• امروز : دوشنبه, ۱۶ مهر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Monday - 7 October - 2024
کل اخبار 1260اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

یک بام و دو هوایِ تصمیم گیران منجر به از هم گسیختگیِ صنوف شده/ آقای رئیس جمهور به دادِ اصناف برسید! چاله های وحشتناک زیرِ پای بارفروشانِ تهران/ وزیر کشاورزی باید از تجربیاتِ ما در تنظیم بازار و ذخیره سازی استفاده کند پیوند ناگسستنیِ اصناف، کسبه، بازاریان و پیشه‌وران با فراجا مراجع بالادستی به جای رعایت حال صنوف به آن ها اخطار می دهند!/ هشدار در خصوص تعطیلی گسترده واحدهای صنفی و بیکاری نیروهای انسانی/ فقط خدا می تواند به مردم و اصناف کمک کند مسئولان مشغول رسیدگی به فروشگاه های زنجیره ای هستند/ خواربارفروشان نگذاشته اند آب در دلِ مردم تکان بخورد آیین بزرگداشت مجاهد شهید سیدحسن نصرالله برگزار شد نشست هماهنگی برگزاری مراسم بزرگداشت شهید مقاومت، سید حسن نصرالله چرا از سرای ایرانی ناراحتیم؟/ نظارت فقط بر کاسبانِ ما در۲۰ متر فضا نیست؛ به سراهای ۲۰ هکتاری ایرانی هم بپردازید! نظرِ ما کاهش تعرفه واردات کالاهاست نارضایتی مردم و نانوایان حاکی از وجود اشکال است/ مطالبه مردم برای افزایش کیفیت پخت نان هدیه ویژه اتحادیه گل و گیاه به زوج‌‎های جوان/ هرچه کیفیت گل بیشتر باشد قیمت نیز بالاتر است آخرین وضعیت بازار میوه و تره‌بار/ تقاضا برای صیفی‌جات کاهش یافت با عرضه مرغ منجمد در مغازه ها و صنف دیگر شاهد نوسانات قیمت نخواهیم بود

6
سهراب برجی، رئیس اتحادیه صنف تشکدوزان و صندلی‌سازان خودرو:

چشم امید به دولت آینده برای نجات صنوف

  • کد خبر : 4595
  • ۰۴ تیر ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۹
چشم امید به دولت آینده برای نجات صنوف
به‌گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی اتاق اصناف تهران، واحدهای این صنف هم مانند سایر صنوف چشم امیدشان به انتخابات ریاست‌جمهوری و دولت آینده است که شاید تصمیم‌گیری‌های آن‌ها در حوزه‌های مرتبط با واحدهای صنفی از قبیل تهیه مواد اولیه و قیمت آن، دریافت مالیات و عوارض و سیاست‌های بانکی، تا حدی راهگشا بوده و این صنف را مانند سایر صنوف که تا مرز ورشکستگی پیش رفته‌اند، نجات دهد.

اتحادیه صنف تشکدوزان و صندلی‌سازان خودرو در ماه‌های منتهی به سال گذشته از اوضاع و احوال خوبی برخوردار نبود و به‌گفته رئیس اتحادیه این صنف درحال حاضر هم باتوجه به‌‌شرایط حاکم بر اقتصاد جامعه، همان اوضاع نابسامان و دشوار را با احتساب بالارفتن نرخ دلا و افزایش تورم، ادامه می‌دهد.

واحدهای این صنف هم مانند سایر صنوف چشم امیدشان به انتخابات ریاست‌جمهوری و دولت آینده است که شاید تصمیم‌گیری‌های آن‌ها در حوزه‌های مرتبط با واحدهای صنفی از قبیل تهیه مواد اولیه و قیمت آن، دریافت مالیات و عوارض و سیاست‌های بانکی، تا حدی راهگشا بوده و این صنف را مانند سایر صنوف که تا مرز ورشکستگی پیش رفته‌اند، نجات دهد.

اما با روی کارآمدن مدیران جدید در این حوزه، چه اقداماتی باید صورت بگیرد که اوضاع در زمینه‌های مختلف این صنف، بهبود پیداکرده و احیاء شود؟ سهراب برجی، رئیس اتحادیه صنف تشکدوزان و صندلی‌سازان خودرو در راستای بهبود اوضاع صنف خود به تسهیل تهیه مواد اولیه، اخذ مالیات عادلانه و اصلاح ساختارهای سیستم بانکی اشاره می‌کند؛ سیستمی که به‌گفته او با نرخ سودی که از تولیدکننده می‌گیرد، او را به ورطه استیصال و ویرانی کشانده.

رئیس اتحادیه صنف تشکدوزان و صندلی‌سازان خودرو در توضیح وضعیت مواد اولیه با اشاره به این‌که حدود ۷۰ درصد مواد اولیه مایحتاج این صنف، ساخت ایران هستند و تاکید بر این نکته که نرخ پتروشیمی بر اساس نرخ دلار، قیمت‌گذاری شده و روند صعودی داشته، می‌گوید که با این روال هم بی‌ثباتی در قیمت اولیه چشمگیر است و هم این‌که قیمت ما نسبت به قیمت‌های دنیا بالاتر است.

برجی، دلیل این بالابودن قیمت در مقایسه با واحدهای صنفی خارجی را همان ارتباط و وابستگی به قیمت دلار و نرخ‌گذاری بر اساس آن برآورد می‌کند.

اما اخذ مالیات در این صنف تا چه‌حد ناعادلانه است؟ رئیس اتحادیه صنف تشکدوزان و صندلی‌سازان خودرو، با این توضیح که اینتاکدها برای تولیدکننده و خرده‌فروش‌های ما و نیز برای کالای وارداتی تعریف‌شده، می‌گوید: این اینتاکدها در بحث واردات علنا صفر است چراکه روکش صندلی خارجی در بازار موجود نیست و با این حال مالیات را با ضریب بالا از واحدهای ما اخذ می‌کنند!

به‌گفته برجی، منطق حکم می کند که برای واحدهای صنف او مالیات با ضرایب بسیار پایین تر تعیین شود تا چرخ تولید بچرخد. او با این پرسش که در وضعیت بی ثباتی قیمت ها و نوسان بازار، چطور باید از تولیدکننده حمایت شده و تولید، جهش پیدا کند بر غیراصولی بودن میزان مالیات دریافتی از واحدهای صنفی تشکدوزان و صندلی سازان خودرو تاکید می کند.

رئیس اتحادیه صنف تشکدوزان و صندلی‌سازان خودرو با بیان اینکه این واحدهای صنفی چرخ تولیدات و همچنین معیشت خود را به‌سختی می‌گذارنند، می افزاید که با سرمایه ‌درگردشی که واحدهای صنفی داشتند در سال گذشته، کارگاه خود را زحمت می‌چرخاندند و حسابش را کنید الان با این قیمت‌ها که سرمایه به حدود یک‌سوم، کاهش پیدا کرده، بانک‌ها سودهای ناعادلانه‌ای می‌گیرند و برای ارائه وام باید از هفت‌خوانشان عبور کنیم، چطور کارگاه و تبعا زندگی خود را بچرخانند؟!

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=4595
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 119 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.