کرده و هم مشمول جریمه بازرسان می شوند! جشنواره ضرباهنگ چاپ نماد تبلور وحدت ملی است/ افتخار می کنم که خادم چنین صنفی هستم در برگزاری جشنواره ها حامی صنوف هستیم/ امیدواریم جشنواره ملی ضرباهنگ چاپ برای همه صنوف تکرار شود استقبال گسترده از چهارمین جشنواره ملی ضرباهنگ چاپ روپوش مدارس در دستانِ مافیای تهران فروش با تهدیدِ خارج شدن از گارانتی/ در ایران خودرو چه خبر است؟ هشدار جدی در مورد کالاهای تقلبی و غیر استاندارد؛ خطرِ مرگ مشاورین املاکی که معاملات خود را در سامانه کاتب ثبت نکنند، متخلف شناخته می شوند زخم خورده سراهای ایرانی و نمایشگاه ها نمایشگاه بین المللی صنعت ساختمان برگزار شد هفتمین جلسه کارگروه تخصصیِ طلا و جواهر برای نخستین بار در تاریخِ اصناف و بازار، ضرایب مالیاتی کاهش یافت ۳۵۰ هزار نفر از اصناف محل مصرف مالیات خود را تعیین کردند  حضور بخش خصوصی می‌تواند بهره‌وری بارفروشان را افزایش دهد/ از به روزرسانی فرآیند‌های کسب و کار استقبال می‌کنیم رکود مرگبار بازار خودرو/ پیش‌فروش خودرو کلاهبرداری است مهلت بخشودگی جرایم مالیاتی تمدید شد

10
 رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی تهران:

آرد بی‎کیفیت در نانوایی‎ها/ تولیدکننده نباید نول‎کشی کند!

  • کد خبر : 3847
  • ۰۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۹
آرد بی‎کیفیت در نانوایی‎ها/ تولیدکننده نباید نول‎کشی کند!
محمد سلیمانی، رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی تهران اظهار داشت: در مورد تامین گندم مشکلی نداریم؛ اما مشکل در تولید آرد وجود دارد. در حال حاضر برای برخی نانوایان پیش آمده است که آرد ۱۲ درصد را تحویل گرفته ولی به گونه ای بوده که اصلا قابلیت پخت نان را ندارد. حتما یک خط تولید دیگری نیز در کنار این آرد وجود دارد که کیفیت آرد را به شدت کاهش می دهد.

آرد کامل به دلیل حفظ اجزای اصلی دانه گندم، مغذی‌تر و سالم ‌تر از آرد سفید است اما متاسفانه با بررسی صحبت‎ها و مصاحبه های روسای اتحادیه انواع نان ها در کشور می توان به جرات گفت که از آرد مغذی و کامل خیلی کم در نانوایی ها استفاده می شود. آرد کامل هم در تهیه نان با کیفیت اثر گذار است و هم از نظر سلامتی برای خانواده ها دارای اهمیت است.

دغدغه مربوط به تولید آرد کامل

رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی تهران در بررسی عوامل موثر بر کیفیت آرد نان و همچنین دغدغه‎های مربوط به تهیه آرد گفت: در مورد تامین گندم مشکلی نداریم اما مشکل در تولید آرد وجود دارد. زمانی ما می توانیم آراد کاملی داشته باشیم که در آن آرد، جوانه گندم باقی بماند و همچنین از گندم نول کشی نشود. در کارخانه های قدیم آرد خط تولید به این صورت بود که فقط گندم را درون دستگاه ها می ریختند و از طرف مقابل آن آرد به دست می آورند. در کارخانه های قدیم دیگر به این صورت نبود که آرد را با دسته بندی تولید کند و به فرض آرد ۱۵ درصد، ۱۸ درصد یا ۲۱ درصد را داشته باشد.

وی افزود: چرخه تولید باید در یک آسیابی باشد که نتوان از آن نول کشی جوانه گندم انجام شود و در این شرایط ما قادر خواهیم بود آرد کاملی را به چرخه تولید نان برسانیم. اما اگر قرار باشد در همان خط تولید آرد ۱۵ درصد، ۱۸ درصد یا ۲۱ درصد هم تولید شود، این شرایط فضا را برای ایجاد یک فساد در چرخه تولید آماده خواهد کرد.

رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی تهران خاطرنشان کرد: فرض کنید شخصی می‎گوید برای من آرد ۱۲ درصد می آید اما این آرد ۱۲ درصد واقعی نیست. به این دلیل که جوانه از آن آرد گرفته شده است و یا نول کشی در آن انجام شده است و از طرفی به خریدار می گویند که آرد ۱۲ درصد است.

قیمت آرد کامل برای تولیدکنندگان

سلیمانی در ادامه عنوان کرد: همان طور که در مورد نانوا گفته می شود که باید یک نرخی برای نان مشخص شود که صرفه اقتصادی برای آن داشته باشد، در مورد تولید کننده آرد هم همین موضوع وجود دارد. برای تولیدکننده آرد نیز باید یک قیمتی داده شود که در یک خط جدایی از تولید آرد همیشگی، مختص تولید آرد کامل باشد. در این شرایط دیگر تولیدکننده از خط تولید آرد کامل، جوانه گندم را حذف نکرده و همچنین نول کشی نیز انجام نمی دهد؛ اما این آرد را با قیمت بالاتری به دست خریدار می رساند. این خط تولید درست مثل خط تولید آرد در گذشته باید باشد که آرد از یک سمت به سمت آسیاب ریخته شده و از طرفی دیگر آرد حاصل از آن را استخراج کنند.

آرد بی‎کیفیت در نانوایی‎ها

رئیس اتحادیه صنف نانوایان سنگکی اظهار داشت: در حال حاضر برای برخی نانوایان پیش آمده است که آرد ۱۲ درصد را تحویل گرفته اند و آرد به گونه ای است که اصلا قابلیت پخت نان را ندارد. نانوا مجبور می شود که از یک کارخانه دیگری آرد گرفته و با استفاده از مخلوط آن با آرد قبلی، نان بهتری را پخت کرده و به دست مردم برساند. مشکل آن آرد ۱۲ درصدی که به دست نانوایان می دهند این است که حتما یک خط تولید دیگری نیز در کنار این آرد وجود دارد که کیفیت آرد را به شدت کاهش می دهد.

سلیمانی در پایان گفت: تاکید می کنم باید چرخه تولید آرد و نان به سمت آزاد سازی حرکت کند که هم ایجاد یک رقابت سالم را داشته باشیم و هم مردم بتوانند نان با کیفیت تری را خریداری کنند.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=3847

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.