• امروز : چهارشنبه, ۱۸ تیر , ۱۴۰۴
  • برابر با : Wednesday - 9 July - 2025
کل اخبار 1963اخبار امروز : 5

اطلاعیه ها

نماینده های مجلس از رئیس اتاق اصناف و روسای اتحادیه های تهران تقدیر کردند/ دفاع مقدس اصناف نویدبخش همکاری های سازنده مجلس و اتاق پدافند غیر عامل انباردارهای تهران فعال شد؛ تامین امنیت و حراست از سرمایه ملی/ رونما از بسیج اصناف، نیروی انتظامی و همکاران صنفی خود قدردانی کرد بازار اغذیه‌فروشان متعارف و امنیت برقرار است/ تولیدات داخل افزایش قیمت نداشتند/ با همکاری اتاق اصناف تهران قیمت نان را مدیریت می‌کنیم تخفیف‌ها و تمدیدهای مالیاتی تولیدکنندگان ابلاغ شد در شرایط التهاب بازار مردم باید از انجام معاملات خودداری کنند/ پلتفرم‌های طلا زیرمجموعه نظارتی اتحادیه محسوب نمی‌شوند هر ۱۰ روز یک یا دو چاپخانه اعلام ورشکستگی می کند/ صنفی با دوره های کمون بالا و اثرات نامطلوب بر ریه، پوست، اعصاب و چشم با خروج اتباع افغانستانی بازار کیف دوباره به دوران گذشته خود بازخواهد گشت افزایش ۱۵ درصدی قیمت‎ها بازار خودرو را تکان نداد حذف اتباع افغانستانی برگ برنده برای مردم ایران/ بازار جان می‎گیرد

4
رئیس اتحادیه تهیه‎کنندگان و فروشندگان مواد شیمیایی تهران:

نوسانات ارزی بازرگانان و تولیدکنندگان را بلاتکلیف کرده است

  • کد خبر : 8144
  • ۰۷ اسفند ۱۴۰۳ - ۸:۵۲
نوسانات ارزی بازرگانان و تولیدکنندگان را بلاتکلیف کرده است
 بهزاد ملکی، رئیس اتحادیه تهیه کنندگان و فروشندگان مواد شیمیایی تهران ضمن بیان مشکلات پیش روی این صنعت، بر اهمیت تأمین مواد اولیه و نیاز به حمایت بیشتر دولت تأکید کرد.

 رئیس اتحادیه صنف تهیه‌کنندگان و فروشندگان موادشیمیایی تهران اظهار کرد: این اتحادیه زنجیره‌ای میان اعضای خود و دولت محسوب می‌شود که از یک سو مطالبات اعضاء را به گوش مسئوللن مربوطه می‌رساند و از سوی دیگر ارتباط مسئولان را با اعضای پایین‌دستی خود برقرار می‌کند، هر چند این ارتباط باید دو طرفه باشد اما متاسفانه اینگونه نیست.

معضل اصلی تأمین مواداولیه است

ملکی افزود: مهم‌ترین دغدغه‌ ما تأمین مواداولیه داخلی و خارجی است، چرا که تولید ماده شیمیایی از ترکیب چندین ماده تشکیل شده است که فقدان یکی از آن‌ها در تولید کالا اختلال ایجاد می‌کند و این مسئله به این دلیل است که دولت زیرساخت‌های لازم را فراهم نکرده است.

رئیس اتحادیه صنف تهیه‌کنندگان و فروشندگان موادشیمیایی تهران در ادامه گفت: پتروشیمی‌های کشور کالاها و موادی را برای صنایع پایین‌دستی خود تولید می‌کنند و آن صنایع پایین‌دستی نیز مواد دیگری را برای صنایع دیگر تولید می‌کنند و به همین ترتیب این روند زنجیرهوار به یکدیگر متصل است.

ملکی تصریح کرد: در صورتی که مواداولیه خارجی باشد و دولت به موقع ارز بازرگانان را برای واردات آن تأمین نکند و پتروشیمی‌ها به موقع مواداولیه را به دست صنایع پایین‌دستی نرسانند، باعث اختلال در خط تولید می‌شود.

وی ادامه‌داد: دولت هیچ‌گاه تکلیف بازرگان، فعال اقتصادی یا تولیدکننده را مشخص نکرده است تا این فعالان بتوانند برنامه‌ریزی درستی داشته باشند؛ حتی با این شرایط ارزی یک برنامه‌ریزی کوتاه‌مدت هم نمی‌توان انجام داد. در گذشته، یک واحد تولیدی می‌توانست برای یک سال خود برنامه‌ریزی کند، اما اکنون واقعاً نمی‌تواند برای یک هفته دیگر خود برنامه‌ریزی داشته باشد و این مسئله نیاز به حمایت بیشتر دولت دارد.

افزایش اشتغال با رشد تولید فراهم می‌شود

رئیس اتحادیه صنف تهیه‌کنندگان و فروشندگان موادشیمیایی تهران خاطر نشان کرد: ما آماده‌ی هرگونه کمک برای پیشرفت و ارتقاء کشور هستیم، چرا که با افزایش تولید، اشتغال بیشتری ایجاد می‌شود و زمانی که امنیت اقتصادی وجود داشته باشد، امنیت اجتماعی نیز بوجود می‌آید.

ملکی در ادامه با اشاره به مهم‌ترین برنامه‌های این در سال جدید گفت: نقش آموزش در این حوزه بسیار مهم است و اخیراً اتحادیه مواد شیمیایی کتابی را توسط کمیسیون فنی خود منتشر کرده است که به عنوان راهنمای فنی و صنفی کار با مواد شیمیایی است، که شامل اطلاعات پایه‌ای و مقدماتی در مورد کار با مواد شیمیایی است. همچنین در حال بررسی و برنامه‌ریزی برای چاپ کتاب دوم نیز هستیم تا به اعضاء صنف در شناخت هرچه بیشتر مواداولیه کمک کنیم و صنوفی که به نوعی با مواد شیمیایی در ارتباط هستند، بتوانند آشنایی بیشتری با این مواد داشته باشند. زیرا کمتر صنعتی در کشور وجود دارد که مواد شیمیایی در آن دخیل نباشد.

شاهد تغییر در ساختار اقتصادی دنیا هستیم

وی تصریح کرد: با توجه به تغییر ساختار اقتصادی دنیا تغییر در کسب و کارها بسیار سخت شده است؛ اما با آموزش می‌توان این تغییرات را ایجاد کرد و در مرحله دوم، می‌خواهیم اعضایی که جواز کسب و شناسنامه کاری ندارند را با مشوق‌هایی که داریم و آموزش‌های رایگانی که در اختیار افراد قرار می‌دهیم، دعوت کنیم تا عضو اتحادیه شوند و از ظرفیت‌های آنها برای رشد اتحادیه نهایت استفاده را ببریم و امیدواریم که در مدت زمانی که از ماموریت ما باقی مانده است، بتوانیم به اهداف مورد نظر خود که از جمله افزایش آگاهی و رشد علمی و فنی اعضاء است دست یابیم.

لینک کوتاه : https://otaghasnaftehran.ir/?p=8144

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.