• امروز : سه شنبه, ۱۰ تیر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Tuesday - 1 July - 2025
کل اخبار 1949اخبار امروز : 0
5
رئیس اتحادیه صنف فروشندگان دستگاه های صوتی و تصویری، تلفن همراه و لوازم جانبی تهران:

کاهش ۵ تا ۱۰ درصدی قیمت گوشی در صورت ثبات کاهش قیمت ارز ناشی از مذاکرات

  • کد خبر : 8683
  • ۲۵ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۶
کاهش ۵ تا ۱۰ درصدی قیمت گوشی در صورت ثبات کاهش قیمت ارز ناشی از مذاکرات
محمدرضا رمضان، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان دستگاه‎های صوتی و تصویری، تلفن همراه و لوازم جانبی تهران گفت: مذاکرات تا حدود زیادی بر کاهش نرخ دلار و طلا موثر بوده و بدین خاطر شاهد نزول قیمت اجناس وارداتی و پرتقاضا مانند گوشی تلفن همراه و لوازم جانبی آن می‌باشیم.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان دستگاه های صوتی و تصویری، تلفن همراه و لوازم جانبی تهران با بیان مطلب فوق افزود: هرچند شاید این افت قیمت به اندازه ریزش قیمت ارز نباشد، اما در صورت ثبات نرخ دلار و طلا شاهد کاهش ۵ تا ۱۰ درصدی قیمت های کلیه اجناس و اقلام موصوف خواهیم بود.

رمضانی پیرامون تاثیر کاهش نرخ ارز ناشی از مذاکرات بر بازار تلفن همراه، گفت: با توجه به اخبار مربوط به فراهم شدن مقدمات مذاکره غیرمستقیم جمهوری اسلامی ایران با دولت کشور ایالات متحده آمریکا ،چند روز پیش از شروع اولین دور مذاکرات در کشور عمان، نرخ دلار، طلا و سایر مسکوکات کاهش یافته و به تبع آن نرخ اجناس بویژه کالاهای وارداتی را تحت تاثیر قرار داده و ریزشی و با کاهش قیمت همراه گردید.

وی، ادامه داد: در واقع تمامی اجناس و کالاهایی که ساخته شده وارد کشور می‌شوند و یا مواد اولیه آنها وارداتی می‌باشد، مشمول این موضوع شده و همینطور که افزایش نرخ ارز و دلار باعث افزایش قیمت این اقلام می‌گردد، کاهش نرخ دلار و طلا و غیره نیز به همان نسبت نرخ اجناس وارداتی و یا کالاهایی که مواد اولیه آنها وابسته به دلار و ارز می‌باشد را تحت شعاع قرار می‌هد و کاهشی می‌گردد؛ هرچند این نوسانات همواره با توجه به اخباری که در سطح جامعه پخش می گردد لحظه ای و بر اساس هیجانات اتفاق می‌افتد.

بازار تحت تاثیر اخبار منفی و مثبت است

رمضان اظهار کرد: در واقع بازار تحت تاثیر اخبار منفی دچار شوک شده و قیمت ها افزایشی و در مقابل با اخبار مثبت، مبنتی بر صلح و سازش و مذاکره منجر به ریزش و کاهشی شدن قیمت کالا و حتی بعضا خدمات نیز می‌گردد، البته ما معتقدیم بازار بایستی همواره با ثبات باشد و به راحتی دچار نوسانات براساس اخبار و شایعات نگردد و به این قایل هستیم که ثبات در بازار و قیمت اجناس برای تمام مردم اعم از واردکنندگان کالا و خدمات، مواد اولیه بهتر و کمک به آرامش جامعه می‌نماید و به برنامه ریزی کوتاه مدت و بلند مدت جهت افزایش بهره وری، ایجاد اشتغال پایدار و تامین نیاز مردم، خریداران و تولید کنندگان و واردکنندگان را درپی خواهد داشت و ثبات اقتصادی و بالندگی کشور را در پی خواهد داشت.

تاثیر مذاکرات بر نزولی شدن قیمت کالاها بویژه اجناس وارداتی و پرتقاضا

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان دستگاه های صوتی و تصویری، تلفن همراه و لوازم جانبی تهران گفت: بنابراین در حال حاضر انجام مذاکرات تا حدود زیادی بر کاهش نرخ دلار و سکه طلا موثر بوده و بدین خاطر شاهد نزول قیمت کالاها بویژه اجناسی که وارداتی و پرتقاضا می‌باشد، مانند گوشی تلفن همراه و لوازم جانبی آن می‌باشیم، هرچند شاید به اندازه افت ارزش ارز نباشد، اما اعتقاد داریم در صورت ثبات نرخ دلار و طلا شاهد کاهش ۵ تا ۱۰ درصدی قیمت های کلیه اجناس و اقلام موصوف خواهیم بود.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=8683

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.