• امروز : سه شنبه, ۲ بهمن , ۱۴۰۳
  • برابر با : Tuesday - 21 January - 2025
کل اخبار 1562اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

با همین فرمان تا شب عید مشکلی نخواهیم داشت کفشِ تنگ محدودیت ها پای کفاشان دست دوز را می فشارد نایب رئیس اتاق اصناف تهران پای وزیر را هم به چاپخانه ها کشاند/ ابراز امیدواری ابوالحسنی از دریافت پروانه صنایع/ استانی شدن واحدها و تجمیع زیرِ پرچم اتحادیه عجب شب عیدی شد! نمایشگاه سکه، اسکناس، مدال و تمبر مامنی برای علاقه مندان بود/ ایجاد فرصت های بازاریابی و افزایش کارایی کسب و کار اتحادیه ها نیاز ندارند کسی برایشان برنامه ریزی کند/ یکی از مسیرهای تاثیر در اجتماعاتِ صنفی، ورزش است/ نقش فرهنگی و اجتماعیِ اتحادیه ها پررنگ تر از تاثیر اقتصادی آن هاست تاکید بر دوری از حواشی به منظور تبلورِ ظرفیت حقیقی و قدرت واقعی اصناف اتحادیه ها در اتاق برای صیانت از حقوق اعضاء و دفاع از کیانِ خود هم نظر شدند حکمرانی اقتصاد هوشمند؛ انقلاب در اصناف با نواوری و فناوری نمایشگاه ساعت در تهران برگزار می‌شود/ ساعت‌های هوشمند تهدید نیست افزایش قیمت کاغذ در مقایسه با کالاهای دیگر چشمگیر نیست مهلت ارسال اظهارنامه ارزش افزوده پاییز تمدید شد عرضه سیب زمینی نو در بازار افزایش می‌یابد/ لزوم مدیریت صادرات سیب زمینی زور افزایش ٢٢ دلاری اونس جهانی به بازار داخل نرسید؛ سکه و طلا ارزان شد

20
علی اکبر نریمانی، رئیس اتحادیه چلوکباب و چلو خورش تهران:

چالش جدی صنوف با طرح بهداشت سلامت/ ارزش افزوده؛ غذاهای بیرون بر و آشپزخانه ها را هم در برگرفت

  • کد خبر : 388
  • ۰۴ شهریور ۱۴۰۲ - ۵:۵۱
چالش جدی صنوف با طرح بهداشت سلامت/ ارزش افزوده؛ غذاهای بیرون بر و آشپزخانه ها را هم در برگرفت
رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورش تهران در بیان وضعیت این صنف گفت: طرح بهداشت سلامت سازمان بهداشت صنوف غذایی را با یک چالش جدی روبه رو کرده است و این در حالی است که با گرانی شدید مواد اولیه و انرژی مواجه هستیم.

علی اکبر نریمانی، رئیس اتحادیه چلوکباب و چلو خورش تهران در گفت وگو با پایگاه خبری اتاق اصناف تهران با اشاره به چالش ها و کسب و کار صنف متبوع خود عنوان کرد: یکی از مهمترین مشکلات ما ضوابط سخت اداره بهداشت است. البته همیشه ما با بهداشت کم و بیش چالش داشته ایم، ولی طرح بهداشت سلامت که به تازگی اداره بهداشت برای صنوف غذایی وضع کرده، بسیار برای صنف ما مشکل‎زا شده است.

وی افزود: البته ارگان های دیگر هم هر کدام به نوعی ما را آزار می دهند. اداره تعزیرات، اماکن، مالیات بخصوص مالیات ارزش افزوده که از اول تیرماه شامل غذاهای بیرون هم شده است.

نریمانی تصریح کرد: وضعیت کسب و کار در این صنف واقعا غم‎انگیز شده و روزبه روز بدتر از قبل می شود. گرانی لحظه‎ای مواد اولیه مثل گوشت قرمز، مرغ، روغن و دیگر موادغذایی مورد نیاز، هزینه های جاری، هزینه حامل های انرژی شغل ما را طاقت فرسا و نفس‎گیر کرده، به طوری که تعدادی از همکاران ما دیگر تاب مقاومت ندارند و تصمیم دارند شغل خود را عوض کنند. از زمان پایان کرونا تا به امروز این صنف نزدیک به ۴۰درصد ریزش مشتری داشته است.

