• امروز : یکشنبه, ۴ آذر , ۱۴۰۳
  • برابر با : Sunday - 24 November - 2024
کل اخبار 1421اخبار امروز : 1

اطلاعیه ها

اصناف عامل آلودگی تهران نیستند/ توقف مازوت‌سوزی در نیروگاه‌ها، آلودگی را کاهش نمی‌دهد/ با تکرار خاموشی، فعالیت اصناف با مشکلات بسیاری روبرو خواهد شد همکاری سازمان امور مالیاتی با اتحادیه عطار و سقط فروشان جایِ قهوه در قهوه خانه است/ کافه عربی یکی از واحدهایِ صنفی ماست اتفاقات بزرگ در اقتصادِ اصناف کشور با کمک بانوان/ اتحادیه خرازی اولین «کانون بانوان صاحب جوازِ کسب» را افتتاح کرد مالکان، پیچِ سرقفلی را فشرده و صاحبان کسب و کار را به ستوه آورده اند/ شهرداری محل کسب این افراد را با بلوک سیمانی مسدود کرده گوشت را گران کردید مردم به سمت سوسیس و کالباس رفتند/ حالا شهروندان از خرید فرآورده های گوشتی هم محروم شده اند/ با وجود کیفیت، صادراتمان به افغانستان و عراق محدود شده! همکاری سازمان امور مالیاتی با اتحادیه عطار و سقط فروشان تسهیل دسترسی به لاستیک برای متقاضیان/ لزوم اتخاذ تدابیر ویژه از سوی دولت برای مقابله با واردات غیرقانونی لاستیک وزارت جهاد باید بازار سیب‎زمینی را مدیریت کند/ قیمت میوه‌های پاییز ۲۵ درصد افزایش یافت رکود مطلق معاملات بازارخودرو/ عدم توان مردم برای خرید خودرو

5
رضا کنگری، رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران:

چالشِ جدیِ ارزش افزوده و نارضایتی ۸۰ درصدی بنکداران مواد غذایی

  • کد خبر : 5762
  • ۲۶ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۹
چالشِ جدیِ ارزش افزوده و نارضایتی ۸۰ درصدی بنکداران مواد غذایی
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران، در بازارِ پایتخت، واحدهای صنفی را خواهید یافت که دو میلیارد تومان درآمد را هیچگاه ندیده و نداشته اند و الان بیش از سه میلیارد تومان برای آن ها مالیات تعیین شده. موضوع جدیِ مالیات بر ارزش افزوده این روزها هم واحدهای صنفی بنکداران مواد غذاییِ تهران را مستاصل و هم مصرف کننده را متضرر کرده. رضا کنگری، رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران، می گوید که علی رغم پیگیری های زیاد هنوز به نتیجه مطلوب نرسیده ایم.

مشکل بزرگی که واحدهای صنفی بنکداران مواد غذایی را با چالش جدی مواجه کرده بحث مالیات بر ارزش افزوده صنف است. رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی که عضو کمیسیون بیمه و مالیات اتاق اصناف تهران هم هست، به نتایج صحبت ها و پیگیری های لازم در خصوص اینتاکدها اشاره کرده و می گوید متاسفانه علی رغم پیگیری های انجام شده، نگاه ها در این زمینه، تخصصی بوده؛ آن چه با امکانات و درآمدِ واحدهای صنفی ما در زمینه پرداخت، متضاد و ناهمخوان است.

رضا کنگری با بیان اینکه واحدهای صنفی ما از تولید تا سوپرمارکت ها خدمات ارائه می دهند، تشریح می کند که به گفته خود مسئولان، ارزش افزوده باید از مصرف کننده نهایی اخذ شود در حالی که متاسفانه این ارزش افزوده به صورت پلکانی گرفته می شود؛ یک بار از تولیدکننده ای که کالا را به بنکدار می دهد؛ یک بار از بنکداری که به پخش کننده می دهد؛ بار دیگر از پخش کننده ای که به سوپرمارکت می دهد و این مالیات های ۱۰ درصدی بر ارزش افزوده به این نحو، مرحله به مرحله اخذ شده و تورمی بزرگ برای مصرف کننده نهایی ایجاد کرده که علاوه بر او، واحدهای صنفی بنکداران مواد غذایی را هم متضرر می کند.

