• امروز : شنبه, ۲۳ فروردین , ۱۴۰۴
  • برابر با : Saturday - 12 April - 2025
کل اخبار 1760اخبار امروز : 4

اطلاعیه ها

وقتی یک سرویس چُدن با حقوق یک ماه برابری می کند/ کجای دنیا چنین تورمی را سراغ دارید؟ سالِ مالی خوبی نداشتیم/ امید به نتیجه مثبتِ توافقات در رشد فعالیت صنفی ترجیح خرید مصنوعات طلا به جای سکه و طلای آب شده/ بهترین جا برای سرمایه گذاری های خُردِ شهروندان پیگیری های اتحادیه تخفیف ۴۰ درصدی طرح ترافیک را به ۷۰ درصد رساند/ برای اولین بار تعداد صدورِ جواز از ابطال آن پیشی گرفت فعالیت های اتحادیه و تیم جدید نویدبخشِ سالی به دور از تلاطم برای همکاران صنفی خودروهایی که در بم معطل یک امضای وزارت صمت خاک می خورند و دولتی که دستش را از گلوی صنف برنمی دارد! وحدت مشکلات در همه صنوف/ در زبان از کمک به تولید کننده می گوییم و در عمل آن ها را تحت فشار قرار می دهیم رنگ هم کالای لوکس و زینتی شد/ بیش از ۶۰ درصد خانواده ها نظافت را جایگزین رنگ کرده اند هرجا فشارِ نرخ دستوری باشد فساد ایجاد می شود/ در حال حاضر هیچ ارگان تصمیم گیرنده ای نداریم/ نان سنگک را آزاد کنید انجماد در بازار تزئینات داخلی ساختمان/ میزان تقاضا به یک‌سوم رسید اعلام تخفیف‌های دروغین، به بازار آسیب زده است سی و دومین نمایشگاه تخصصی آرایشی بهداشتی و عطریات فرصتی برای آشنایی با نوآوری ها و دستاوردهای جدید در حوزه زیبایی و سلامت تداخل پلیس+۱۰ در کسب و کار عکاسان/ چرخه معیوب و غیرشفاف باید اصلاح شود

14
اکبر مشهدی زاده، رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان پلاستیک، نایلون و ملامین:

واحدهای تولیدی قربانی قطعی برق و سیاست صرفه جویی در مصرف

  • کد خبر : 4805
  • ۳۰ تیر ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۰
واحدهای تولیدی قربانی قطعی برق و سیاست صرفه جویی در مصرف
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران، در حال حاضر واحدهای تولیدی در شهرک های تولیدی و مناطق صنعتی، هفته ای دو روز به مدت 12 ساعت و حتی بیشتر با قطعی برق مواجه هستند. با وجود مشکلات پیش پای تولید و دغدغه ها و چالش هایی که واحدهای تولیدی دارند، این قطعی برق چه بر سر یک صنف می آورد؟

با توجه به ایام عزاداری محرم که در آن به سر می بریم، یکی از کالاهایی که بیش از سایرین مورد مصرف قرارگرفت، ظروف پلاستیکی و یکبار مصرف بود. در خصوص وضعیت فروش، قیمت ها و سایر مسائل معتنابه واحدهای صنفی سازندگان و فروشندگان پلاستیک، نایلون و ملامین با اکبر مشهدی زاده، رئیس اتحادیه این صنف گفتگو کرده ایم.

رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان پلاستیک، نایلون و ملامین، با اشاره به بالابودن میزان تولید و اینکه مشکلی در این زمینه وجود ندارد، افزایش قیمت  ۴۰درصدی را به چند عامل ارتباط می دهد از جمله هزینه سربار تولید و تا حدی افزایش قیمت مواد اولیه بر اساس نوسانات دلار.

مشهدی زاده در خصوص هزینه های سربار به هزینه های کارگر، برق، هزینه لوازم یدکی ماشین آلات و هرینه حمل و نقل اشاره می کند و می گوید افزایش قیمت مواد اولیه آن چنان تاثیری در بالارفتن قیمت ها نداشته.

رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان پلاستیک، نایلون، مشکل عمده صنایع را مشکل برق دانسته و می گوید: در حال حاضر واحدهای تولیدی در شهرک های تولیدی و مناطق صنعتی، هفته ای دو روز به مدت ۱۲ ساعت و حتی بیشتر با قطعی برق مواجه هستند.

اما با مشکلات تولید و گرفتاری های که واحدهای تولیدی دارند، این قطعی برق چه بر سر یک صنف می آورد؟ به گفته مشهدی زاده، محاسبه و مشاهده متضررشدن واحدهای تولیدی در این شرایط از بدیهیات است و واحدهای تولید با این وضعیت در حال پسرفت هستند.

رئیس اتحادیه صنف سازندگان و فروشندگان پلاستیک، نایلون با اشاره به اینکه واحد تولیدی می خواهند کار کنند و درآمد داشته باشند و در عین حال، مالیات را هم بر اساس درآمدشان پرداخت می کنند اما زمانی که هفته ای دو روز برق ندارند و اداره مالیات هم این دو روز را نادیده می گیرد، چطور باید ضرر سه ماه تابستان که به بهانه صرفه جویی در مصرف برق واحدهای تولیدی قطع می شود را جبران کنند؟ ضمن اینکه چند ماه هم باید کار شود تا ضرر این سه ماه جبران شود و سرآخر هم می بینند که هیچ عایدی نداشته اند. به گفته مشهدی زاده همه این ها سبب می شود افرادی که قصد دارند تولید را شروع کنند، منصرف شوند.

 

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=4805
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 284 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.