• امروز : دوشنبه, ۱ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Monday - 21 April - 2025
کل اخبار 1789اخبار امروز : 1

اطلاعیه ها

بیش از یک سال نامه نگاری برای جدا کردن ماشین آلات دوخت صنعتی از خانگی/ فرهنگ سازی با این صنعت با نمایشگاه های تخصصی همگی بیکار نشسته ایم، ببینیم نتایج مذاکرات چه می شود!/ خریدِ فاکتورباز دستپختِ اقتصادیِ سیاست نوسانات ارز به قیمتِ از بین رفتن امنیت شهروندان/ مردم تا مجبور نشوند از تجهیزات الکترونیکی و حفاظتی استفاده نمی کنند ACTIVE یا NOT ACTIVE مساله این است!/ سهمِ بازار عکاسی و فیلمبرداری از کالای قاچاق؛ ۵۰ درصد ما سوپرمارکت داران، بزرگ شدن فرزندان خود را نمی بینیم/ داغِ زخمِ تیشه فروشگاه های زنجیره ای بر ریشه های شهر تاثیر منفی ۴۵درصدی نوسانات ارزی بر کار خیاطانِ شهر/ خرید و فروش به نتایج مذاکرات موکول شده سنت دیرینه و میراثی ماندگار که در حال فروپاشی ست/ قیمت تمام شده محصولات سنتی، قابل رقابت با تولیدات صنعتی و زیرپله ای نیست به منظور استفاده از ظرفیت های موجود در صنعت پوشاک وهم افزایی موثر در راستای تحققِ شعار سال با پیگیری های رئیس اتاق اصناف تهران همکاری های مشترک صنوف با ازبکستان رقم می خورد/ رایزنی با نمایندگان سایر سفارتخانه ها در دستورِ کار تجمع حماسی اصناف، کسبه و بازاریان تهران در حمایت از مردم مظلوم غزه مذاکرات تاثیر گذاشت/ بازار یکباره کاهشی شد/ نسبت به بازار جهانی حباب نداریم و مردم می توانند مبادلات خود را به راحتی انجام دهند اولین جلسه هم اندیشی و همفکری/ بررسی عملکرد کارگروه های اصناف و بازار در سال ۱۴۰۳ و برنامه‌های پیش رو در ۱۴۰۴ وقتی یک سرویس چُدن با حقوق یک ماه برابری می کند/ کجای دنیا چنین تورمی را سراغ دارید؟ کاهش قدرت خرید مردم بزرگ‌ترین دغدغه صنف نوشت‌افزار/ سامانه‌ها نتیجه‌ای جز افزایش هزینه تولید ندارند بازار شکر کماکان ملتهب/ افزایش قیمت چای و وفور حبوبات در بازار سیاست‌های اقتصادی و ارزی اصلاح شود چرا نحوه تأمین مالی فروشگاه‌های بزرگ بررسی نمی‌شود؟

18
علی بهره‌مند، رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینی‌فروشی و کافه‌قنادی:

چشم انداز بازار شبِ عید مطلوب نیست/ فروش شیرینی به‌شدت کاهش یافته/ گرانی و ماه رمضان اثرگذارند/ نهادهای ناظر سلیقه‌ای برخورد می‌کنند

  • کد خبر : 3548
  • ۲۳ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۵
چشم انداز بازار شبِ عید مطلوب نیست/ فروش شیرینی به‌شدت کاهش یافته/ گرانی و ماه رمضان اثرگذارند/ نهادهای ناظر سلیقه‌ای برخورد می‌کنند
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران، از آن‌جا که قدرت خرید مردم در یک روند کاهشی مداوم قرارگرفته، بسیاری از کالاها و خدماتی که کمی از نیازهای ضروری و اولیه افراد(نیازهایی که با حیات و زنده‌ماندن آن‌ها در ارتباطند)، فاصله دارد، از سبد و برنامه روزانه خرید و استفاده حذف شده‌اند. اما برخی از این حذف‌شدن‌ها صورت خوشی نداشته و می‌تواند آیین‌ها و سنن و آداب و رسوم ما ایرانی‌ها را دستکاری کند. از آن جمله است خرید و تهیه شیرینی شب عید.

بازارِ دارندگان قنادی، شیرینی‌فروشی و کافه‌قنادی و وضعیت واحدهای صنفی خبر از کسادی بازار دارند و رکود؛ چیزی که علی بهره‌مند، رئیس اتحادیه این صنف، به آن اذعان دارد و در گفتگویی که با پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران داشته، چشم‌انداز بازار شب عید را به هیچ‌عنوان مطلوب نمی‌داند. آن‌چه می خوانید حاصل این گفتگوی کوتاه با رئیس اتحادیه صنف دارندگان قنادی، شیرینی‌فروشی و کافه‌قنادی در شب‌های عید است؛

 

بازار قنادان و واحدهای صنفی مربوطه در شب عید را به ‌لحاظ استقبال مشتری و مخاطب و میزان فروش واحدهای صنفی چطور ارزیابی می‌کنید؟ آیا امسال از این نظر، تفاوتی با سال‌های گذشته دارد یا خیر؟

متاسفانه کماکان به دلیل تورم و کوچک‌شدن سبد خانوار از یکسو و همزمانی ماه مبارک رمضان با ایام نوروز از سوی دیگر، چشم انداز بازار شب عید علیرغم ثبات قیمت‌ها مطلوب نیست و فروش به شدت کاهشی است.

 

محصولات مربوط به صنف شما به لحاظ قیمت‌ در چه وضعیتی قرار دارند؟ ضمن اعلام قیمت‌های مصوب بفرمایید  که آیا تمهیداتی برای خرید شیرینی عید برای همه هموطنان فراهم شده؟

قیمت محصولات به دلیل رکود حاکم بر بازار هیچگونه تغییری نکرده و علیرغم افزایش بهای مواد اولیه مصرفی از ثبات نسبی برخوردار بوده و تابع کیفیت، درجه‌بندی و عرضه و تقاضا است. تمام پیش‌بینی‌ها به گونه‌ای انجام شده که بازار با خلا و کمبود کالایی مواجه نشود باید گفت که با توجه به قدرت خرید، چه بسا عدم تحقق فروش مورد انتظار باشد.

 

اگر بخواهید به چالش یا مشکلی جدی که این ایام پیش پای اتحادیه صنف شما و واحدهای صنفی‌تان قرار دارد، اشاره کنید، چه مواردی را در اولویت قرار می‌دهید؟

متاسفانه کاهش قدرت خرید و افزایش هزینه‌های اصلی خانوادها از قبیل مسکن ، خوراک ، پوشاک، آموزش و درمان منجر به کاهش سهم سایر ملزومات زندگی از جمله کالاهای قنادی در سبد خانوار شده که رفع آن خارج از عهده و توان صنوف است.

نکته دیگر برخوردهای سلیقه ای نهادهای ناظر در ایام پیکِ بازار است که همواره مشکلاتی برای اعضای صنف ایجاد می کند.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=3548

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.