رئیس اتحادیه صنف بنکداران مواد غذایی تهران با اشاره به شیوه غیرمنطقیِ اخذ مالیات بر ارزش افزوده، می گوید: این که تمام حساب های مالی واحدها به اداره مالیات وصل بوده و همه تراکنش ها و چرخش مالی واحد صنفی در مالیات رصد می شود، شیوه ای عادلانه برای اخذ مالیات نیست در حالی که مسئولان در نهایت گفته اند که زنجیره توزیع را پیگیری می کنند تا فرار مالیاتی مشخص شود!

رئیس صنف بنکداران مواد غذایی تهران، می گوید که این شیوه اخذ غیرمنطقی مالیات را ماه هاست که پیگیر هستند و مراتب را به اطلاع محمد مخبر، معاون سابق ریاست جمهوری هم رسانده اند که متاسفانه سانحه ای که برای رئیس جمهور، پیش آمد، کار را متوقف کرد.

او با تاکید برچالش بزرگ ارزش افزوده برای صنف، تصریح و اظهار تاسف می کند که «۸۰ درصد صنف ما، معترض بوده، به اتحادیه مراجعه می کنند و به ما کلید تحویل می دهند که یا واگذار کرده و یا اجاره دهیم.» کنگری بر پیگیری های مشکلاتی که مالیات بر ارزش افزوده برای واحدهای صنفی به وجود آورده تاکید و تصریح می کند که هنوز به نتیجه مطلوب نرسیده ایم.

رئیس صنف بنکداران مواد غذایی تهران، از مسئولان می خواهد که اتحادیه او را یاری کرده و تدابیری بیاندیشند تا مالیات بر ارزش افزوده از مصرف کننده نهایی اخذ شود، بلکه صنف او از این حالت چالش برانگیز که موجبات دلسردی اعضای اتحادیه و واحدهای صنفی را فراهم آورده، خارج شود.

او می گوید واحدهای صنفی را می شناسد که دو میلیارد تومان درآمد را هیچگاه ندیده و نداشته اند و الان بیش از سه میلیارد تومان برای آن ها مالیات بر ارزش افزوده تعیین و آن ها کاملا مستاصل شده!

کنگری ضمن اظهار تاسف از حاکمیت نگاه هایی بر بحث مالیات که به هیچ وجه با امکانات و درآمد واحدهای صنفی هم خوانی ندارد به این نکته اشاره می کند که «درآمد اینتاکدهای ما دو درصدی است و با این دو درصد چطور می توانیم واحد صنفی خود را اداره کنیم در حالی که به کارگیری یک حسابدار با درآمد ماهیانه زیر ۳۰میلیون تومان یک کارمند معمولی هم زیر ۱۵ میلیون تومان امکان پذیر نبوده و اجاره های مغازه ها را هم در نظر بگیرید؛ الان مغازه هایی که ما داریم زیر ۱۰۰ میلیون تومان اجاره ندارند.»

رئیس صنف بنکداران مواد غذایی تهران با بیان اینکه درآمدها پاسخگوی هزینه ها نیست؛ معتقد است که درآمد باید طوری باشد که بتوان کسب و کار را هم چرخاند اما در کنار تورمی که هر سال بالا می رود، سود ما همان است چرا که بازار، رقابتی است و اگر من نوعی طبق اینتاکد دو درصدی فروش کنم، همسایه من به خاطر مشکلاتی نظیر سر رسیدن موعد چک مجبور است کالای خود را به پول تبدیل کند تا به تعهداتش عمل کند.

با توجه به آنچه در بازار می گذرد، موضوعاتِ روز فضای مالیاتی کشور نظیر سامانه جدید مودیان و قانون پایانه های فروشگاهی با چالش های جدی مواجه خواهند شد.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=5762
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 139 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.