رئیس اتحادیه چلوکباب و چلو خورش تهران در ارایه توضیحات بیشتر در مورد طرح بهداشت سلامت گفت: بر اساس طرح بهداشت سلامت مامور بهداشت همواره باید بر کار اصناف غذایی نظارت داشته باشد و برای تحقق این امر سه راهکار توسط سازمان بهداشت ارائه شده و ما ملزم به انجام یکی از آنها هستیم.

وی در توضیح این راهکارها بیان کرد: راهکار اول که انجام آن برای خیلی از واحدهای صنفی سخت است اینکه یک نفر آشنا به مسائل بهداشتی را استخدام کنیم تا تمام وقت در محل حضور داشته باشد و به بهداشت رسیدگی و نظارت کند. دومین راه این است که خودمان به رعایت موازین بهداشتی مرتبا نظارت کنیم. و سومین راه اینکه از اداره بهداشت منطقه کمک بگیریم و آنها مرتب به کار ما نظارت داشته باشند. درست است که اداره بهداشت به وظیفه خود عمل کرده و به فکر سلامت غذا، پرسنل و مشتریان است؛ ولی کسبه صنف ما را به زحمت انداخته است.

او در ادامه به موضوع مالیات ارزش افزوده اشاره کرد: مالیات ارزش افزوده از سال ۱۳۹۴ شامل سالن های چلوکبابی شد و از آن موقع به غذاهایی که در سالن سرو می شد، مالیات ارزش افزوده تعلق می گرفت، ولی از اول تیر امسال سازمان مالیات کشور تصمیم گرفت که غذاهای بیرون بر و آشپزخانه ها را هم در لیست مالیات ارزش افزوده قرار دهد. درست است که ارزش افزوده را مشتری پرداخت می کند.

نریمانی تاکید کرد: وقتی مردم به خاطر گرانی شدید، مانند قبل توانایی تهیه غذا از بیرون را ندارند، پرداخت ارزش افزوده مزید بر علت شده و باعث ریزش بیشتر مشتری در صنف ما شده است. مردم ترجیح می دهند برای خوردن غذا به مراکزی که ارزش افزوده ندارند مراجعه کنند.

رئیس اتحادیه چلوکباب وچلوخورش با بیان اینکه وضعیت کنونی مالیات ارزش افزوده بسیار ناعادلانه است تصریح کرد: از مسئولان سازمان مالیات کشور خواهشمندیم برای اینکه عدالت در بین اصناف غذایی رعایت شود، به یک شکل با صنوف و اتحادیه های مواد غذایی رفتار کنند یا از صنف ما هم مالیات ارزش افزوده گرفته نشود، یا اینکه تمام صنوف عرضه کننده غذا ارزش افزوده را پرداخت کنند.

رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورش تهران، گرانی مواد اولیه را مورد توجه قرار داد و گفت: مواد اولیه مورد نیاز ما بسیار گران شده و موضوع بدتر تداوم این افزایش قیمت هاست. به جرات می توان گفت گرانی گوشت و مرغ لحظه ای شده و هر روز نسبت به روز قبل بیشتر می شود. این وضعیت به واحدهای صنفی ما بسیار آسیب

می زند.

نریمانی ادامه داد: ما که نمی توانیم هر روز قیمت ها را بالا ببریم، چون اگر بالاتر از قیمت مصوب بفروشیم با اداره تعزیرات و جریمه های سنگین آن مواجه می شویم.

وی همچنین به اداره اماکن و مشکلات مربوط به حجاب بانوان هم اشاره کرد و افزود: اداره اماکن مرتب رعایت حجاب مشتری را به ما تذکر داده و ما را ملزم به این کرده که به مشتری رعایت حجاب را یادآوری کنیم. این موضوع باعث ایجاد چالش شده، یا مشتری سالن را ترک می کند و یا برخورد وچالش به وجود می آید. مشتری مداری مهمترین عامل موفقیت یک واحد صنفی عرضه غذاست. ما فقط می توانیم پرسنل خود را ملزم به رعایت حجاب کنیم. از مسئولان می خواهم با در نظر گرفتن اصل مشتری مداری فشار به کسبه را کاهش دهند.

رئیس اتحادیه چلوکباب و چلوخورش تهران در خاتمه در خصوص گرانی حامل های انرژی عنوان نمود: در سال ۱۴۰۲ هزینه آب و برق وگاز نسبت به سال  قبل چند برابر شده و این ضرر زیادی به واحدهای صنف ما وارد کرده است. وزارت نیرو در این رابطه هیچ کمکی به اصناف نمی کند.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=388
  • نویسنده : ابراهیمی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه خبری اتاق اصناف تهران
  • 423 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.