• امروز : شنبه, ۶ اردیبهشت , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 26 April - 2025
کل اخبار 1804اخبار امروز : 6

اطلاعیه ها

بهای غیر عادی گاز همراه با مابه التفاوت؛ استخوان لای زخم تولید بازار خودرو چشم انتظار نتیجه مذاکرات/ با چند عدد ماشینِ وارداتیِ آقای ایکس و یکی دو شرکتِ نور چشمی دردی دوا نمی شود تدبیر اتحادیه صنف اشیاء قدیمی و صنایع دستی تهران برای قدیمی ترین جام قهرمانی کشتی ایران آیا کاهش قیمت ها ادامه دارد؟/ نظرِ رئیس اتحادیه طلا در خصوص زمان مناسب برای خرید نوسانات ارزی بر ذهنِ مشتری ساعت تاثیر منفی بسیاری گذاشته/ سالِ سختِ ۱۴۰۳ به لحاظ حجم کاری و امورات مالی کتاب را به قیمت دیروز می فروشیم، کاغذ را به قیمت امروز می خریم/ آیا شمارش معکوس برای برچیدن بساطِ کتابفروش های انقلاب آغاز شده؟ بیش از یک سال نامه نگاری برای جدا کردن ماشین آلات دوخت صنعتی از خانگی/ فرهنگ سازی با این صنعت با نمایشگاه های تخصصی همگی بیکار نشسته ایم، ببینیم نتایج مذاکرات چه می شود!/ خریدِ فاکتورباز دستپختِ اقتصادیِ سیاست ACTIVE یا NOT ACTIVE مساله این است!/ سهمِ بازار عکاسی و فیلمبرداری از کالای قاچاق؛ ۵۰ درصد ما سوپرمارکت داران، بزرگ شدن فرزندان خود را نمی بینیم/ داغِ زخمِ تیشه فروشگاه های زنجیره ای بر ریشه های شهر تاثیر منفی ۴۵درصدی نوسانات ارزی بر کار خیاطانِ شهر/ خرید و فروش به نتایج مذاکرات موکول شده نوسان شدید قیمت مس، واردات غیرکارشناسیِ استیل و تعطیلی واحدهای تولیدی شرایط بخشودگی جرائم مالیات ارزش افزوده ابلاغ شد قیمت‌ سیب‎زمینی کاهشی شد/ ورود محصولات بهاره به بازار قیمت‌ها ثبات نسبی خوبی پیدا کرده‌اند/ نوسانات کاهشی یا افزایش قابل توجهی پیش‎بینی نمی‎شود آشفتگی بازار شکر کماکان ادامه دارد/ مصوبه جدید اعلام نشده است

19
سهیل میرمهدی، رئیس اتحادیه مسافربری استان تهران:

واردات ناوگان تنها راه نجات حمل و نقل مسافربری/ فقط یک درصد تولید ناوگان حمل و نقل عمومی در ۱۴ سال اخیر داشتیم!

  • کد خبر : 1032
  • ۱۵ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۶
واردات ناوگان تنها راه نجات حمل و نقل مسافربری/  فقط یک درصد تولید ناوگان حمل و نقل عمومی در ۱۴ سال اخیر داشتیم!
رئیس اتحادیه مسافربری استان تهران گفت: تنها راه نجات حمل و نقل مسافربری، آن هم به شیوه درست و تولید به اندازه نیاز حمل و نقل است.

سهیل میرمهدی، رئیس اتحادیه مسافربری استان تهران در بیان چالش‌های صنف مسافربری توضیح داد: نوسانات نرخ ارز، تورم، فقدان لوازم یدکی به سبب تحریم‌ها، بدحسابی و خلف وعده کارفرمایان، فشار اداره مالیات و بیمه تأمین اجتماعی (که پا روی گلوی صنف گذاشته است)، کمبود خودرو، عدم واردات اتوبوس، مینی بوس و ون از چالش‌های این صنف است.

وی افزود: ما متولی حمل و نقل عمومی هستیم و حدود ۱۴ سال است که تولید ناوگان حمل و نقل عمومی حدود یک درصد و واردات آن به‌صورت تکی بوده است.

میرمهدی ادامه داد: تا وقتی که وضعیت تحریم به این صورت باشد و قطعات یدکی اصل وارد نشود و به‌جای آن قطعات چینی که به سرعت خراب می‌شوند، وارد شود، اوضاع درست نخواهد شد و چشممان به مجلس و دولت برای واردات خودرو است.

رئیس اتحادیه مسافربری استان تهران گفت: مشکل صنعت ما به‌گونه‌ای است که خودمان نمی‌توانیم اقدامی برای رفع مشکلات کنیم و نگاهمان به مسئولان بالاسری است. مصوبه واردات خودرو چند ماهی است که از سوی مجلس آمده، اما دولت باید اقدام کند. ضمن آنکه با وزارت کشور، وزارت راه و … نیز نامه‌نگاری کردیم و در حال حاضر هم قانون ورود خودرو‌های حداقل کار کرده در مجلس آمده، اما دولت چند ماهی است که اجرای آن را عقب می‌اندازد. البته به‌طور کلی قول‌هایی داده شده است مبنی بر اینکه کار‌ها را انجام خواهند داد.
وی در خصوص مشکلات و معضلات ادامه دار این صنف تصریح کرد: صنف ما مانند تمام اصناف دیگر گرفتار تورم موجود در کشور شده است. همانطور که اشاره شد، گرانی و تورم، نوسانات نرخ ارز و بدعهدی کارفرمایان در پرداخت بدهی‌های خود بسیار سخت شده است.

رئیس اتحادیه مسافربری استان تهران در پایان تصریح کرد: با توجه به اینکه قرارداد‌های ما برای یک دوره یک ساله منعقد می‌شود، این بی ثباتی قیمت‌ها و گرانی به ضرر فعالان این صنف است، چراکه نمی‌توانند طی مدت قرارداد قیمت را افزایش دهند.

ر

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=1032

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.