• امروز : پنجشنبه, ۱۲ تیر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Thursday - 3 July - 2025
کل اخبار 1956اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

پدافند غیر عامل انباردارهای تهران فعال شد؛ تامین امنیت و حراست از سرمایه ملی/ رونما از بسیج اصناف، نیروی انتظامی و همکاران صنفی خود قدردانی کرد بازار اغذیه‌فروشان متعارف و امنیت برقرار است/ تولیدات داخل افزایش قیمت نداشتند/ با همکاری اتاق اصناف تهران قیمت نان را مدیریت می‌کنیم افزایش کاذب قیمت برنج ایرانی و حبوبات به زودی مرتفع می‌شود/ نرخ مصوبه جدید روغن اعلام و کمبود آن منتفی شد/ بازار روند عادی خود را سپری می‌کند بحران در صنعت طلا و جواهر کشور/ اصناف پای کار ایستادند؛ سازمان امور مالیاتی هم مراعات کند رستگار: مطالبات اصناف استیفا شود/ پزشکیان: دولت آمادگی دارد اختیارات لازم را به اتحادیه‌ها و اصناف، اعطا کند نشست مشترک اتاق اصناف و استاندار تهران در شرایط جنگی هم بازار را رها نکردیم/ ضرورت حمایت جدی از اصناف آسیب‌دیده کالاهای اساسی به‌وفور در بازار موجود است/ روغن به‌زودی انبوه توزیع می‌شود  مشکلی در تأمین میوه و سبزی نداریم/ با متخلفان برخورد می‌شود شرایط و نحوه بخشودگی جرایم مالیات بر ارزش افزوده اعلام شد

25
غلامرضا خدامی، رئیس اتحادیه فروشندگان خشکبار و آجیل تهران:

چشم‎انداز عالی برای تامین و صادرات خشکبار/ امسال یکی از بهترین سال های تولید خشکبار کشور است

  • کد خبر : 273
  • ۲۹ مرداد ۱۴۰۲ - ۸:۵۰
چشم‎انداز عالی برای تامین و صادرات خشکبار/ امسال یکی از بهترین سال های تولید خشکبار کشور است
 رئیس اتحادیه فروشندگان خشکبار و آجیل تهران با ارزیابی مثبت تامین بازار داخلی این صنف گفت: دستیابی به چشم انداز عالی برای تولید و تامین نیاز داخلی و صادرات خشکبار دور از انتظار نیست.

غلامرضا خدامی، رئیس اتحادیه فروشندگان خشکبار و آجیل تهران در گفت و گو با پایگاه خبری اتاق اصناف تهران ضمن اشاره به مطلب فوق گفت: با توجه به شرایط مساعد امسال برای تولید انواع خشکبار و تامین نیاز بازار داخلی، دستیابی به ارزآوری چند میلیارد دلاری از طریق صادرات به کشورهای هدف دور از انتظار نیست.

رئیس اتحادیه فروشندگان خشکبار و آجیل تهران با بیان اینکه امسال یکی از بهترین سال های تولید خشکبار کشور است افزود: بازدهی باغات خشکبار و تولید انبوه آن موجب شده امسال به یکی از بهترین سال ها برای تولید خشکبار تبدیل شود.

خدامی با اشاره به عدم سرمازدگی باغات در مناطق مختلف کشور افزود: شرایط آب و هوای مساعد و بارندگی های فصلی مناسب در نواحی مختلف کشور، امسال موجب شده ۹۰ درصد باغات کشور از سرمازدگی به دور باشند. همین امر بلوغ و باروری غنچه و شکوفه های باغات در زمان مناسب را به ارمغان آورده است.

وی در ادامه اضافه کرد: در کنار عوامل ذکر شده بارش‌های بهاری باعث چشم انداز عالی در تولید بی سابقه خشکبار کشور شده ؛ لذا پیش بینی می شود علاوه بر بازار پررونق داخلی، صادرات خوبی نیز داشته باشیم.

رئیس اتحادیه فروشندگان خشکبار و آجیل تهران در توصیف بازار صنف متبوع خود اظهار کرد: در حال حاضر اولویت بازار داخلی تثبیت قیمت هاست که مسلما بر کسب و کار صنف نیز تاثیرگذار خواهد بوده و در برخی اقلام  حتی کاهش قیمت دور از انتظار نیست.

خدامی در پایان با یادآوری اینکه سال گذشته صادرات خشکبار کشور به زیر یک میلیارد دلار رسید تاکید کرد: امیدواریم با ادامه رویه موجود و ایجاد بسترهای لازم شاهد افزایش صادرات و ارزآوری برای کشورمان در این حوزه باشیم.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=273
  • نویسنده : مولائی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه خبری اتاق اصناف تهران
  • 670 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.