• امروز : جمعه, ۲۰ تیر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Friday - 11 July - 2025
کل اخبار 1966اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

نماینده های مجلس از رئیس اتاق اصناف و روسای اتحادیه های تهران تقدیر کردند/ دفاع مقدس اصناف نویدبخش همکاری های سازنده مجلس و اتاق پدافند غیر عامل انباردارهای تهران فعال شد؛ تامین امنیت و حراست از سرمایه ملی/ رونما از بسیج اصناف، نیروی انتظامی و همکاران صنفی خود قدردانی کرد انتقال تاریخ مراسم‌ها و بازپرداخت وجوه دریافتی/ تالارها با تمام توان در کنار مردم هستند ضرورت مساعدت از کتابفروشان در قالب بسته حمایتی/ مکاتبه اتحادیه با وزارت فرهنگ و معاونت امور فرهنگی چراغ روشن هر واحد صنفی نقطه امید و امنیتی در دل مردم کاشت/ حمیدرضا رستگار: بخش قابل توجهی از آرامش امروز مرهون قدرت اصناف است تخفیف‌ها و تمدیدهای مالیاتی تولیدکنندگان ابلاغ شد در شرایط التهاب بازار مردم باید از انجام معاملات خودداری کنند/ پلتفرم‌های طلا زیرمجموعه نظارتی اتحادیه محسوب نمی‌شوند هر ۱۰ روز یک یا دو چاپخانه اعلام ورشکستگی می کند/ صنفی با دوره های کمون بالا و اثرات نامطلوب بر ریه، پوست، اعصاب و چشم با خروج اتباع افغانستانی بازار کیف دوباره به دوران گذشته خود بازخواهد گشت افزایش ۱۵ درصدی قیمت‎ها بازار خودرو را تکان نداد

18
جبار ایلکا، رئیس اتحادیه صنف چادردوزان و برزنت‌فروشان:

کسب درآمد از راه مالیات به بهای نابودی اصناف!

  • کد خبر : 4475
  • ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۸
کسب درآمد از راه مالیات به بهای نابودی اصناف!
به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران، مالیات، این روزها نقل محافل صنفی‌ست؛ همه از دشواری‌های پرداخت و چندبرابرشدن آن می‌گویند که پابه‌پای رکود اقتصادی و تورم بازار، واحدهای صنفی را مستاصل کرده و به مرز تعطیلی کشانده است.

اتحادیه صنف چادردوزان و برزنت‌فروشان هم از این قاعده مستثنی نیست. جبار ایلکا، رئیس اتحادیه این صنف می‌گوید که همکارانش تحت فشار قرارگرفته ‌و مالیات به‌ مساله آزاردهنده‌ای برای آن‌ها بدل شده است.

به اعتقاد رئیس اتحادیه صنف چادردوزان و برزنت‌فروشان، اینکه مالیات برای واحدهای صنفی از ۵ میلیون به ۵۰ میلیون برسد؛ ۲ میلیون بشود ۲۷ میلیون، شوخی نیست و زمانی‌که واحد صنفی هم اعتراض می‌کند، حدود دو میلیون به او تخفیف داده و ۲۵ میلیون تومان از او می‌گیرند!

جبار ایلکا با بیان این‌که این بالابردن رقم مالیاتی هم باید حساب و کتاب داشته باشد، به عدم توجه مسئولان ذی‌ربط به اعتراض صنوف هم اشاره کرده و می‌گوید که کارشناسان و کارمندان مالیاتی کار خودشان را می‌کنند و حتی در نحوه برخورد و مواجه با روسای اتحادیه، آداب را هم رعایت نکرده و به اصطلاح، تره هم برای آن‌ها خرد نمی‌کنند!

با توجه به آن‌چه رئیس اتحادیه صنف چادردوزان و برزنت‌فروشان، می‌گوید، این نحوه کسب درآمد از راه مالیات، به بهای نابودی اصناف تمام شده و آن‌ها را به‌سمت تعطیلی واحدها کشانده.

او همچنین به رکود اقتصادی و کساد ناشی از آن در بازار اشاره می‌کند؛ بالارفتن قیمت‌ها و از آن‌سو عدم توانایی مشتری برای خرید را اضافه کنید. ایلکا می‌گوید: زمانی شهروندان چادر مسافرتی و برزنت را ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان می‌خریدند و همان چادر را الان باید ۲میلیون تومان بخرند و البته بستگی به جنس چادر دارد اما در کل، قیمت‌ها به طرزی نجومی بالا رفته‌اند.

رئیس اتحادیه صنف چادردوزان و برزنت‌فروشان، توضیح می‌دهد که با حقوق ۱۰ تا ۱۲ میلیونی دیگر پولی برای خرید چادر مسافرتی باقی نمی‌ماند و در حال حاضر افرادی که نیاز فوری و کاری دارند، خرید می‌کنند هرچند که اکثر راننده‌کامیون‌ها هم هرچهار یا پنج سال یکبار و زمانی که چادر کاملا مستعمل و غیرقابل استفاده شود، خرید می‌کنند.

 

 

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=4475
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران
  • 444 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.