• امروز : جمعه, ۱۹ بهمن , ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 7 February - 2025
کل اخبار 1606اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

استفاده از همه ظرفیت های قانونی موجود در مجمع تشخیص مصلحت نظام برای رفع مشکلات صنوف در نمایشگاه بهاره هیچکس غیر از صنوف حق دخالت ندارد/ به موازی کاری های غیرقانونی رسیدگی شود/ شهرداری فضاهای شهری می فروشد؛کارگروه مُد و لباس، چیپس و پفک و کشمش کاهش ۲۰درصدی مشتریان قالیشویی/ حدود ۱۰درصد واحدهای صنفی به تعطیلی کشیده شده اند/ شب عیدِ بی رونق قالیشویی در تهران ناترازی و قطع بی برنامه برق هایتان را جای دیگری ریشه یابی کنید نه در لوسترفروشی ها!/ بحرانی تر از این شب عید نداشتیم مشتری نیست هزینه ها بالا رفته و درآمد به صفر رسیده/ افزایش رقابت و تغییرات تکنولوژیکی شرایط را پیچیده تر کرده سالِ بد طلا و افزایش دوباره قیمت ها نمایشگاه ویترین انسجام، پویایی و همگرایی صنف است/ ایران کمیکال، فرصتی برای صنف بزرگ و توانمند مواد شیمیایی دولتی که با شعار تعامل روی کار آمده به صنعت و تولید هم گوشه چشمی داشته باشد/ رشد شیمی یعنی رشد صنعت و اقتصاد کشور تقارنِ ماه شعبان و طلوع فجر و تبریک تمامی فعالان صنفی، کسبه، بازاریان و پیشه‌وران ایران در صورت واگذاری غرفه بهاره با شهرداری طبق قانون برخورد می شود/ پیاده راه ها را هم فروخته اند!/امکان پیگیری از بنجُل فروش ها وجود ندارد تقاضای عاجل فروشندگان پیچ و مهره از مسئولین نظام جمهوری اسلامی ایران/ تنظیم سند مالکیت مجتمع تجاری و اداری طاووس حکمرانی اقتصاد هوشمند؛ انقلاب در اصناف با نواوری و فناوری بازار شب عید میوه و سبزی در تهران با آرامش کامل تأمین می‌شود با نرخ سود مصوب و رصد کامل محصولات وارد شده امکان گران فروشی از بین می‎رود/ آیفون سرقتی قابل استفاده نیست

8
حسین ناظم زاده، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لوازم بهداشتی و ساختمانیِ تهران:

چرخه آسیب مالی شادآباد زنجیره ای دوتا سه هزار نفریست!/ برآورد خسارتِ حداقل ۴۰۰ میلیارد تومانی

  • کد خبر : 6319
  • ۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۳:۳۰
چرخه آسیب مالی شادآباد زنجیره ای دوتا سه هزار نفریست!/ برآورد خسارتِ حداقل ۴۰۰ میلیارد تومانی
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران، حسین ناظم زاده، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لوازم بهداشتی و ساختمانی ضمن برآورد حداقلی 400 میلیارد تومانی خسارت وارده به کسبه آسیب دیده در آتش سوزی بازار بزرگ آهنِ تهران، با احتساب وابسته های خسارات نظیر افرادی که جنس در مقادیر بالا خریداری کرده و به کاسب آسیب دیده فروخته اند، چرخه آسیب مالیِ شادآباد را زنجیره ای دو تا سه هزار نفری برآورد کرد.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لوازم بهداشتی و ساختمانی، با بیان اینکه در مغازه ها پارسیان، حریم رعایت نشده و جلوی مغازه ها پر از جنس آتش زا بوده، تشریح کرد که کسی به آشفتگی آنجا رسیدگی نکرده.

به گفته حسین ناظم زاده، پیش از آتش سوزی، نماینده حقوقی اتحادیه برای رسیدگی و تشکیل هیات امناء جهت رسیدگی فرستاده شدند و با شهرداری هم تماس گرفتیم و باید گفت شهرداری حق حساب خود را می گیرد و مغازه های آنجا اکثرا در حالتی غیرمجاز، بعضا هم زیرزمین زده بودند. از طرف دیگر بیمه گذار هم فقط پول را گرفته و نگفته من خسارت قبول می کنم با این توضیح که تشخیص خسارت به عهده گروه دیگری ست.

رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لوازم بهداشتی و ساختمانی، گفته است که «رئیس آتشنشانی روز اول به ما گفت مقصر خود شما هستید و چرا به مغازه ای که ایمنی ندارد، جواز داده اید و می خواستند توپ را در زمین اتحادیه ها بیاندازند در حالی که سوال ما این است که شما به عنوان نماینده شهرداری به چه علت پایان کار داده اید؟»

بنا به آماری که رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لوازم بهداشتی و ساختمانی، اعلام کرده، حدود ۱۲۰ واحد آسیب دیده اند، در دو بلوک به نام های آذر و دی که هر مجموعه ۵۰ مغازه دارند و فشار آتش نشانی هم به مغازه های آسیب زده.

ناظم زاده به این نکته هم اشاره کرده است که «برخی آسیب دیدن ها هم در مواردی اینگونه بوده که افراد جنس با ارقام بالا خریداری کرده و به این کاسبان داده اند در حالیکه خودشان از فرد یا افراد دیگری جنس را تهیه کرده؛ حالا این کاسبان نمی توانند پول پرداخت کنند و ما هم چک داده ایم به کسی که از او جنس گرفته ایم و این ها یعنی زنجیره ای دوسه هزار نفره درگیر شده اند؛ این طور حساب نکنید همین ۱۲۰ مغازه دچار خسران و آسیب شده اند در حالی که طبق برآوردی که داشتیم، واحدهای صنفی حداقل ۴۰۰ میلیارد تومان متضرر شده اند.»

ناظم زاده، افزوده است که «بسیاری از مغازه ها هنوز در بهت اند و باورشان نشده؛ آن ها عصبانی هستند و حق دارند و می گویند که زندگی شان یک شبه به باد رفته. تقصیرهایی از سوی کاسب ها درست است برای بارانداز و غیره اما دلیلش چه بوده؟  توجیه شان این است که مالیات زیاد گرفته اند، من مجبور شده ام بار بیشتری داخل مغازه اضافه بر ظرفیت بریزم و جلوی مغازه ام بسته شود و فروشم بیشتر شود که بتوانم مالیات تو را بدهم.»

با این همه و فرای اینکه این حرف صحیحی است یا نه، رئیس اتحادیه صنف فروشندگان لوازم بهداشتی و ساختمانی، معتقد است که واقعا باید به آن ها حق بدهیم چون بحث زندگی شان در میان است و در حال حاضر هرچه بگویند باید بشنویم و کمکشان کنیم.

ناظم زاده شرح داده است که «با انتخاب ۱۸۰ امضاء از مجموعه پارسیان، هفت نفر انتخاب شده اند به عنوان هیات امنای مجموعه به علاوه فرزند سازنده و مالک مجموعه که برخی واحدها را خودش اجاره داده و برخی را فروخته. از سوی دیگر، شهرداری و آتش نشانی باید مسئولیتشان را بپذیرند.

مجتمع پارسیان شامل ۲۵۰ مغازه است و این روزها دفتر اتحادیه های صنفی از سوی اتاق اصناف تهران در در دل شادآباد، تمام هم خود را بر پیگیری امور کاسبان شادآباد گذاشته اند.گفتنی ست در سلسله جلساتی که از روز آتش سوزی بازار بزرگ آهن در شادآباد، توسط اتاق اصناف تهران به ریاست حمیدرضا رستگار و روسای اتحادیه های صنوف تشکیل شده طی آخرین جلسه به دستور رئیس اتاق اصناف تهران، کارگروهی متشکل از نمایندگان کسبه که به امضای اهالی پارسیان انتخاب شده اند و سه تن از روسای اتحادیه های مربوطه شکل گرفته تا به صورت مستمر با پیگیری امور کسبه و مغازه داران آسیب دیده، روزشماری برای حل مشکل این افراد قدم به قدم با کسبه تهیه و تنظیم شود.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=6319
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 202 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.