• امروز : چهارشنبه, ۷ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Wednesday - 27 November - 2024
کل اخبار 1432اخبار امروز : 1

اطلاعیه ها

تکریمِ جایگاه آنان که عمری کام مردم شهر را شیرین کرده اند آجر کردن نان کتابفروش های شهر با آزادی عمل بساط گسترها جلوی صادرات بی رویه سیب زمینی را بگیرید/ پیش بینی کاهش قیمت گوجه فرنگی تا زیر ۲۰ هزار تومان/ افزایش تولید سیب و پرتقال با ۱۰ متر جا چندین جواز می گیرند تا در انتخابات شرکت کنند/ ما منافع صنف را بر خود ارحج می دانیم اصناف عامل آلودگی تهران نیستند/ توقف مازوت‌سوزی در نیروگاه‌ها، آلودگی را کاهش نمی‌دهد/ با تکرار خاموشی، فعالیت اصناف با مشکلات بسیاری روبرو خواهد شد همکاری سازمان امور مالیاتی با اتحادیه عطار و سقط فروشان جایِ قهوه در قهوه خانه است/ کافه عربی یکی از واحدهایِ صنفی ماست اتفاقات بزرگ در اقتصادِ اصناف کشور با کمک بانوان/ اتحادیه خرازی اولین «کانون بانوان صاحب جوازِ کسب» را افتتاح کرد مالکان، پیچِ سرقفلی را فشرده و صاحبان کسب و کار را به ستوه آورده اند/ شهرداری محل کسب این افراد را با بلوک سیمانی مسدود کرده دریافت مالیات بر ارزش افزوده جدید از واردات لغو شد ضرورت همکاری اعضای صنف برای پیشبرد کارها/ نیازمند برنامه‌ریزی برای تشکیل تعاونی هستیم محدودیت عرضه روغن و حذف تخفیفات چالش‎های بازار روغن  فروشندگان و خریداران منتظرند/ افزایش عرضه راهکاری برای کاهش قیمت خودرو گوشی‌های آیفون مسافری با پرداخت هزینه رجیستری قانونی خواهند شد

35
جبار ایلکا، رئیس اتحادیه چادردوزان و برزنت فروشان:

کسادی بازار صنف چادردوزان و برزنت فروشان / نظارتی بر قیمت مواد اولیه نیست

  • کد خبر : 884
  • ۰۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۳
کسادی بازار صنف چادردوزان و برزنت فروشان / نظارتی بر قیمت مواد اولیه نیست
ایلکا در تشریح وضعیت بازار چادردوزان و برزنت فروشان در نیمه اول سال 1402، تصریح کرد این موقعیت نشان از رکود و کسادی در بازار چادر و برزنت حکایت دارد.

 

 

ایلکا در تشریح وضعیت بازار چادردوزان و برزنت فروشان در نیمه اول سال ۱۴۰۲، تصریح کرد این موقعیت نشان از رکود و کسادی در بازار چادر و برزنت حکایت دارد.

جبار ایلکا، رئیس اتحادیه  چادردوزان و برزنت فروشان در گفت و گو با پایگاه خبری اتفاق اصناف تهران، وضعیت بازار این صنف در نیمه ابتدایی سال ۱۴۰۲ را بسیار کساد توصیف کرد و گفت: وضعیت بازار از لحاظ تامین مواد اولیه و تقاضای خرید، به شدت بد و تاسف بار است. اجناس هر روز گران می شود و نظارتی بر کارخانه های تولید برزنت در بخش قیمت گذاری نیست.

ایلکا در ادامه گفت: از هفته گذشته تاکنون قیمت هر متر برزنت، ۱۰ هزار تومان افزایش یافته و بسیاری از هم صنفان ما که خرید قبلی از کارخانه داشتند، با تعدیل فاکتور مواجه شدند. در شرایطی که پنبه به عنوان مواد اولیه تولید برزنت عموما وارداتی است و با ارز نیمایی محاسبه می‌­شود و از سوی دیگر به این دلیل که نظارتی بر قیمت گذاری نیست، نمی توان انتظار بهتری از بازار و تبیین وضعیت قیمت‌ها داشت.

رئیس اتحادیه  چادردوزان و برزنت فروشان در ادامه بیان کرد: عمده مشتریان ما رانندگان ماشین‌­های سنگین هستند که از چادر برزنتی به عنوان حفاظ بارهای خود استفاده می‌­کنند. اما اکنون قیمت‌ها آنقدر بالا رفته که این قشر، قدرت خرید ندارند، بنابراین بسیاری از آنها، چادرهای قدیمی خود را برای وصله دوزی می آورند.

این فعال صنفی در پایان گفت: بهبود اوضاع بازار زمانی رخ می دهد که شاخص­‌های کلان اقتصادی کشور، اوضاع خوبی داشته باشند. نوسانات نرخ ارز کنترل شود و قدرت خرید به اقتصاد خانوارها بازگردد. به بیان دیگر، وضعیت بازار چادر و برزنت نیز تابعی از موقعیت کلی بازار است و هر زمان که دیگر بازارها وضعیتی رو به بهبود را تجربه کنند، موقعیت این بازار هم مناسب‌تر خواهد بود.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=884

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.