• امروز : چهارشنبه, ۱۱ تیر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 2 July - 2025
کل اخبار 1951اخبار امروز : 0
8
رئیس اتحادیه صنف بارفروشان تهران:

وزارت جهاد به عنوان متولی امر باید جلوی رنگ‎آوری مرکبات را بگیرد

  • کد خبر : 6372
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۵
وزارت جهاد به عنوان متولی امر باید جلوی رنگ‎آوری مرکبات را بگیرد
اکبر یاوری، رئیس اتحادیه صنف بارفروشان تهران گفت: وزارت جهاد به عنوان متولی امر باید جلوی رنگ‎آوری مرکبات را بگیرد؛ چراکه برخی سورتینگ داران اقدام به رنگ‎آوری و عرضه محصول در بازار می‎کنند که این امر سلامتی افراد را دچار مخاطره می‎کند.

رئیس اتحادیه صنف بارفروشان تهران با بیان اینکه کمبودی در تولید مرکبات نداریم، افزود: برآوردها حاکی از آن است که امسال تولید مرکبات به ۷.۵ میلیون تن و سیب درختی به ۴.۵ میلیون تن برسد و شرایط تولید سیب درختی به قدری مطلوب است که کارگر برای چیدن و جمع آوری محصول وجود ندارد.

یاوری تاکید کرد: وزارت جهاد به عنوان متولی امر باید جلوی رنگ‎آوری مرکبات را بگیرد چراکه برخی سورتینگ داران اقدام به رنگ‎آوری و عرضه محصول در بازار می‎کنند که این امر سلامتی افراد را دچار مخاطره می‎کند.

وی گفت: با توجه به شرایط مطلوب تولید میوه های پاییز، عرضه روزانه میوه و صیفی با افزایش ۳ هزارتنی در میدان به ۲۳ هزارتن رسیده است.

رئیس اتحادیه صنف بارفروشان تهران بیان کرد: با توجه به بارندگی های اخیر، قیمت گوجه فرنگی با نوساناتی روبرو شد به طوریکه ۲۰ درصد قیمت گوجه فرنگی در میدان مرکزی به ۲۰ تا ۲۲ هزارتومان و ۸۰ درصد مابقی ۱۲ تا ۱۵ هزارتومان است.

او قیمت هرکیلو پیاز شیری را ۲۰ هزارتومان اعلام کرد و افزود: قیمت کنونی هرکیلو پیاز قرمز ۱۸ تا ۲۰ هزارتومان، پیاز زرد ۱۰ تا ۱۵ هزارتومان، سیب زمینی  ۷ تا ۱۵ هزارتومان، خیار رسمی ۲۰ تا ۲۵ هزارتومان، خیار گلخانه ۲۲ تا ۳۰ هزارتومان و خیار اصفهان ۱۷ تا ۲۴ هزارتومان است.

یاوری قیمت هرکیلو مو زاکوادور ۸۰ تا ۸۴ هزارتومان، موز فیلپین ۷۵ تا ۸۳ هزارتومان و موز هندی ۶۰ تا ۷۰ هزارتومان اعلام کرد‌.

رئیس اتحادیه صنف بارفروشان تهران ادامه داد: طبق روال همه ساله در فصل پاییز به دلیل شرایط بارندگی، احتمال تاخیر در برداشت خیار و گوجه فرنگی و نوسانات بازار وجود دارد.

او از افزایش روزانه ۲ تا ۳ هزارتن میوه و صیفی در میدان خبر داد و گفت: هم اکنون توزیع روزانه میوه و صیفی در میدان مرکزی به  ۲۲ تا ۲۳ هزارتن رسیده است که خرده فروشی ها برمبنای فاکتور رسمی باید ۳۰ تا ۳۵ درصد سود لحاظ کنند.

او گفت: با توجه به مازاد تولید سیب درختی و مرکبات، برنامه ریزی برای صادرات حداقل ۱۵ تا ۲۰ درصد مرکبات و سیب امری ضروری است.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=6372

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.