• امروز : پنجشنبه, ۴ بهمن , ۱۴۰۳
  • برابر با : Thursday - 23 January - 2025
کل اخبار 1571اخبار امروز : 0

اطلاعیه ها

دولت نمی تواند دلار را ثابت نگاه دارد/ مالیات ریشه همه را خشکانده/ با این روال ظرف یکی دو سال آینده هیچ شغلی باقی نمی ماند! ۳۸ نماینده برتر ساعت میزبان روزانه ۱۰ هزار بازدیدکننده خواهند بود/ از ۴ تا ۸ بهمن ماه در مجموعه نمایشگاهی برج میلاد نرخ صعودی دلار و بالارفتن روزانه قیمت ظروف آلومینیوم در ایران بارندگی و صادرات بی رویه قیمت صیفی جات را تکان داد/ سیب زمینی ها را با خاک به عراق می بردند با همین فرمان تا شب عید مشکلی نخواهیم داشت کفشِ تنگ محدودیت ها پای کفاشان دست دوز را می فشارد نایب رئیس اتاق اصناف تهران پای وزیر را هم به چاپخانه ها کشاند/ ابراز امیدواری ابوالحسنی از دریافت پروانه صنایع/ استانی شدن واحدها و تجمیع زیرِ پرچم اتحادیه عجب شب عیدی شد! حکمرانی اقتصاد هوشمند؛ انقلاب در اصناف با نواوری و فناوری مالیات خودرو و موتورسیکلت ابلاغ شد سکه در آستانه ورود به کانال ۵۹ میلیونی/ رکود و بحران در بازار همچنان وجود دارد افزایش ۴۰درصدی نرخ قالیشویی/ خودروی حمل فرش قالیشویی‌های متخلف متوقف می‌شود! عرضه کالاهای اساسی پایین‌تر از نرخ بازار در نمایشگاه‌های بهاره

5
عبدالله اسفندیار، رئیس اتحادیه صنف لوازم خرازی فروشان و وابسته تهران:

هوش مصنوعی و دیجیتال مارکتینگ به اصناف راه پیدا می کند/ با تفکرات سنتی امکان پیشرفت در اقتصاد جهانی را نخواهیم داشت

  • کد خبر : 7263
  • ۲۶ آذر ۱۴۰۳ - ۹:۳۹
هوش مصنوعی و دیجیتال مارکتینگ به اصناف راه پیدا می کند/ با تفکرات سنتی امکان پیشرفت در اقتصاد جهانی را نخواهیم داشت
پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران| سه شنبه 27 آذر ماه سال جاری «همایش هوش مصنوعی و توسعه کسب و کار» به عنوان نقطه آغازینی در حوزه اصناف جهت توسعه کسب و کار، به روز رسانی و همگامی با اقتصاد جهانی، کلید می خورد؛ به گفته عبدالله اسفندیار، رئیس اتحادیه صنف خرازی و وابسته تهران، با تفکرات و عملکرد سنتی نمی توان همپای رشد علم و پیشرفت تجارت در دنیا حرکت کرد.

عبدالله اسفندیار، رئیس اتحادیه صنف لوازم خرازی فروشان و وابسته تهران با اعلام این خبر که «همایش هوش مصنوعی و توسعه کسب و کار» سه شنبه ۲۷ آذر ماه ۱۴۰۳ ساعت ۱۴ تا ۱۶ در محل اتحادیه، برگزار خواهد شد، توضیح داده است که بخشی از فعالیت آموزشی اتحادیه که در زیرگروه آموزشی قرار می گیرد، در نشستی به مباحث هوش مصنوعی، دیجیتال مارگتینک و اثرات و نقش آن در تجارت و کسب و کار واحدهای صنفی خرازی فروشان و وابسته اختصاص پیدا کرده است تا در قالب همایش هوش مصنوعی و توسعه کسب و کار و تجارت و با سخنرانی اساتید مربوطه، برگزار شده و متعاقب آن برگزاری کلاس های دوره ای برای اعضا و غیر اعضاء در دستور کار قرار گیرد.

بنا به اظهارات رئیس اتحادیه صنف لوازم خرازی فروشان و وابسته تهران، تاثیر عملی هوش مصنوعی و دوره های آموزشی در رونق کسب و کار واحدهای صنفی بسیار  زیاد و اثرگذار خواهد بود. اسفندیار، می گوید: امروزه دیجیتال مارکتینگی که ما در جهان با آن روبرو هستیم همگی از هوش مصنوعی تاثیرپذیر هستند و قطعا با تفکرات سنتی نمی توان در شرایط اقتصادی فعلی جهان که علم و تجارت وابسته به هوش مصنوعی هستند، بخواهیم توقع پیشرفت و توسعه داشته باشیم.

به اعتقاد رئیس اتحادیه صنف لوازم خرازی فروشان و وابسته تهران: ما هم باید همگام با پیشرفت علم و تکنولوژی این مسیر را طی کنیم و اولین اتحادیه ای هستیم که استارت این کار را هم در ارتباط با کانون بانوان و هم در ارتباط با دوره های آموزشی دیجیتال مارکتینک و هوش مصنوعی زده ایم و البته دوره های آموزشی دیگری نظیر دوره های حقوقی، مالیاتی و دوره های تخصصی دیگر در برنامه های بخش آموزشی خود جای داده است.

او امید دارد که این اتفاق گشایش بابی برای سایر اتحادیه به منظور فعال کردن بخش هوش مصنوعی و دیجیتال مارکتینگ باشد.

گفتنی ست اتحادیه صنف لوازم خرازی فروشان و وابسته تهران پیش از این اقدام به تشکیل اولین کانون بانوان صاحب جواز کسب کرده که حدود ۱۵۰۰ بانوی عضو صنف این اتحادیه در آن حضور دارند و به گفته رئیس اتحادیه این صنف معمولا زنان در اصناف دیده نمی شوند و علت این اتفاق و تشکیل این کانون هم بنا به همین علت بوده تا زنان و توانمندی های منحصر به فرد آن ها بیشتر دیده شود.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=7263
  • نویسنده : کیانی
  • ارسال توسط :
  • منبع : پایگاه اطلاع رسانی اتاق اصناف تهران
  • 79 بازدید
  • بدون دیدگاه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.