• امروز : پنجشنبه, ۱۵ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 5 December - 2024
کل اخبار 1458اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

جولانِ ۱۸هزار بدون مجوزِ مجازی و تورم کمرشکن برای واحدهایِ صنفی مجاز و قانونی چشم انداز روشنی برای بازارِ شب یلدا نداریم/ در سخت ترین شرایط و گران ترین قیمت ها کنار مردم می مانیم جلوی خروج غیر قانونی سیب زمینی از کشور را بگیرید/ جهاد کشاورزی دوراندیشی نکرد و مقطعی تصمیم گرفت/ احتمال حادشدن شرایط سیب زمینی وجود دارد وارداتِ گسترده گل و اشباع بازار در شب یلدا، روز مادر و روز پدر فصل جدیدی از همکاری میان دو اتاق؛ تهران و ایران تاریخِ کهن و دفاع مقدسِ صنفی که کارش سرتاسر عبادت است/ مسئولان، خود را لای کاغذبازی ها و بوروکراسی اداری، پنهان نکنند/ واردات ما نباشد، کشاورزی و صنعت می خوابد و میلیون ها کارگر بیکار می شوند دولت و خانه ملت، ظرفیت های این هنر ۷ هزار ساله را ببینند/ حضور علمی و جذب دانشجو توسط اتحادیه طلا و جواهر تهران در نمایشگاه شیراز مسئول پیگیری دبیرخانه مشترک شورای روسای اتاق های اصناف استان تهران، منصوب شد رویایِ کله پاچه بر سفره های ایرانی/ برای اینکه این غذای ملی به خاطره ها نپیوندد مسئولان به وعده هایشان عمل کرده واردات کله پاچه را آزاد کنند بازار خودرو خوابیده/ تصمیم قطعی گرفته نمی شود و همه چیز در حد حرف و بازی باقی مانده تکریمِ جایگاه آنان که عمری کام مردم شهر را شیرین کرده اند آجر کردن نان کتابفروش های شهر با آزادی عمل بساط گسترها جلوی صادرات بی رویه سیب زمینی را بگیرید/ پیش بینی کاهش قیمت گوجه فرنگی تا زیر ۲۰ هزار تومان/ افزایش تولید سیب و پرتقال با ۱۰ متر جا چندین جواز می گیرند تا در انتخابات شرکت کنند/ ما منافع صنف را بر خود ارحج می دانیم فعالیت دلالان در بازار موتورسیکلت، قیمت ها را افزایش داده/ بیشترین تراکم واحدهای صنفی در خیابان های هلال احمر و ۱۷ شهریور است طلا و سکه کمی گران شد/ رکود در بازار طلا تعمیر هر نوع موتوری قیمت خاص خود را دارد/ با این روش موتورسیکلت همیشه سالم می‌ماند ما مخالف ارزآوری نیستیم/ صادرات بدون‎ برنامه‌ریزی موجب نابه‌سامانی بازار داخل می‌شود چالش بازار لوازم یدکی و مالکان با تامین قطعات خودروهای چینی/ وارداتی ها فاقد قطعات هستند تشکیل کارگروه مشترک وزارتخانه‌های فرهنگ و صمت راه‌حل مسئله برق چاپخانه‌هاست

20
علی اکبر رهبری، رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس های تهران:

کاهش مراجعه به رستوران؛ نخستین واکنش مردم به افزایش قیمت‎ها/ مالیات ارزش افزوده بزرگترین مشکل رستوران‎داران است

  • کد خبر : 869
  • ۲۹ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۷
کاهش مراجعه به رستوران؛ نخستین واکنش مردم به افزایش قیمت‎ها/ مالیات ارزش افزوده بزرگترین مشکل رستوران‎داران است
رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس های تهران در آخرین وضعیت این صنف گفت: افزایش قیمت مواد اولیه و کاهش مراجعه مردم به رستوران ها خسارت زیادی به رستوران داران وارد کرده است.

علی اکبر رهبری، رئیس اتحادیه دارندگان رستوران‎ و سلف سرویس های تهران در گفت وگو با پایگاه خبری اتاق اصناف تهران ضمن اشاره به افزایش مبلغ مالیات بر ارزش افزوده بیان کرد: افزایش قیمت ها باعث بالا رفتن مبلغ مالیات ارزش افزوده شده و اعتراض مشتریان را به همراه دارد. با توزیع مواد غذایی به رستوران داران می توان قیمت ها را در ماه های پایانی سال و عید کنترل کرد.

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس های تهران وضعیت کسب وکار این صنف طی شش ماه نخست سال را اینگونه تشریح کرد: کسب وکار و درآمدها اصلا رضایت بخش نیست. نوسان قیمت و سیر صعودی قیمت ها به خصوص قیمت مواد اولیه مورد نیاز از یک سو، کاهش قدرت خرید مردم که باعث ریزش مشتریان رستوران ها شده از سوی دیگر، خسارت و ضرر زیادی را به واحدهای صنفی ما وارد کرده است.

وی در پیش‎بینی کسب وکار در نیمه دوم سال گفت: اگر وضعیت به همین منوال پیش رود، یعنی سیاست انقباضی دولت در اقتصاد ادامه داشته باشد روز به روز درآمد مردم کاهش می یابد و قدرت خرید آنها کم و کمتر می شود. در نتیجه خانوارها برای تامین معیشت خود باید یکسری از مخارج غیر ضروری را کم یا حذف نمایند که یکی از آنها رستوران رفتن است و این ضربه بزرگی به رستوران داران و سلف سرویس ها وارد می کند.

رهبری سپس به بیان مشکلات صنف خود پرداخت: بزرگترین مشکل صنف و اتحادیه ما در حال حاضر مالیات بر ارزش افزوده است. در چند سال قبل به خاطر اینکه  قیمت غذاها ارزانتر بود مالیات ارزش افزوده جلب توجه نمیکرد و مبلغ ناچیزی بود. ولی در حال حاضر به دلیل بالا رفتن بیش از حد قیمت ها و اینکه ارزش افزوده ۹ درصد از مبلغ فاکتور است گاها مبلغ بالایی شده و باعث نارضایتی مشتریان می شود و ما هر روز در اتحادیه با چندین مورد شکایت و اعتراض به مالیات ارزش افزوده مواجه هستیم.

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس های تهران در ادامه بیان کرد: افزایش صعودی قیمت ها باعث شده مراجعات مردم به رستوران ها حدود ۵۰ درصد کاهش یافته است و این باعث بالا رفتن هزینه سربار می شود و در نهایت قیمت تمام شده غذاها در رستوران افزایش می یابد. هرچه تعداد مشتریان بیشتر باشد هزینه سربار کمتر و قیمت نهایی کمتر می شود.

رهبری در خاتمه گفت: از مسئولان وزارت بازرگانی و دیگر ارگان های مرتبط درخواست دارم جهت کنترل قیمت رستوران ها در ماه های پایانی و نوروز از همین حالا اقدامات و تمهیدات لازم را انجام دهند. در این خصوص گوشت، مرغ، برنج و روغن با قیمت دولتی را در اختیار اتحادیه قرار دهند تا در سه ماه زمستان بین اعضا توزیع و از بالا رفتن قیمت ها در شب عید جلوگیری شود.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=869
  • نویسنده : ابراهیمی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه خبری اتاق اصناف تهران
  • 329 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.