• امروز : یکشنبه, ۱۸ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 8 December - 2024
کل اخبار 1465اخبار امروز : 3

اطلاعیه ها

سرمایه گذاری بازار جهانی با حضور نماینده چین در اتاق اصناف تهران/ محمد ولدخانی؛ پیش قدم در جذب سرمایه گذار خارجی پلاسکوی دوم بیخ گوش سرای دستمالچی/ جان ۵۰۰۰ نفر در خطر است/ این ساختمان تاب مقاومتِ حفاری های غیرقانونی و توسعه طلبی سودجویانه شما را ندارد! بازارِ سرد شوفاژ در روزهای راکد مسکن ثبات قیمت ها به کمتر از ۱۰ روز رسیده/ مردم دست خالی از مغازه ها بیرون می آیند/ هنوز کالا را وارد بازار نکرده متضرر می شویم شرکت در نماز جمعه و برگزاری میز خدمت توسط رئیس اتاق اصناف تهران جولانِ ۱۸هزار بدون مجوزِ مجازی و تورم کمرشکن برای واحدهایِ صنفی مجاز و قانونی چشم انداز روشنی برای بازارِ شب یلدا نداریم/ در سخت ترین شرایط و گران ترین قیمت ها کنار مردم می مانیم جلوی خروج غیر قانونی سیب زمینی از کشور را بگیرید/ جهاد کشاورزی دوراندیشی نکرد و مقطعی تصمیم گرفت/ احتمال حادشدن شرایط سیب زمینی وجود دارد وارداتِ گسترده گل و اشباع بازار در شب یلدا، روز مادر و روز پدر صادرات غیرقراردادی و واسطه‎ای بلای جان سیب‎زمینی/جهش ۴۳ درصدی قیمت سیب‌زمینی در یک روز! بازار التهاب تقاضا نداشت/ اظهار امیدواری نسبت به ثبات در بازار فعالیت دلالان در بازار موتورسیکلت، قیمت ها را افزایش داده/ بیشترین تراکم واحدهای صنفی در خیابان های هلال احمر و ۱۷ شهریور است

16
غلامحسن شیرازی، رئیس اتحادیه فروشندگان دل و جگر و قلوه تهران:

کشتار نیست؛ جگر کمیاب است/ ضرورت واردات گوسفند زنده

  • کد خبر : 978
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۹
کشتار نیست؛ جگر کمیاب است/ ضرورت واردات گوسفند زنده
رئیس اتحادیه فروشندگان دل و جگر و قلوه تهران در خصوص وضعیت بازار جگر گفت: وضعیت اصلا مناسب نیست. کشتار نیست و جگر کمیاب است و ما نمی‌توانیم به تقاضا پاسخ دهیم.

غلامحسن شیرازی، رئیس اتحادیه فروشندگان دل و جگر و قلوه تهران در مورد میزان تقاضا برای مصرف جگر بیان کرد:  تقاضا بالاست و عرضه بسیار کم به طوری که فقط می‌توانیم ۱۰ درصد از حجم تقاضا را پاسخ دهیم و ۹۰ درصد دیگر بی‌پاسخ می‌ماند.

شیرازی در مورد علت افزایش قیمت جگر گفت: قیمت‌گذاری دست ما نیست اما زمانی که کمبود هست مسلم است که قیمت‌ها بالا می‌رود.

رئیس اتحادیه فروشندگان دل و جگر و قلوه تهران به نقش قصابی‌ها در گرانی قیمت جگر نیز اشاره و بیان کرد: جگر باید مستقیم به جگرکی‌ها داده شود و نباید اصلا به قصابی‌ها داده شود چون قصابی‌ها جگر را به قیمت گزاف به مردم عرضه می‌کنند.

شیرازی در مورد قیمت هر سیخ جگر کبابی هم گفت: در تهران قیمت هر سیخ جگر بین ۲۰ هزار تا ۳۰ هزار تومان است که علت این تفاوت، به وزن جگری که به سیخ کشیده می‌شود بستگی دارد، به طوری که برخی‌ها ۲۵ گرم و برخی دیگر برای جلب نظر مشتری ۳۰ گرم جگر به سیخ می‌کشند و آن را گران‌تر می‌فروشند.

رئیس اتحادیه فروشندگان دل و جگر و قلوه تهران در خصوص راهکار کنترل قیمت جگر بیان کرد: در حال حاضر، واردات گوشت انجام می‌شود در حالی که بهتر است به روال ایام قدیم، گوسفند زنده وارد کشور شود و اینجا کشتار شود در این صورت هم  گوشت و هم آلایشات دامی فراوان می‌شود و به این ترتیب قیمت‌ها در این بخش هم پایین می‌آید.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=978

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.