• امروز : شنبه, ۳۰ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 19 April - 2025
کل اخبار 1782اخبار امروز : 6

اطلاعیه ها

ACTIVE یا NOT ACTIVE مساله این است!/ سهمِ بازار عکاسی و فیلمبرداری از کالای قاچاق؛ ۵۰ درصد ما سوپرمارکت داران، بزرگ شدن فرزندان خود را نمی بینیم/ داغِ زخمِ تیشه فروشگاه های زنجیره ای بر ریشه های شهر تاثیر منفی ۴۵درصدی نوسانات ارزی بر کار خیاطانِ شهر/ خرید و فروش به نتایج مذاکرات موکول شده سنت دیرینه و میراثی ماندگار که در حال فروپاشی ست/ قیمت تمام شده محصولات سنتی، قابل رقابت با تولیدات صنعتی و زیرپله ای نیست به منظور استفاده از ظرفیت های موجود در صنعت پوشاک وهم افزایی موثر در راستای تحققِ شعار سال با پیگیری های رئیس اتاق اصناف تهران همکاری های مشترک صنوف با ازبکستان رقم می خورد/ رایزنی با نمایندگان سایر سفارتخانه ها در دستورِ کار تجمع حماسی اصناف، کسبه و بازاریان تهران در حمایت از مردم مظلوم غزه مذاکرات تاثیر گذاشت/ بازار یکباره کاهشی شد/ نسبت به بازار جهانی حباب نداریم و مردم می توانند مبادلات خود را به راحتی انجام دهند اولین جلسه هم اندیشی و همفکری/ بررسی عملکرد کارگروه های اصناف و بازار در سال ۱۴۰۳ و برنامه‌های پیش رو در ۱۴۰۴ وقتی یک سرویس چُدن با حقوق یک ماه برابری می کند/ کجای دنیا چنین تورمی را سراغ دارید؟ آفت بزرگ اخذ مالیات بر ارزش‌افزوده در تمامی مراحل تولید/ ۵۰ درصد بازار پارچه وارداتی است قیمت مسکن در سال ۱۴۰۴ نمی‌تواند رشد بالایی داشته باشد/ دهک‌های ۶ تا ۱۰ از خرید خانه ناامید شده‌اند واسپاری امور اجرایی نمایشگاه کتاب به صنف ناشران و کتابفروشان تحقق شعار وفاق ملی است از خرید طلای دست دوم پرهیز و ترجیحاً مصنوعات طلای نو تهیه شود

30
علی اکبر رهبری، رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس های تهران:

کاهش مراجعه به رستوران؛ نخستین واکنش مردم به افزایش قیمت‎ها/ مالیات ارزش افزوده بزرگترین مشکل رستوران‎داران است

  • کد خبر : 869
  • ۲۹ شهریور ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۷
کاهش مراجعه به رستوران؛ نخستین واکنش مردم به افزایش قیمت‎ها/ مالیات ارزش افزوده بزرگترین مشکل رستوران‎داران است
رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس های تهران در آخرین وضعیت این صنف گفت: افزایش قیمت مواد اولیه و کاهش مراجعه مردم به رستوران ها خسارت زیادی به رستوران داران وارد کرده است.

علی اکبر رهبری، رئیس اتحادیه دارندگان رستوران‎ و سلف سرویس های تهران در گفت وگو با پایگاه خبری اتاق اصناف تهران ضمن اشاره به افزایش مبلغ مالیات بر ارزش افزوده بیان کرد: افزایش قیمت ها باعث بالا رفتن مبلغ مالیات ارزش افزوده شده و اعتراض مشتریان را به همراه دارد. با توزیع مواد غذایی به رستوران داران می توان قیمت ها را در ماه های پایانی سال و عید کنترل کرد.

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس های تهران وضعیت کسب وکار این صنف طی شش ماه نخست سال را اینگونه تشریح کرد: کسب وکار و درآمدها اصلا رضایت بخش نیست. نوسان قیمت و سیر صعودی قیمت ها به خصوص قیمت مواد اولیه مورد نیاز از یک سو، کاهش قدرت خرید مردم که باعث ریزش مشتریان رستوران ها شده از سوی دیگر، خسارت و ضرر زیادی را به واحدهای صنفی ما وارد کرده است.

وی در پیش‎بینی کسب وکار در نیمه دوم سال گفت: اگر وضعیت به همین منوال پیش رود، یعنی سیاست انقباضی دولت در اقتصاد ادامه داشته باشد روز به روز درآمد مردم کاهش می یابد و قدرت خرید آنها کم و کمتر می شود. در نتیجه خانوارها برای تامین معیشت خود باید یکسری از مخارج غیر ضروری را کم یا حذف نمایند که یکی از آنها رستوران رفتن است و این ضربه بزرگی به رستوران داران و سلف سرویس ها وارد می کند.

رهبری سپس به بیان مشکلات صنف خود پرداخت: بزرگترین مشکل صنف و اتحادیه ما در حال حاضر مالیات بر ارزش افزوده است. در چند سال قبل به خاطر اینکه  قیمت غذاها ارزانتر بود مالیات ارزش افزوده جلب توجه نمیکرد و مبلغ ناچیزی بود. ولی در حال حاضر به دلیل بالا رفتن بیش از حد قیمت ها و اینکه ارزش افزوده ۹ درصد از مبلغ فاکتور است گاها مبلغ بالایی شده و باعث نارضایتی مشتریان می شود و ما هر روز در اتحادیه با چندین مورد شکایت و اعتراض به مالیات ارزش افزوده مواجه هستیم.

رئیس اتحادیه دارندگان رستوران و سلف سرویس های تهران در ادامه بیان کرد: افزایش صعودی قیمت ها باعث شده مراجعات مردم به رستوران ها حدود ۵۰ درصد کاهش یافته است و این باعث بالا رفتن هزینه سربار می شود و در نهایت قیمت تمام شده غذاها در رستوران افزایش می یابد. هرچه تعداد مشتریان بیشتر باشد هزینه سربار کمتر و قیمت نهایی کمتر می شود.

رهبری در خاتمه گفت: از مسئولان وزارت بازرگانی و دیگر ارگان های مرتبط درخواست دارم جهت کنترل قیمت رستوران ها در ماه های پایانی و نوروز از همین حالا اقدامات و تمهیدات لازم را انجام دهند. در این خصوص گوشت، مرغ، برنج و روغن با قیمت دولتی را در اختیار اتحادیه قرار دهند تا در سه ماه زمستان بین اعضا توزیع و از بالا رفتن قیمت ها در شب عید جلوگیری شود.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=869
  • نویسنده : ابراهیمی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه خبری اتاق اصناف تهران
  • 470 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.